DR. EVIE BARBE, ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. EVIE BARBE, ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.965.830

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 18.07.2014 14313-0336-009
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.06.2013 13185-0344-009
09/05/2012
ÿþ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



6. 11_ECD

2 04. 2012

i~ i

Cri4'i l+lt~rt,

_. ._,



111 111111111 Iii III IR

*12086795"

be

a

Bi

st~

Ondernerningsrir . 0842.965.830

Benaming

,o. t - DR. EVIE BARBE, ANESTHESIE

werkar?,

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetsel . GRAAF DE THIENNESLAAN 9, 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 2/02/2012 en van het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 10/03/2012 opgesteld n.a.v. de quasi-inbreng overeenkomstig de artikelen 220-222 van het wetboek van vennootschappen.

Mevr. Evie Barbe,

zaakvoerder

7

Bijlagen bij" het Belgisch" Srtaatsbta

Op de 'naste buz var Luik B verrneluer Rerto Naam en hoedar vin de instrumenterende notais, hetzij van de persoiotirden,

bevoegd de rechrspersoon ten nanzten van derde r te vertegenwoordigen Verso Naam en hanotekerirg

01/02/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr Benaming

lvoüul) . DR. EVIE BARBE, ANESTHESIE

(verkort)'

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8800 Roeselare, Graaf de Thienneslaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op elf januari tweeduizend en twaalf, blijkt dat mevrouw BARBE Evie, wonende te 8800 Roeselare, Graaf de Thienneslaan 9, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. EVIE BARBE, ANESTHESIE' heeft opgericht.

De te publiceren gegevens luiden als volgt:

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap, opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "DR. EVIE BARBE, ANESTHESIE".

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "Burg.Venn. opgericht onder de rechtsvorm van een B.V.B.A.", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en de plaats en nummer van inschrijving in het Register der Burgerlijke Vennootschappen.

ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De vennootschap kan ontbonden worden bij een beslissing door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging in de statuten.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Graaf de Thienneslaan 9. De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel is vooraf mee te delen aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij de beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

ARTIKEL 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van anesthesie-reanimatie, urgentie-geneeskunde alsook het uitoefenen van de functie pijntherapeut, dit door de enige vennoot in overeenstemming met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend;

2.1-let inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde medische discipline;

3.De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, incl. gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nalans hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd dr rechtspersoon ten aanzien van derden te ,reitaaen :oordiger"

Verso . Naam en tiandtel.:-n ng.

MONITEU

2 4 -Ot

LGiSOi1 ' `

~~

~,.,-f

rlfi i

- _

~ 3, C :, ~...~

';JrL'

3riffie '"' - ' ' ' " I

R BELGE

%1117

i

i

i

i

II

I

u

iu

V bah aa Bel StaE

*12028856*

3

51tJ " 36S , 230.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

5.Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake anesthesie-reanimatie, urgentie-geneeskunde en pijntherapie en dit alles in de ruimste zin, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dal dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, eigen roerende en onroerende goederen verwerven en beheren alsook aile bewerkingen doen van roerende en onroerende aard.

De vennootschap kan dit bijkomend doet niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

De vennootschap mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten reet andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten. De vennootschap kan ook deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren en de vennootschap kan eveneens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles evenwel rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat het maatschappelijk kapitaal volledig volstort is en dat het bedrag werd geplaatst op een bijzondere rekening bij Bank J. Van Breda & C° te Antwerpen.

ARTIKEL 15 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer lasthebbers, als volgt:

-voor medische prestaties wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-natuurlijke personen, te benoemen onder de vennoten-geneesheren, specialist in de anesthesie.

-voor niet-medische prestaties wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen, die geen geneesheer dienen te zijn.

De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten, die het getal en de duur van hun opdracht bepaalt. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd. De zaakvoerders voor medische prestaties worden benoemd voor de duur van hun medische activiteiten. De zaakvoerders voor niet-medische prestaties worden benoemd voor een duur van ten hoogste zes (6) jaar.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, voor de handelingen waarvoor hij bevoegd is.

ARTIKEL 19 : JAARVERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Hij kan wel schriftelijk stemmen.

De jaarvergadering, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

ARTIKEL 28 : BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

ARTIKEL 29 : BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, medische prestaties en niet-medische prestaties, voor de duur van diens medische activiteiten: mevrouw BARBE Evie, voornoemd.

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

B. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni tweeduizend

dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van één januari tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

C. BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, Heemeryck Maurits, accountant IAB, met kantoor te 8840 Oostnieuwkerke, Meulebroekenlaan 10/12, inzake het vervullen van formaliteiten voor het aanvragen en/of wijzigen van de inschrijving in het KBO, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en alle andere administratieve verrichtingen teneinde bij het KBO en bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, met recht van in de plaatsstelling.

Voor-

; -s-rl',.y re:en

'aan het

' Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte.

Annexes du Moniteur b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden Recto Nearn en hoedanigheid van de instrumenterende rot:aris, nazij van de persotoin(en) bevoegd de iechtepersoon ten aanz'cn van disden te vertegen'.voorrdlgen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DR. EVIE BARBE, ANESTHESIE

Adresse
GRAAF DE THIENNESLAAN 9 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande