DR. INGE BRU FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALIDATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. INGE BRU FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALIDATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.635.895

Publication

21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.02.2013, NGL 13.03.2013 13066-0141-012
28/02/2012
ÿþMod 2.1

Ondernemingsnr : 0835.635.895

Benaming

(voluit) : Dr. Inge Bru Fysische Geneeskunde en Revalidatie

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Jozef Wautersstraat 30, 9050 Gentbrugge

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algmene vergadering van 26 januari 2012.

De buitengewone algemene vergadering aanvaardt, met éénparigheid van stemmen de overbrenging van de maatschappelijke zetel van van Jozef Wautersstraat 30, 9050 Gentbrugge naar Duinhelmstraat 51, 8400 Oostende met terugwerkende kracht vanaf 31108/2011.

Gentbrugge, 26 januari 2012

BRU Inge

Zaakvoerder

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoudei )1itiltillill16111!11

aan het

Belgisch Staatsbla



NEERGELEGD

15 FEB, 2012

RECHTBA

KOOPHANDEi NT

02/05/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L

Had 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I -a:_... : y't. ., - -, a.,.4:1-1)

$ 9 AM 2099

R ECHTBANK VAN

KOOPHANIC~ TPro `

I~~INW~I~I~IN~@~IY

*11066310*

Ondememingsnr : j, 3s- " i

Benaming

(voluit) : Dr. Inge Bru Fysische Geneeskunde en Revalidatie

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

" met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jozef Wautersstraat 30 - 9050 Gentbrugge

Onderwerp akte : Oprichting

" Er blijkt uit een akte verleden voor Frank Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op veertien april;

tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, dat mevrouw BRU, Inge Nadia, arts, geboren te Ronse op

eenentwintig februari negentienhonderd negenenzeventig, echtgenote van de heer COPPEJANS, Olivier. s Joseph Gregorius, wonende te 9050 Gentbrugge, Jozef Wautersstraat 30,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Dr. inge Bru Fysische Geneeskunde en Revalidatie", met: zetel te 9050 Gentbrugge, Jozef Wautersstraat 30.

Op het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) werd volledig; ingeschreven door inbrengen in geld door de oprichter, die daarvoor ais vergoeding alle honderzesentachtig (186) aandelen krijgt toegekend.

Het kapitaal werd gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00), op een bijzondere rekening onder nummer 001-6404157-02 bij BNP Panbas Fortis te Ledeberg geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zodat voomoemde oprichter gehouden is tot verdere volstorting tot beloop van het; saldo van haar inbreng.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

Artikel 1  Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Dr. Inge Bru Fysische Geneeskunde en: Revalidatie".

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gentbrugge, Jozef Wautersstraat 30.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- de beoefening van de fysische geneeskunde en revalidatie en het stellen van diagnostische en therapeutische handelingen in locomotorische ziektebeelden;

- enerzijds het innen van de baten en opbrengsten van deze activiteit in eigen naam en voor eigen rekening , anderzijds het dragen van de kosten, lasten en uitgaven van deze activiteit, dit alles rekening houdende mets de regelen van de medische deontologie qua uitoefening van de geneeskunde. De diagnostische en therapeutische vrijheid zijn uitdrukkelijk te waarborgen;

- het beheer en het ter beschikking stellen aan de arts-vennoot van de volledige materiële infrastructuur zowel de technische, administratieve als financiële organisatie, die rechtstreeks nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen en om zich te documenteren of bij te scholen ten einde een kwalitatief hoogstaande; praktijkoefening mogelijk te maken.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap als bijkomstig doel,; eigen onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder: voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de zaakvoerder-vennoot resorteert.

De vennootschap zal in het algemeen aile roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in: rechtstreeks verband met haar doel.

In het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard: zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van: aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde: vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot inbreuken op de regelen van de medische deontologie.

Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/186sta van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 16  Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder-bedrijfsleider-vennoot-arts.

Artikel 17  Intern bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij hij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel 18  Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 22  Algemene vergadering

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, haar besluiten zijn bindend, zowel voor de afwezigen als voor degenen die er een andere mening op na houden.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat hij zelf vennoot is.

Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing en door het Wetboek van Vennootschappen voorziene beperkingen.

De vergadering beslist met meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behalve de gevallen waarin het Wetboek van Vennootschappen, de medische deontologie of de statuten een groter quorum of een grotere meerderheid voorschrijven.

Tot wijziging van de statuten dient met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen te worden besloten, onder voorbehoud van artikelen 266 en 286 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief, waarop de stem wordt uitgebracht naast elk punt van de agenda, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard' of "verworpen° gevolgd door de handtekening en wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags v66r de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 23  Bevoegdheden

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 24  Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand februari om negentien uur in de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door de zaakvoerder. Deze moet door de zaakvoerder worden bijeengeroepen op verzoek van de vennoten die minstens 1/5de van het kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de dertig dagen na de postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de op de agenda te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

De vennoten worden elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste veertien dagen vóór de vergadering. Deze oproeping moet de volledige agenda bevatten ; over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

Artikel 26  Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar.

Artikel 28 - Winstverdeling

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum 5% voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit fonds 1/10de van het kapitaal heeft bereikt. Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient te worden beslist met éénparigheid van stemmen. Overgangsbepalingen

1. Boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 30 september 2012. De eerste jaarvergadering wordt in 2013 gehouden.

2. Overname van verbintenissen

De comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel van de onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, de vennootschap uitdrukkelijk alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting "Dr. inge Bru Fysische Geneeskunde en Revalidatie" zijn aangegaan.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder(s) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen uitdrukkelijk overneemt.

3. Zaakvoerder

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder: mevrouw Inge Bru, voornoemd oprichter, wonende te 9050 Gentbrugge, Jozef Wautersstraat 30, die verklaart te aanvaarden, voor een duur te rekenen vanaf heden tot op het einde van haar medische activiteiten.

4. Uit te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt besloten voorlopig geen commissaris te benoemen.

Volmacht

Ter voldoening en opvolging van alle verplichtingen tegenover de Kruispuntbank voor Ondernemingen en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven, met macht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.M.-CONSULTING&SERVICES", met zetel te 9700 Oudenaarde, Graaf Van Landastraat 19, B.T.W. BE 0444347.595 RPR Oudenaarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. INGE BRU FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALID…

Adresse
DUINHELMSTRAAT 51 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande