DR. GRIJALBA - DR. REYNS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GRIJALBA - DR. REYNS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.734.082

Publication

04/03/2014
ÿþmod 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N~ERGLE0D -re VAN bE

~

4~i~~GG~ tA~D~LiNG ~~1}GG~)

~ ,, FEB, 0 ~~ eer

Griffie

MON1T Uk HEL(~

25 - 2- 2014 BELGISCH STAAT S

~

i.~i~tE TE3



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0889734082

Benaming (voluit) : Dr. Grijalba - Dr. Reyns

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prinses Paolalaan 1 B

8370 Blankenberge

Onderwerp akte : Bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel - Kapitaalverhoging door inbreng in geld - Wijziging boekjaar - Overgansbepaling lopende boekjaar Wijziging datum jaarvergadering - Wijziging vereffeningsprocedure

ii Uit het proces-verbaal verleden op 3 februari 2014 voor Jean DE GROG, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DEj GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met; zetel te 9000 Gent, Kouter 27, geregistreerd te Gent Il op 7 februari 2014, boek 253 blad 56 vak 16, blijk dat dei ; buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van burgerlijke vennootschap onder de vomi; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Grijaiba - Dr. Reyns", metj maatschappelijke zetel te 8370 Blankenberge, Prinses Paolalaan 1B, ondernemingsnummer 0889.734.082, RPR Brugge, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering neemt kennis en bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap] van 9000 Gent, Raas Van Gaverestraat 82 naar 8370 Blankenberge, Prinses Paolalaan lb, ingevolge ,. beslissing van de zaakvoerder de dato 5 maart 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 juni daarna, onder nummer 10088353.

KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN

- Openstelling kapitaalverhoging

i De vergadering beslist in toepassing van artikel 537 WIB over te gaan tot kapitaalverhoging in geld ten belope; van honderdeenenzeventigduizend euro (¬ 171.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderdnegenentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 189.600,00), zonder; uitgifte van nieuwe aandelen.

- Inschrijving - Volstorting - Bankattest

De intekenaars verklaren de volstorting van de inbreng te hebben verricht door overschrijving van de gelden; voortkomend uit het netto-dividend op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het attest van deze storting werd afgeleverd door Bank J. Van Breda 8, C° NV op 30 januari 2014 en wordt aan] de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

;: De vergadering besluit dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn. - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in; speciën daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op: honderdnegenentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 189.600,00).

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 oktober van elk jaar om te eindigen op 30: september van het daaropvolgende jaar.

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopende boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 december 2014 te laten eindigenj op 30 september 2015. WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

Ingevolge de wijziging van het boekjaar zal de jaarvergadering voortaan plaatsvinden op 15 december van elk; jaar om 14 uur,

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de vereffeningsprocedure te wijzigen en tevens de mogelijkheid in te voegen om de vennootschap in één akte te ontbinden, dit alles in overeenstemming met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

"In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaait de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.'

WIJZIGING VAN DE STATUTEN OM ZE IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE HIERVOOR GENOMEN BESLISSINGEN

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

- De tekst van artikel twee, eerste alinea wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8370 Blankenberge, Prinses Paolalaan 1b."

- De tekst van artikel 5 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegenentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 189.600, 00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ honderdzesen tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt voor een bedrag van honderdeenenzeventigduizend euro (¬ 171.000,00) een inbreng door de vennoten gedaan in het kader van de tijdelijke maatregel zoals voorzien in het artikel 537 lid 1 WIB, bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden op 3 februari 2014 door geassocieerd notaris DE GROO te Gent.

Niettegenstaande enig strijdig beding kunnen slechts vennoot zijn of maatschappelijke rechten uitoefenen, geneesheren-specialisten, die aan de criteria gesteld in artikel 3 van de statuten kunnen voldoen en die hun volledige praktijk uitoefenen in het kader van de vennootschap, van zodra ze rechtmatig eigenaar zijn geworden van aandelen en nadat ze door bestaande vennoten met eenparigheid zijn aanvaard, Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich wel te verhouden tot hun respectievelijke activiteit in de vennootschap."

- De tekst van artikel 11, eerste alinea wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op 15 december van elk jaar om 14 uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats."

- De tekst van artikel 29, eerste alinea wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar"

- De tekst van artikel 32 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Masschelin Stefanie en mevrouw De Vrieze Martine, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en woonplaats kiezende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153, bus 5, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbanlc van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

IDe vergadering beslist de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

uitgifte van het proces-verbaal;

gecoördineerde statuten.

Geassocieerd notaris Jean De Groo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.08.2013 13436-0523-012
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 23.08.2012 12438-0277-012
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 20.07.2011 11310-0212-013
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 11.06.2010 10164-0559-013
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 31.08.2009 09697-0343-010
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 15.02.2017, NGL 01.03.2017 17056-0409-012

Coordonnées
DR. GRIJALBA - DR. REYNS

Adresse
PRINSES PAOLALAAN 1B 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande