DR. JAAK WAIGNEIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JAAK WAIGNEIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.064.206

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 25.06.2014 14222-0318-014
11/12/2014
ÿþMod Word 1i.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TE

o2

BELGISCH

Ondernemingsnr: 0898.064.206

Benaming

(voluit) : DR. JAAK WAIGNEIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Normandiëstraat 170 - 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Vervroegde ontbinding  In vereffening stelling - Benoeming vereffenaar

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op 28 augustus 2014, dragende volgende vermelding van registratie : "Geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Kortrijk 2 op 12 september 2014, 6 bladen, 0 verzendingen, boek 118, blad 9, vak 4. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50), VAN' THUYNE Brigitte, e.a. Inspecteur (ondertekend)", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een tsestoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. JAAK WAIGNEIN", met zetel te 8560 Wevelgem, Normandiestraat 170, onder meer volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT  STATUTENWIJZIGING

De vergadering besliste om artikel zevenentwintig van de statuten integraal te vervangen door hierna vermelde tekst:

"De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt éën of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college),

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

TWEEDE BESLUIT -- BESPREKING VERSLAGEN

Er werd akte genomen van het verslag van de zaakvoerder van negen juli tweeduizend veertien en de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor van vijfentwintig augustus tweeduizend veertien, dewelke conclusies luidden als volgt:

"X, CONCLUSIES

In het kader van de procedure van het voorgenomen voorstel tot de ontbin-'ding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BV BVBA "DR, JAAK WAIGNEIN" een boekhoudkundige staat op 31 mei 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 463.078,28 EUR en een boekhoudkundig eigen vermogen van 411.720,54 EUR.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de vennoot een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Op basis van de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de, toepasselijke proféssionele normen, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap op 31 mei 2014. Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2014 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, RSZ en bedrijfsvoorheffing voor _ wat betreft de nog niet definitief afgesloten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

1 *14221154* i i

2- 2014

STAATSpi "r Rechtbank van KO,DPi'ANDEL

Gent .afd. KORTRIJK unifie

JR BELGE

NEERGELEGD

-G OG4T, 2011i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Op basis van hetgeen voorafgaat en het volkomen nazicht dat ik uitvoerde op de staat van activa en passiva per 31 mei 2014 van de BV BVBA "DR. JAAK WAIGNEIN" kan ik besluiten, dat deze staat op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd kunnen worden door de vereffenaar,

Het huidige controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BV BVBA "DR. JAAK WAIGNEIN" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

(ondertekend)

Aldus opgesteld te Kortrijk op 25 augustus 2014 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm "DE BIE & C", bedrijfsrevisorenkantoor, met ais mandaatdrager",

DERDE BESLUIT VERLENGING HUIDIGE BOEKJAAR EN WIJZIGING DAAROPVOLGENDE

BOEKJAREN

De vergadering besliste het huidige boekjaar, dat begonnen is op één januari tweeduizend veertien, te verlengen tot dertig september tweeduizend vijftien.

Dienvolgens besliste de vergadering dat de daaropvolgende boekjaren voortaan zullen ingaan op één oktober van ieder jaar en dat zij zullen eindigen op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Artikel vierentwintig van de statuten werd dan ook integraal vervangen door hierna vermelde tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van hetzelfde jaar.

Ieder jaar op één oktober zullen de rekeningen afgesloten worden en zullen de door de wet vereiste beschei-"den binnen de wettelijk voorziene termijn door de zaakvoerder(s) opgemaakt en neergelegd worden," VIERDE BESLUIT JAARVERGADERING

De eerste alinea van artikel éénentwintig van de statuten werd integraal vervangen door hierna vermelde tekst:

"De gewone algemene vergadering, genoemd jaarvergadering, zal gehouden worden de tweede zaterdag van de maand maart van ieder jaar, om tien uur, in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping,"

VIJFDE BESLUIT ONTBINDING

De vergadering besliste dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. JAAK WAIGNEIN" gevestigd te 8560 Wevelgem, Normandiëstraat 170, vroegtijdig ontbonden werd en in vereffening werd gesteld vanaf achtentwintig augustus tweeduizend veertien.

ZESDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering nam kennis van het feit dat ingevolge de voormelde beslissing tot ontbinding de zaakvoerder, Heer Jaak WAIGNEIN, wonende te 8560 Wevelgem, Normandiëstraat 170, van rechtswege ontslagnemend is.

De vennoten zullen besluiten over de kwijting van de zaakvoerder ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering of bij de sluiting van de vereffening.

ZEVENDE BESLUIT- BENOEMING VEREFFENAAR EN PLAATSVERVANGENDE VEREFFENAAR

De vergadering besliste Heer Jaak WAIGNEIN, voornoemd, als vereffenaar te benoemen.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, Meer bepaald kan hij de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen honderd éénentachtig en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoeten te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voor te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen. De vereffenaar zat alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden,

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

De algemene vergadering beslist dat de opdracht van de vereffenaar onbezoldigd is,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

a.expeditie van de akte

Voorbehouden b.verslag zaakvoerder met staat van actief en passief

A abn-" IEt Belgisch Staatsblad c.verslag bedrijfsrevisor

d.afschrift van de beslissing tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van

Koophandel te Kortrijk.

e. gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.07.2013, NGL 20.08.2013 13436-0239-014
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.07.2012, NGL 28.08.2012 12535-0268-014
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 30.08.2011 11461-0207-014
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0276-014
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.04.2009, NGL 05.06.2009 09189-0057-013
22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 19.01.2016, NGL 10.02.2016 16043-0407-013

Coordonnées
DR. JAAK WAIGNEIN

Adresse
NORMANDIESTRAAT 170 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande