DR. CLARYSSE FRANCIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CLARYSSE FRANCIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.928.030

Publication

08/01/2014
ÿþmod

Miln In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 7 DEC. 2013

~" -- .-. ~

Griffie

e



Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Ondernemingsnr ; 0884.928.030

Benaming (voluit) : Dr. Clarysse Francis

Annexes du Moniteur belge

08/01/2014

isch Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Witte Burg 7

8670 Oostduinkerke

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - bekrachtiging zetelverplaatsing

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 18 december 2013, blijkt dat dei buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Clarysse Francis" navolgende beslissingen; heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1) a) De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen de bekrachtiging van de verplaatsing' van de maatschappelijke zetel gelegen te 8200 Brugge, Sneppendreef 13 naar 8670 Oostduinkerke, Witte Burg 7, ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 10 oktober 2010, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 november daarna onder nummer 0161739.

b) Vervolgens besliste de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de eerste alinea van het oude; artikel twee te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschapszetel is gevestigd te 8670 Oostduinkerke, Witte Burg 7."

2) de algemene vergadering verklaarde dat de bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013 met. eenparigheid van stemmen besliste -- onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WIB92- een. dividend toe te kennen voor een bruto bedrag van één miljoen zesenzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 1.066,666,67), ais volgt:

- een bedrag van één miljoen zestigduizend euro (¬ 1.060.000,00) voortkomende uit beschikbare reserves;

een bedrag van zesduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 6.666,67) voortkomende uit.

overgedragen winst. "

" ' Dit bedrag van één miljoen zesenzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ . 1.066.666,67) is te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), wat in. totaal negenhonderd zestigduizend euro (¬ 960.000,00) netto-dividend geeft.

De algemene vergadering verklaarde dat dit dividend overeen stemt met de uitkering van belaste reserves,:i goedgekeurd door de algemene vergadering van 2 maart 2013.

De algemene vergadering verklaarde dat de roerende voorheffing (10%) binnen de 15 dagen na de beslissing;i, tot dividenduitkering betaald werd of zal worden,

De buitengewone algemene vergadering besloot het maatschappelijk kapitaal te verhogen met

et negenhonderd zestigduizend euro (¬ 960.000,00) om dit te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op;. negenhonderd tachtigduizend euro (¬ 980.000,00) door proportionele verhoging van de waarde van de aandelen en dus zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

De kapitaalverhoging geschiedde door inbreng in geld.

Uit het attest afgeleverd door de bank bleek dat het bedrag van negenhonderd zestigduizend euro (¬ 960.000,00) op datum van 17 december 2013 werd gestort op de geblokkeerde rekening van de vennootschap. Het bewijs van deponering werd overhandigd aan de notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het. Belgisch Staatsblad

Billagen bij liet Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'nad 11.1

Over deze rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te, verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de . kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

De algemene vergadering stelde vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat de verhoging van het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en onmiddellijk integraal volgestort was.

De vergadering stelde vast dat de kapitaalverhoging effectief gerealiseerd was zodat het kapitaal gebracht was op negenhonderd tachtigduizend euro (¬ 980.000,00), vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder nominale waarde.

3) De buitengewone algemene vergadering besloot met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen beslissing en de tekst van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenhonderd tachtigduizend euro (¬ 980.000,00), vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/twintigste (1/20ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

4) De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen tot aanpassing van artikel elf en twaalf als

volgt:

Schrapping in artikel elf van de woorden 'behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk

geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak' in de volgende alinea;

"De rechten verbonden aan effecten die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zijgeschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak."

- toevoeging op het einde van artikel elf van volgende alinea:

"Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in hef bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap";

Zodat artikel elf in zijn geheel zal luiden als volgt:

"Artikel 11. Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen,

De rechten verbonden aan effecten die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap."

Vervanging van artikel twaalf door volgende tekst:

"Artikel 12. : Overdracht en overgang van aandelen

Elke overdracht en overgang van maatschappelijke aandelen moet voorafgaand worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Een overdracht is enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden en er voldoende garanties geboden worden voor de overdracht van de medische dossiers en de continuiteit van de zorg.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

12.1. Overdracht en overpang van aandelen wanneer de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat a) Overdracht onder levenden

Wanneer de vennootschap één vennoot telt, is de overdracht van zijn aandelen slechts geldig indien de aandelen overgaan of overgedragen worden aan geneesheren van dezelfde of een aanverwante discipline die hun volledige praktijk of een zelfstandig geheel daarvan uitoefenen of zullen uitoefenen ln het kader van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

f& Voorbehouden

aan het. Belgisch Staatsblad

Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenoot van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager.

b) Overgang ten gevolge van overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan ten gevolge van overlijden dan aan andere geneesheren van dezelfde of een aanverwante discipline die hun volledige praktijk of een zelfstandig geheel daarvan uitoefenen of zullen uitoefenen hl het kader van de vennootschap.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die deze vereiste hoedanigheid niet bezitten, hebben enkel recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen. De prijs wordt vastgesteld en is betaalbaar zoals beschreven sub artikel 12, 2, D).

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel I (naam) en 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

12.2. Overdracht en overgang van aandelen wanneer de vennootschap uit verscheidene vennoten bestaat

a) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt is de overdracht van aandelen onder levenden of overgang wegens overlijden slechts mogelijk mits instemming van alle medevennoten en dient de overnemer eveneens een geneesheer van dezelfde of een aanverwante discipline te zijn die zijn volledige praktijk of een zelfstandig geheel daarvan uitoefent of zal uitoefenen in het kader van de vennootschap.

b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. De vennoten dienen binnen de maand, bij aangetekende brief, te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht. Bij ontstentenis van een antwoord binnen de voormelde termijn, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de voorgestelde overdracht.

c) Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De vennoten die zich verzetten tegen een overdracht van aandelen, hebben zes maand te rekenen vanaf de dag van de weigering om kopers ervoor te vinden, tegen de prijs die werd geboden door de initiële kandidaat-koper, bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen aan te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

d) In dit geval zal de prijs van de aandelen vastgesteld worden op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening, waarbij rekening wordt gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het maatschappelijk vermogen sedertdien, doch zonder dat het patiëntenbestand in rekening wordt gebracht.

Behoudens akkoord zal deze prijs worden bepaald volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen door twee deskundigen, waarvan de ene wordt aangesteld door de koper en de andere door de verkoper.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen en betaald worden binnen zes maanden na de dag waarop de prijs definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

in geen geval mag de overdrager de ontbinding van de vennootschap eisen.

e) De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden, hebben enkel recht op de waarde van de naar hen overgegane aandelen. De prijs wordt vastgesteld en is betaalbaar zoals hierboven beschreven."

5) De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de gewone commanditaire vennootschap CLARYSSE CONSULTANCY & FINANCIAL SERVICES, met maatschappelijke zetel te 8660 De Panne, Vlierlaan 1, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer CLARYSSE Laurent, wonende te 8660 De Panne, Vlierlaan



Bijlagen bij-Ut Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van het Ondernemingsloket en de directe belastingen.

6) De algemene vergadering heeft aan de zaakvoerder de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten op te (laten) maken en deze neer te (laten) leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYE"

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging.

- coördinatie van de statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

;:'-'-'4

~ -.à

Voorbehouden aan het' Belgisch Stdatsblad

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.03.2012, NGL 29.08.2012 12490-0384-010
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.03.2011, NGL 10.08.2011 11400-0116-011
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.03.2010, NGL 16.08.2010 10420-0485-009
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.03.2008, NGL 26.08.2008 08680-0081-010

Coordonnées
DR. CLARYSSE FRANCIS

Adresse
WITTE BURG 7 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande