DR. GILLARDIN JEAN-MARC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GILLARDIN JEAN-MARC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.809.506

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14352-0293-011
16/05/2013
ÿþModPDF 11.1

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

teA

11140

na neerlegging ter griffie van de akte,

I

1111110111011111 ete er a

~RGe Rd

. eeg

nO' ri

Griffie

~

r4iffçdi

Ondememingsnr : © SO4 - 8o Se

Benaming (voluit) : Dr. Gillardin Jean- Marc

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kalfstraat 2 bus B, 8300 Knokke-Heist, België

(volledig adres)

Onderwerp(enLakte :verslagen met betrekking tot de quasi inbreng

Tekst

Controleverslag van Ruben Van Impe, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de regularisatie van de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA "Dr. Gillardin Jean-Marc" - Quasi-inbreng- dd. 04/04/2013

Bijzonder verslag van de zaakvoerders van de BVBA "Dr. Gillardin Jean-Marc" overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 30/03/2013

(get.) Jean-Marc Gillardin, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B verrneTden : !Zette :"Naam en hoedanigFiéidvan de instrumenterende notaris, F,etzrf itari dë persd(d)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2013
ÿþ l L à Aicd PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op: g 1 MAART 2013

!1"111110 1111

Y

be

s

st~

Ondememingsnr : Benaming (voluit) : 0501.809.506

(verkort) : Dr. Gillardin Jean- Marc

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaifstraat 2 bus B, 8300 Knokke-Heist, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering dd. 21/02/2013:

"De enige vennoot beslist om, conform artikel 11 van de statuten, mevrouw Caroline De Smet te benoemen tot zaakvoerder voor niet-medische aangelegenheden voor een duur van zes jaar met onmiddellijke ingang, die aanvaardt.

Haar opdracht is beperkt tot het algemeen en administratief beleid van de vennootschap. Het mandaat is onbezoldigd. "

(get.) Dokter Gillardin Jean-Marc, zaakvoerder

Op de laatste blz. vanLurk 8 vermelden : lfëcto : Naam eri h6 aànigliéia van cfeinsirumenterende notans, Ftëtiij "vin dë përsó(ó~n~èi1~

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306393*

Neergelegd

06-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0501809506

Benaming (voluit): Dr. Gillardin Jean-Marc

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Kalfstraat 2 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op negenentwintig november tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht. Zij draagt de benaming  Dr. Gillardin Jean-Marc .

1° Identificatie der oprichters :

De Heer GILLARDIN Jean-Marc Julio Paul, arts (abdominaal chirurg), geboren te Eeklo op eenentwintig juni negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenoot van Mevrouw DE SMET Caroline, geboren te Gent op zeven oktober negentienhonderd tweeënzeventig, wonend te 8300 Knokke-Heist, Kalfstraat 2 B.

De oprichter verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig geplaatst is, het is verdeel in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

De Heer GILLARDIN Jean-Marc, voornoemd, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in contanten, volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) in ruil waarvoor hij honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De oprichter verklaart en erkent dat op ieder aandeel waarop hij in geld heeft ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Bewijs van deponering

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij ING bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op eenentwintig november tweeduizend en twaalf afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van de volledige praktijk van de geneeskunde in het algemeen en de (abdominale) chirurgie in het bijzonder, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar venno(o)t(en), zijnde uitsluitend artsen, gerechtigd tot de uitoefening van deze discipline en ingeschreven op de lijst van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren, die daartoe hun volledige of een gedeelte van hun medische activiteiten in deze discipline(s) inbrengen in de vennootschap en zullen uitoefenen in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de arts(en)-venno(o)t(en) gepresteerde werk , ongeacht de verdeling van de aandelen. De honoraria voor deze prestaties zullen worden geïnd door de vennootschap.

Dit omvat :

- het ter beschikking stellen van alle noodzakelijke, nuttige of nodige middelen en materieel voor de uitoefening van voormelde discipline(s);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het inrichten van algemene diensten en van medische secretariaten in het bijzonder, die noodzakelijk, nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde discipline(s), alsook het ter beschikking stellen aan artsen die in het kader van de vennootschap werken, van paramedisch personeel dat de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaat;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts(en)-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische activiteiten teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken, zoals het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het bijwonen en organiseren van lessen, colloquia, cursussen, opleiding, studiereizen, lessencycli, symposia en congressen, het uitgeven van boeken en publicaties, in verband met de geneeskunde in het algemeen;

- het verstrekken van diensten aan uitgevers van geneeskundige wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle dragers.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden handelingen mogen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze (waaronder het opnemen van de opdracht als bestuurder of zaakvoerder), mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan. De vennootschap zal echter geen overeenkomsten afsluiten dewelke artsen deontologisch niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden.

De feitelijke geneeskunde zal enkel door de arts(en)-venno(o)t(en) worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat dit het burgerlijk doel van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik een commerciële activiteit zou worden ontwikkeld. Zo kan de vennootschap onder meer :

- investeringen en beleggingen uitvoeren, zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt - beleggingen of investeringen van haar middelen mogen gefinancierd worden door leningen;

- de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het in leasing nemen of geven, het onderhoud van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur in verband met voornoemd doel, om deze ter beschikking te stellen van de arts(en)-venno(o)t(en), en zodoende materiële voorwaarden en middelen te scheppen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

Beslissing over dit bijkomende investeringsbeleid moeten genomen worden met unanimiteit van stemmen ter algemene vergadering.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Kalfstraat 2 B.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6° boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien. (31/12/2013).

7° Jaarvergadering :

De algemene vergadering van vennoten is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten, binnen de perken gesteld door de wet, beraadslagen en besluiten nemen betreffende de werking en de structuur van de vennootschap met betrekking tot de zaken die niet behoren tot de bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

Indien er slechts één vennoot is, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze bevoegdheden niet overdragen.

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar op de hierna bepaalde plaats, dag en uur en die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de (geconsolideerde) jaarrekening en de kwijting van de zaakvoerder(s) en desgevallend de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

commissaris(sen). Wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven waarvan sprake in zelfde artikel, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair voor het houden van de jaarvergadering bepaalde

dag.

De algemene vergadering waarin de vennoten bijeenkomen is een buitengewone algemene vergadering indien het een aangelegenheid betreft waarbij de statuten van de vennootschap gewijzigd worden, of een bijzondere algemene vergadering indien het enige andere aangelegenheid betreft die tot haar bevoegdheid behoort.

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni tweeduizend en veertien (2014).

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s) (of, indien er zijn, van de commissaris(sen)) zo dikwijls dit nodig is in het belang van de vennootschap. De zaakvoerder(s) (en de commissaris(sen), indien er zijn) is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen wanneer vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het aanvragen, en wel binnen de drie weken na de aanvraag ; dergelijke algemene vergadering moet binnen een redelijke termijn na de aanvraag plaatsvinden.

De oproepingen tot een algemene vergadering worden meegedeeld op een tijdstip, in de vorm en aan de personen zoals door de wet wordt voorzien ; zo vermeldt de oproeping de agenda met de te behandelen onderwerpen, en geschiedt zij door middel van een aangetekend schrijven tenware de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemden met enig ander communicatiemiddel. In ieder geval worden de personen die krachtens de wet tot een algemene vergadering moeten opgeroepen worden en die aan de vergadering deelnemen (of er zich doen vertegenwoordigen), als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen eveneens, vóór of na de vergadering dewelke zij niet bijwoonden, eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of op enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproeping moet ook een kopie van de stukken die krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld, worden gezonden ; maar men kan, vóór of na de vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Een vergadering die de algemeenheid der maatschappelijke belangen verenigt, doordat al de personen die krachtens de wet tot een algemene vergadering moeten opgeroepen worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, is regelmatig samengesteld, zelfs zonder naleving van de voorschriften betreffende de oproepingen en terbeschikkingstelling van stukken.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder. Ingeval van afwezigheid of verhindering van een zaakvoerder en bij gebrek aan plaatsvervanger, wordt de vergadering voorgezeten door een vennoot die aanwezig is en bereid is om als Voorzitter te worden aangeduid voor de vergadering. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de Voorzitter van de vergadering een secretaris aan, die niet noodzakelijk een vennoot moet zijn, en kiest de vergadering onder haar leden twee stemopnemers.

Iedere vennoot heeft het recht zich op de algemene vergadering schriftelijk of per telefax te laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, die zelf een stemgerechtigde vennoot moet zijn. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. De vennoten mogen hun stem ook schriftelijk uitbrengen, in welk geval de ondertekende brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard ,  onthouding , of  verworpen vermeldt.

Ieder aandeel geeft recht op één stem ; de uitoefening van het stemrecht verbonden aan aandelen waarop de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied, wordt geschorst. Tenzij de vergadering of het Bureau er anders over beslist, geschiedt de stemming bij naamafroeping of door handopsteking, en wordt er over personen geheim en schriftelijk gestemd. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met éénparigheid van stemmen wordt besloten, of tenzij uitzonderlijke omstandigheden die nog ongekend waren op het ogenblik van de bijeenroeping vereisen dat er dringend een beslissing zou worden genomen in het belang van de vennootschap.

Behoudens in de gevallen door de wet, de medische deontologie of onderhavige statuten voorzien, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen ongeacht het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, en worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

8° Winstverdeling. De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan, met dien verstande dat een reserve moet worden aangelegd die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico s. Een reserve kan enkel worden aangelegd met éénparig akkoord van de arts(en)-venno(o)t(en), tenzij de bevoegde Raad van de Orde van Geneesheren een andere meerderheid aanvaardt ; de omvang van deze reserve moet overeenstemmen met het doel van de vennootschap en mag geen speculatiedoeleinden verdoezelen noch de belangen van bepaalde vennoten in het gedrang brengen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening van rechtswege verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient er een beroep te worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

9° Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoot.

Niet-vennoten (natuurlijk persoon of rechtspersoon) zonder lidmaatschapsrechten of stemrecht, kunnen enkel voor niet-medische aangelegenheden zaakvoerder zijn; dezen mogen aldus nooit enige medische handeling verrichten, zodat hun opdracht zich beperkt tot het algemeen en administratief beleid van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten ; het mandaat van zaakvoerder(s)-niet-venno(o)t(en) is beperkt in de tijd, met name voor een maximale duur van zes (6) jaar.

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze te allen tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Bezoldiging.

De opdracht van zaakvoerder-vennoot wordt bezoldigd ; de opdracht van de zaakvoerderniet-vennoot wordt op generlei wijze bezoldigd of vergoed, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens de medische gebruiken op een normale manier vergoed. Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief de eventuele vergoedingen als zaakvoerder en terugbetalingen van kosten en vacaties, wordt in voorkomend geval vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de bepalingen van de artikelen 161 en/of 163 van de Code van de Geneeskundige Plichtenleer.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder :

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

Luik B - Vervolg

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding  voor de BVBA  DR. GILLARDIN Jean-Marc .

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische (rechts)handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon (al dan niet vennoot), mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

Bekrachtiging

De comparant-oprichter bekrachtigt uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Onmiddellijk heeft de oprichter besloot te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De Heer GILLARDIN Jean-Marc Julio Paul, arts (abdominaal chirurg), geboren te Eeklo op eenentwintig juni negentienhonderd tweeënzeventig, wonend te 8300 Knokke-Heist, Kalfstraat 2 B, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijke uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed..

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Commissaris

De comparant-oprichter verklaart Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en hij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Als enig vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap "Dr. Gillardin Jean-Marc" verbindt Dokter GILLARDIN Jean-Marc, voornoemd, er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

De vennootschap die, de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de geneesheer-vennoot een normale vergoeding uitkeren in verhouding tot prestaties.

Volmacht

De oprichter verleent volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan VAN REYBROUCK ACCOUNTANTS & TAX CONSULTANTS, kantoor houdende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157G, en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 29.05.2015 15132-0119-011

Coordonnées
DR. GILLARDIN JEAN-MARC

Adresse
KALFSTRAAT 2, BUS B 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande