DR. BRU GEORGES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BRU GEORGES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.986.176

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14352-0506-011
03/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

011111111

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUgGE)

op: 1 9 DEC. 2013

De geler.

Griffie

11 II

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

11

II

Ondernemingsnr : 0879.986.176

Benaming

(voluit) : DR. BRU GEORGES

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8000 Brugge, Karel Mestdaghstraat, 31

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN - VOLMACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester François-Xavier WILLEMS, notaris met standplaats te Brugge, op 3 december 2013, met volgend registratierelaas : "Geboekt te Brugge Registratie 4 bevoegd voor registratie op 5 DEC. 2013, drie bladen, een verzending. Boek 234, bled 26, vak 19. Ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). De e.a. inspecteur a.i. adviseur a.i. (getekend) Kurt VAN LOO." :

Het jaar TWEEDUIZEND EN DERTIEN, op DRIE DECEMBER.

Voor mij, Meester François-Xavier WILLEMS, notaris met standplaats te Brugge.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. BRU GEORGES", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Karel Mestdaghstraat, 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0879.986.176, opgericht bij akte verleden voor Meester Francis Willems, destijds notaris met standplaats te Brugge, op 1 maart 2006, gepubliceerd in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 27 maart 2006 onder nummer 06055769.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 12 uur, onder het voorzitterschap van de Heer BRU Georges, hiema genoemd.

Omwille van het gering aantal aanwezigen wordt niet overgegaan tot de aanstelling van een secretaris en stemopnemer(s).

SAMENSTELLING VERGADERING

Is aanwezig de volgende vennoot, die volgens zijn verklaringen en volgens de vermeldingen in het register van aandelen aile aandelen bezit, namelijk honderd (100) aandelen:

De Heer BRU Georges Paul Désiré, geboren te Brugge op 20 september 1954 (identiteitskaartnummer 5914886242-66, nationaal nummer 54.09.20-041.71), echtgenoot van Mevrouw GROOTAERT Caroline Yoon, geboren te Pusan (Zuid-Korea) op 28 december 1973, wonende te 8000 Brugge, Karel Mestdaghstraat, 31.

Gehuwd te Brugge op 1 augustus 2000, onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, welk stelsel tot op heden ongewijzigd is gebleven.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende Notaris te acteren

1. De algemene vergadering van de vennootschap is op 25 mei 2012 overgegaan tot vaststelling van de belaste reserves. Deze reserves werden bepaald op drieënveertigduizend honderd zevenenzeventig euro negenentwintig cent (¬ 43.177,29), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

2. Bij bijzondere algemene vegadering gehouden op 25 november 2013 werd vastgesteld dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, drieënveertigduizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (E 43.166,67) bedraagt.

3. Op dezelfde bijzondere algemene vergadering van 25 november 2013 werd beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van drieënveertigduizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 43.166,67).

De enige vennoot heeft verklaard dit dividend, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB), onmiddellijk en volledig te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

B. De huidige vergadering heeft als agenda

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Verslag van het bestuursorgaan over de inbreng in geld, de kapitaalverhoging en het aantal van de tegen de inbreng in geld uit te geven aandelen, in voorkomend geval met een uitgiftepremie van de tegen de inbreng in geld uit te geven aandelen.

2. Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB), verhoging van het Kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde achtendertigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 38.850,00) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te brengen op zevenenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 57.400,00) door de uitgifte van achtenveertig (48) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. De achtenveertig (48) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de enige vennoot als vergoeding voor de inbreng in geld. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

3. Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen.

4, Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

5. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand.

6. Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

C. Er bestaan heden honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk één/honderdste

(11100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Uit wat voorafgaat blijkt, dat alle aandelen aanwezig zijn.

D. Om te worden aangenomen moeten nagemelde besluiten die betrekking hebben op de wijziging van de statuten genomen worden met drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.

E. Is tevens aanwezig, de niet-statutaire zaakvoerder : de Heer BRU Georges, voornoemd.

Hij verklaart dat er geen obligaties of certificaten met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

De voorzitter verklaart daarenboven dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

De voorzitter verzoekt mij notaris, vast te stellen dat alle partijen die volgens artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen tot de algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, aanwezig zijn, zodat geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping is vereist en dat de vergadering derhalve rechtsgeldig kan beslissen over de punten van de agenda.

De vennoot en de niet-statutaire zaakvoerder beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk :

- te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen,

- te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64,1° van het Wetboek van vennootschappen.

F. Teneinde aan de vergadering deel te nemen heeft de vennoot zich geschikt naar de statuten met betrekking tot de formaliteiten vereist om aan de vergadering deel te nemen.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting door de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering; deze stelt vast dat de vergadering geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

BERAADSLAGING EN BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende besluiten:

EERSTE BESLISSING: VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 25 november 2013 over de inbreng in geld, de kapitaalverhoging en het aantal van de tegen de inbreng in geld uit te geven aandelen, in voorkomend geval met een uitgiftepremie van de tegen de inbreng in geld uitte geven aandelen.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB), het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde achtendertigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 38.850,00) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) te brengen op zevenenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 57.400,00) door de uitgifte van achtenveertig (48) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, op basis van een waardering van achthonderd zeventien euro vierendertig cent (¬ 817,34) per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaaiverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld door de enige vennoot.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

F.-X. WILLEMS Notaris

Terzelfder tijd neergelegd : - afschrift van de akte.

- verslag van de enige zaakvoerder-vennoot.

- gecoördineerde statuten.

DERDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

a) Tussenkomst- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij inschrijft op aile achtenveertig (48) nieuwe aandelen, voor achthonderd zeventien euro vierendertig cent (¬ 817,34) per aandeel.

De inschrijver verklaart en de leden van de vergadering erkennen dat de geheelheid van de nieuwe aandelen, aldus onderschreven, volledig volgestort zijn, door storting van een bedrag van achtendertigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 38.850,00) op een bijzondere rekening nummer BE55 0017 1327 6644, geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door de naamloze vennootschap "BNP PARIBAS FORTIS" op 2 december2013 en dat aan ondergetekende notaris overhandigd werd.

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan

de enige vennoot, die aanvaardt, de achtenveertig (48) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

c) Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel

537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (WIB), en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in

een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

VIERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van achtendertigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 38.850,00) daadwerkelijk verwezenlijkt

werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ZEVENENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD

EURO (¬ 57.400,00), vertegenwoordigd door honderd achtenveertig (148) aandelen zonder nominale waarde,

die elk één/honderd achtenveertigste (1/148ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD

EURO (¬ 57.400,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd achtenveertig (148) aandelen op naam zonder nominale waarde,

die elk één/honderd achtenveertigste (1/148ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING: VOLMACHT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten

uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

STEMMENG

Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

KOSTEN

De comparanten verklaren dat de kosten, uitgaven, BTW en andere lasten die voortvloeien uit onderhavige

statutenwijziging, door de vennootschap worden gedragen.

AFSLUITING

Daar de dagorde is afgewerkt, wordt de algemene vergadering opgeheven om 12 uur 30 minuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 09.07.2013 13277-0444-011
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.06.2012 12225-0020-011
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 16.06.2011 11164-0279-011
31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.05.2010 10131-0119-011
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 18.06.2009 09241-0018-011
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 30.05.2008 08166-0150-010
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 05.07.2007 07346-0204-011
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.07.2015, NGL 23.07.2015 15327-0499-011

Coordonnées
DR. BRU GEORGES

Adresse
KAREL MESTDAGHSTRAAT 31 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande