DR. JOHAN FLORIZOONE MEDISCHE BEELDVORMING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JOHAN FLORIZOONE MEDISCHE BEELDVORMING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.701.528

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.07.2014, NGL 24.07.2014 14334-0028-014
12/11/2014
ÿþMod word 11.1

rpn

emag In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

30 OKT. 20%

Griffie

Afd'linn1IPt?PN P

Voor- i

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

111, 11111,1111011111111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0888.701.628

Benaming

(voluit) : Dr. Johan Florizoone Medische Beeldvorming (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeelaan 170 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING  ONTBINDING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Peter De Baets te Koksijde op 26 september 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Johan Florizoone Medische Beeldvorming met zetel te 8670 Koksijde, Zeelaan 170, opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Peter De Beets te Koksijde op 29 maart 2007, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 april daarna, onder nummer 07059248, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT; WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR  WIJZIGING ARTIKEL 32 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist het boekjaar te wijzigen, zodanig dat dit voortaan zal lopen van één december tot dertig november van het volgende jaar.

De algemene vergadering beslist dat, in uitvoering en bij toepassing van het voorgaande besluit, het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend veertien, niet zal eindi-hgen op éénendertig december tweeduizend veertien, doch zal verlengd worden tot en zal afgesloten worden op dertig november tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering beslist hiertoe de eerste alinea van artikel tweeëndertig van de statuten aan te passen, zodat deze alinea vanaf heden luidt als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één december van elk jaar en eindigt op dertig november van het volgende jaar."

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING  WIJZIGING ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om de jaarvergadering die dient gehouden te worden op de derde zaterdag van de maand mei om tien uur te verplaatsen naar de derde zaterdag van de maand april om tien uur en dit voor het eerst op de derde zaterdag van de maand april om tien uur in het jaar tweeduizend zestien. Alle daaropvolgende jaarvergaderingen zullen gehouden worden en zullen doorgaan op de derde zaterdag van de maand april om tien uur.

De algemene vergadering beslist hiertoe de eerste alinea van artikel vierentwintig van de statuten aan te passen, zodat deze alinea vanaf heden luidt ais volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de derde zaterdag van de maand april om tien uur, op de zetel of een andere plaats aangeduid in de oproeping."

DERDE BESLUIT; PRINCIPIEEL BESLUIT TOT ONTBINDING EN VEREFFENING

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

e) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder opgesteld, inhoudende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

b) Door de zaakvoerder werd mevrouw Katleen Vandooren, extern accountant, vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BMV-Vandooren", met zetel te 8900 leper, Korte Torhoutstraat 15, gelast met de opmaak van een verslag overeenkomstig artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de extern accountant luiden letterlijk als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.,. Voorbehouden aan Eet Belgisch Staatsblad

"7. Besluit 1

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft hef bestuursorgaan van de vennootschap BV OW BVBA DR JOHAN FLORIZOONE MEDISCHE BEELDVORMING met zetel te 8670 Koksijde, Zeelaan 170, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 871.314,09 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 452.758,71 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staaf opgesteld in discontin ir%it

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen warden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BV OVV BVBA DR JOHAN FLORIZOONE MEDISCHE BEELDVORMING en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te leper, op 23 september2014

BV BVBA BMV-Vandooren,

hierbij vertegenwoordigd door Katleen Vandooren,

Accountant

(volgt de handtekening)"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en van voormelde staat van activa en passiva. Tevens erkent de vergadering een afschrift te hebben ontvangen van de voormelde staat van activa en passiva en van de beide voormelde verslagen.

c) Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling.

d) De vergadering beslist dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR, JOHAN FLORiZOONE MEDISCHE BEELDVORMING, voornoemd, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

VIERDE BESLUIT, STATUTENWIJZIGING

Om hiervan blijk te geven in de statuten, wordt artikel twee van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Op negenentwintig maart tweeduizend en zeven werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur. Op zesentwintig september tweeduizend veertien werd zij vervroegd ontbonden en In vereffening gesteld." VIJFDE. BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER - DÉCHARGE

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Johan Florizoone, voornoemd, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. JOHAN FLORIZOONE MEDISCHE BEELDVORMING, voornoemd.

De vergadering verleent hem volledige en eervolle décharge voor zijn opdracht.

ZESDE BESLUIT: BENOEMING VEREFFENAAR(S)

De vergadering beslist dat de functie van vereffenaar zal worden waargenomen door de heer Johan Florizoone, voornoemd, met volheid van bevoegdheid.

De heer Johan Fiorizoone verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De benoeming van de vereffenaar moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

ZEVENDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE MACHTEN/BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDING VAN DE

VEREFFENAAR(S) .

1. De vereffenaar zal over de meest uitgebreide machten beschikken voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar zal alle handelingen mogen verrichten voorzien in artikel 187 van zelfde wetboek, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

In het bijzonder zal hij de macht hebben om aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, vàér of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet of beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar mag tevens aile onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen, verpanden, met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren, in één woord alle welkdanige daden van beheer en van beschikkingen stellen, betreffende de onroerende goederen van de vennootschap verder het maatschappelijk bezit in andere vennootschappen inbrengen, leningen aangaan ter betaling van de schulden van de vennootschap, dit alles zonder dat hij hiertoe de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

2. Aile stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na

homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan laet Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De vereffenaar zal alle mogelijke schuldeisers, bij aangetekend schrijven verzoeken, het bedrag van hun schuldvordering kenbaar te maken, de nodige overtuigingsstukken te voegen bij de aangifte van schuldvordering en tevens aan te duiden op welke wettige reden van voorrang (voorrecht, hypotheek of pand) zij aanspraak maken.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hen de goederen die hij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Bij eventuele verkoop van de handelszaak, zal de vereffenaar de overdracht ter kennis brengen van de bevoegde ontvanger en het bekomen van een fiscaal certificaat betrachten, overeenkomstig artikel 442bis Wetboek Inkomsten Belasting.

4. Wanneer de ingeroepen reden van voorrang of het bedrag van een schuldvordering, voor contestatie vatbaar is, en poging tot minnelijke regeling geen resultaat heeft opgeleverd, zal de vereffenaar namens de voomoemde vennootschap DR. JOHAN FLORIZOONE MEDISCHE BEELDVORMING in vereffening, de nodige rechtsvorderingen tot vaststelling van de schuldvorderingen laten inleiden voor de bevoegde rechtbanken.

5. De vereffenaar wordt tevens gemachtigd om alle formaliteiten te vervullen, stukken te ondertekenen en verrichtingen te doen, zonder uitzondering, bij de kruispuntbank van ondernemingen, fiscale en andere besturen, Bank van de Post en alle andere financiële instellingen.

B. De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar, die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemene vergadering zal moeten doen blijken en zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

7. De opdracht van de hiervoor genoemde vereffenaar zal niet vergoed worden.

8. Bij de sluiting van de vereffening zal de vereffenaar de algemene vergadering samenroepen, teneinde een volledig verslag uit te brengen over de vereffening en aile rekeningen en bewijsstukken hieromtrent voorleggen.

Op het tijdstip van de sluiting duidt de vergadering tevens de plaats aan waar de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen bewaard worden.

9. De vereffenaar is ertoe gehouden overeenkomstig artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over te maken aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, dient de vereffenaar elk jaar een inventaris op te maken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffenign niet kon worden voltooid.

10. De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

11. De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

12. Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk geregeld is, dient de vereffenaar zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

ACHTSTE BESLUIT: COORDINATIE STATUTEN

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om ondergetekende notaris te gelasten met het opstellen van de gecoiirdineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter De Baets

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- expeditie gecoördineerde statuten

- staat van actief en passief

verslag bestuursorgaan

- verslag bedrijfsrevisor

- verzoekschrift vereffenaar

- verklaring op eer vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.08.2013, NGL 30.08.2013 13502-0089-014
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.08.2012, NGL 24.08.2012 12438-0120-014
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 31.08.2011 11477-0035-013
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 30.08.2010 10463-0459-014
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 31.08.2009 09672-0274-014
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 29.08.2008 08655-0199-014

Coordonnées
DR. JOHAN FLORIZOONE MEDISCHE BEELDVORMING

Adresse
ZEELAAN 170 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande