DR. ILSE VANDERBEKE - GYNEACOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ILSE VANDERBEKE - GYNEACOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.463.014

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.06.2014, NGL 22.08.2014 14443-0430-008
12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 05.09.2013 13576-0365-008
18/01/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VA Al

06 JAC. 2t,*~~

2

Gren

bah

aa

®e

~iaoisezz"

D {12.463. c4y

Ondememingsnr : C enEm

(voluit) : DR. ILSE VANDERBEKE - GYNEACOLOGIE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Wagenmakerijstraat 10.

Ondortaorip mkto : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc Ghésggière te leper op 29, december 2011, dragende volgende melding van registratie: "Geboekt negen bladen acht verzendingen te leper de 3 januari 2012 boek. 178 blad 13 vak 7. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i., (getekend) Jean-Pierre Lemaire".

BLIJKT :

Dat daarbij een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vénnootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

1.. Oprichter  Vennoot.

Dokter VANDERBEKE Ilse, geboren te Roeselare op 11" januari 1979, (identiteitskaart nummer 5910200833-48 / rijksregister nummer 79011114032), ongehuwd en die verklaart geen verklaring van wettelijke-samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8900 leper, Wagenmakerijstraat 10.

De enige vennoot bij de oprichting is dokter lise Vanderbeke voornoemd .

2. Naam-Rechtsvorm.

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "DR. ILSE VANDERBEKE - GYNAECOLOGI E"

3. Zetel.

De zetel is gevestigd in de Wagenmakerijstraat 10 te 8900 leper.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstedelijk gewest bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad: van de Orde der Geneesheren.

4. Doel.

1. De vennootschap heeft tot doel:

Q'De uitoefening van de geneeskunde op het stuk van de gynaecologie door haar vennoten-geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven.

Het eretoon betreffende de-prestaties van de geneesheer-vennoot wordt bijgevolg geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Aan de geneesheer-vennoot wordt een vergoeding uitgekeerd a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Q'Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer die de hierboven omschreven specialisatie beoefent.

Q'Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Q'De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

Op de laatste biz. van Luik F verrielüen 72<zte. r Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerwoo:digen

Erepo : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

DDe mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Ohet verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord.

Q'De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

2. De vennootschap heeft tevens als doel: een rationeel en oordeelkundig beheer nastreven als een goed huisvader; zij mag investeringen en beleggingen uitvoeren en daartoe mag zij roerende, onroerende  waaronder aankoop, verkoop, beheer, verhuur en oprichting  en financiële activiteiten ontplooien. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Zij zal er zich evenwel voor hoeden dat enige van haar activiteiten de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren.

3. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties. of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

4. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel; dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van geneesheer.

5. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de neerlegging van een uittrreksel van

de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit

van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn

gesteld. "

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 oktober 2011 aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank 'van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. Kapitaal - Maatschappelijk vermogen- Gestorte bedragen.

Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/186ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.'

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volgestort is tot beloop van twee /derden.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400 E).

De hierboven aangehaalde inbrengen van geld werden, overeenkomstig de wet op 20 december 2011 gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Centea op naam van de vennootschap in oprichting.

Dit werd door de notaris, aan wie dit bewijs van deponering werd afgegeven, bevestigd.

7. Bestuur en vertegenwoordiging -- Salaris - Controle - Benoeming van zaakvoerder

Bestuur.

Behoudens hetgeen bepaald is, wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna

volgende regels. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders te benoemen door de

algemene vergadering.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een al dan niet

vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de

vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

De enige vennoot is van rechtswege zaakvoerder.

Salaris.

Het mandaat van de zaakvoerder is - tenzij door de algemene vergadering anders bepaald - bezoldigd en is

in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgèns de medische regels en gebruiken op een

normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze

laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Bekendmaking van benoeming en ambtsbeëindiging van zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De benoeming van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

De ambtsbeëindiging van de zaakvoerder die niet blijkt uit een akte van statutenwijziging wordt op dezelfde wijze openbaar gemaakt.

Bevoegdheid en externe vertegenwoordigingsmacht.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder.

Verantwoordelijkheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, behalve wanneer hij in zijn hoedanigheid van geneesheer een patiënt behandelt.

Tegenover de vennootschap is de zaakvoerder, zoals een lasthebber verantwoordelijk voor de vervulling van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij in zijn bestuur begaan heeft.

Hij is jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten.

Ten aanzien, van de overtredingen waaraan .hij geen deel heeft gehad, is hij van die aansprakelijkheid slechts ontheven wanneer hem geen schuld te wijten is en hij die overtredingen heeft aangeklaagd op de eerste algemene vergadering die wordt gehouden nadat hij er kennis van heeft gekregen.

De medische plichtenleer wordt geacht integraal deel uit te maken van de statuten.

Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich, laten bijstaan of laten vertegenwoordigen door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 22 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in tic vennootschap.

Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder "

Met éénparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, Dokter Ilse Vanderbeke voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden. De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteit.

8. Maatschappelijk boekjaar.

Het'boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden tenzij dit wettelijk niet verplicht is.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper en dit tot 31 december 2012.

9. Aanwending van de winst  wettelijke reserve.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1) het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2) behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunst in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto winst zal aangewend worden :

1/ voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2/ tot het uitkeren van een redelijk dividend aan de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

10. Jaarvergadering  Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de vierde zondag van de maand juni om 9u00, op de zetel of een andere plaats aangeduid in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zondag van de maand juni van het jaar 2013.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te " besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de zaakvoerder behoren op verzoek van dit orgaan, inzonderheid

wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen. .

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone

meerderheid van stemmen. "

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt en ondertekend door de

vennoten. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moetén op eerste vèrzoek van de

e Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij, behoudens andere wettelijke bepalingen, drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

o Elke wijziging moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

co~o De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

ri) Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting worden verleend na goedkeuring van de jaarrekening.

Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening

11. Bijeenroeping algemene vergadering  Bevoegdheid  verplichting- vertegenwoordiging  agenda  stemrecht.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van . het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de-wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij alle vennoten aanwezig zijn en hiermee instemmen.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

h~:taud3M

aan hef Eztgloch Staatsblad

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

12. Ontbinding

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over de ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag de uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap van de Rechtbank vorderen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in " functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij- gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontsla?n.

Zolang dit wettelijk vereist is, zal/zullen de vereffenaar(s) pas in functie treden nadat zijn (hun) benoeming door de bevoegde rechtbank is bevestigd of gehomologeerd..

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt ;

" tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid " van het deel van het kapitaal door hun aandelen " vertegenwoordigd.

13. Kennisgeving van wijzigingen.

ledere wijziging van onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding, of stopzetting dient te worden medegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde van de Geneesheren, met dien verstande dat in geval van uitbreiding, de kennisgeving voorafgaandelijk moet gebeuren.

14. Deontologie  Huishoudelijk Reglement.

Ieder geneesheer vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van geneeskundige

plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde van de Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken

integraal deel uit van deze statuten.

Als enig vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met ,

" beperkte aansprakelijkheid "DR. ILSE VANDERBEKE - GYNAECOLOGIE" verbindt dokter llse Vanderbeke er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

De vennootschap die de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de geneesheer- vennoot een normale vergoeding uitkeren in verhouding tot zijn prestaties.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts persoonlijk verantwoordelijk zijn. De artsen  vennoten zijn verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde van , Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

" 15. Volmacht

De oprichtster heeft volmacht gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"Barroo Mees Vankemmel", met zetel Ter Waarde 64 te 8900 leper, ingeschreven onder het nummer

0405.482.368 RPR leper, dragend het " BTW-nummer BE 0405.482.368, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke

formaliteiten te vervullen . voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het

Rechtspersonenregister en/of Ondernemingsloket en voor de aanvraag van een ondememingsnummer.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

LUC GHESQUIERE

Notaris te leper

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. aan t.ui!c B vermelden . Recto . Raam on hoedanigheid var, de instrumenterende noaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vema : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.06.2016, NGL 30.08.2016 16547-0033-009

Coordonnées
DR. ILSE VANDERBEKE - GYNEACOLOGIE

Adresse
WAGENMAKERIJSTRAAT 10 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande