DR. DOMBRECHT JACQUES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DOMBRECHT JACQUES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.534.485

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 25.04.2014 14097-0168-011
21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.03.2013, NGL 20.03.2013 13066-0580-010
14/12/2011
ÿþJ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k

s `1118]589"

IIEERGELEGD ter GRIFFIE dei

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TF

3RUGGE (Afdelin rogge)

1p: 2 DEC, 2.1111

De griffier

Griffie

Ondernemingsnr 0841554485

Benaming (voluit) : DR. DOMBRECHT JACQUES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jeruzalemstraat 7

8000 Brugge

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 28 november 2011, is opgericht door :

De heer DOMBRECHT Jacques Albert Henri, geboren te Brugge op 10 maart 1949, echtgenoot van. mevrouw De Velder Katrien Yvonne Albert Frank, geboren te Brugge op 22 januari 1951, wonende te: 8000 Brugge, Jeruzalemstraat 7.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte:: Aansprakelijkheid heeft als naam "DR. DOMBRECHT JACQUES" met maatschappelijke zetel te. 8000 BRUGGE, JERUZALEMSTRAAT 7.

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, richting huisarts. Dit alles in: naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische: plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot'. onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de: geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of: nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

5. Het uitvoeren van expertises (geneeskundige).

6. De coördinatie en raadgeving medische arts (CRA).

7. het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische. onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een:; akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar: middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de'. bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet; mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet.: mogen afgesloten worden.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2011

mod 11.1

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénlhonderdzesentachtigste (1/1865) van het kapitaal.

Aile aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De oprichter verklaart en erkent dat alle aandelen volstort zijn en dat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) thans ter vrije beschikking is van de vennootschap.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk deze, op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting zoals hierna vermeld.

Het saldo, hetzij ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerder, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 42 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot tien (10) jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Dokter Dombrecht Jacques, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een maximale periode van tien (10) jaar en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in't algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden de eerste dinsdag van de maand maart om vijftien uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en `de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de bestemming van de beschikbare winst. De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder(s) om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doei van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm. De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

' De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

. algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke " vennoot, de commissarissen en de zaakvoerder(s) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van daaropvolgend jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto, actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de

jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht,

worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste

in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

OVERGANGSBEPALINGEN

INGEVAL VAN STATUTAIR BENOEMDE ZAAKVOERDER

Overgangsregelinq zaakvoerder

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de

datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij

vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap

overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De aldus statutair benoemde zaakvoerder, heeft verklaard niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat.

Delegatie van machtensbijzonder en tijdelijk)

De statutaire zaakvoerder, de heer Dombrecht Jacques beslist dat bij delegatie van machten aan

mevrouw DE VELDER Katrien Katrien Yvonne Albert Frank, geboren te Brugge op 22 januari 1951,

rijksregisternummer 51.01.22.028.02, wonende te 8000 Brugge, Jeruzalemstraat 7, volgende machten

zijn toegekend:

Zij kan alleen handelend namens de vennootschap optreden, doch binnen de volgende perken:

1° ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

2° alle verrichtingen inzake, besteldiensten, spoorwegen, brieven, pakketten, colis, aangetekend of niet;

3° vertegenwoordiging van de vennootschap bij alle officiële instanties, behoudens de Orde van

Geneesheren;

4° ondertekenen van alle stukken en ontvangstbewijzen;

5° het verrichten van alle financiële daden in het belang van de vennootschap;

6° afsluiten van overeenkomsten met leveranciers en cliënteel, opmaken van bestekken, facturen en

' kostprijsberekeningen;

En dit voor een duur van tien (10) jaar.

Afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf. ;

Datum van de eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Overname van verbintenissen

r' ~

xoor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

mod 11.1

"

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en elf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkreg en.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

jVoor, behoudèn aan het Belgisch Staatsblad

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 07.03.2017, NGL 13.03.2017 17063-0430-013

Coordonnées
DR. DOMBRECHT JACQUES

Adresse
JERUZALEMSTRAAT 7 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande