DR. KRIS CARRON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KRIS CARRON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.025.729

Publication

18/03/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I 11111 I1 II I I II I lI I I I w

*19063255*

NEERGELEGD

-'6, 03, 2614

-F~fr~F~~BÁ~K~KC~OpHANDEL

~ ~ ~ r1~IJK



Ondernemingsnr : 0464.025.729

Benaming

(voluit) : DR. Kris CARRON

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : leperstraat 26, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Nancy Deknudt, notaris te Heuvelland, op 28 februari 2014,

BLIJKT

Dal de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. Kris CARRON", met maatschappelijke zetel te 8930 Menen, leperstraat 26, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing  Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering in het kader van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De enige vennoot neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op zeventien december tweeduizend dertien, die in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbetasting 1992, beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend voor een brutobedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR),

De enige vennoct verklaart het toegekende dividend overeenkomstig artikel 537 WIB, onmiddellijk te willen, inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten: bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend, hetzij een netto-dividend ten bedrage van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR).

Tweede beslissing  Voorafgaande verslagen inzake kapitaalverhoging

Kennisname

De enige vennoot ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het` bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde' inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, welke verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 03 januari 2014, opgesteld door de burgerlijke, vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", te Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door Jacky Godefroidt, luiden letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit:

- De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 17 december 2013 van de heer Kris,

CARRON ad ¬ 225.000,00.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00) is gebeurd

volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en

vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 225.000,00. De inbreng wordt vergoed met 750 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met ¬ 1.400,00 door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 3 januari 2014

BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT"

vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT'.

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het

onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Derde beslissing - Kapitaalverhoging onder het regime van artikel 537 WIB

a) Beslissing

De enige vennoot beslist om onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het voormelde tussentijdse dividend, zijnde tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (243.600,00 EUR), door inbreng door de enige vennoot van een schuldvordering, zijnde de vordering tot uitkering van het netto-dividend, die hij lastens de vennootschap bezit, zoals hierna nader vermeld, en mits de uitgifte van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR), zonder uitgiftepremie.

De enige vennoot beslist dat deze zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de enige vennoot, te weten de heer CARRON Kris, ais vergoeding voor de inbreng in natura van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde zijn netto-dividendvordering die hij lastens de vennootschap bezit en die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

leder nieuw aandeel zef worden gestort ten belope van honderd procent (100%).

De enige vennoot erkent door de ondergetekende notaris te zijn ingelicht dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

b) inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, te weten Canon Kris, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting, verklaart de enige vennoot zijn schuldvordering ten bedrage van het netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, hetzij een bedrag van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing werden ingehouden en doorgestart.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de enige vennoot, die aanvaardt, zevenhonderd vijftig (750) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan deze zevenhonderd vijftig nieuwe aandelen zijn bijgevolg eigen aan de heer CARRON Kris. Hij verklaart evenwel dat de inschrijving op deze aandelen gebeurd is met gelden, afhangende van de huwgemeenschap tussen hemzelf en zijn echtgenote, mevrouw Leenknecht Greetje zodat de vermogenswaarde van deze aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen.

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De enige vennoot stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (243.600,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De enige vennoot erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WiB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde beslissing  tweede kapitaalverhoging

a) Beslissing

De enige vennoot beslist om het kapitaal te verhogen met duizend vierhonderd (1.400,00 EUR), om het kapitaal te brengen van tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd (243.600,00 EUR) op tweehonderd vijfenveertigduizend euro (245.000,00 EUR), zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie en uitgifte van nieuwe

c

aandelen, door incorporatie in het kapitaal van besohikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag.

b) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van duizend vierhonderd euro (1.400,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vijfenveertigduizend euro (245.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Vierde beslissing  Wijziging artikel 5 van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 245.000,00). Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend vijfhonderdste (111.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen..

Bij de oprichting was het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op zevenhonderd vijftigduizend (750.000) Belgische frank, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen van duizend (1.000) Belgische frank ieder.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op vierentwintig januari tweeduizend en zeven werd achtereenvolgens: 1)de nominale waarde van de aandelen afgeschaft;

2)het kapitaal vastgesteld in euro, welke achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt;

3)het kapitaal verhoogd met zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99) am het te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door incorporatie van beschikbare reserves van de vennootschap, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Nancy Deknudt te Heuvelland op achtentwintig februari tweeduizend veertien werd het kapitaal verhoogd met tweehonderd vijfentwintigduizend euro om het te brengen op tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro door inbreng in natura en mits creatie van zevenhonderd vijftig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bij beslissing van zelfde buitengewone algemene vergadering werd het kapitaal andermaal verhoogd met duizend vierhonderd euro om het te brengen op tweehonderd vijfenveertigduizend euro door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag zonder creatie van nieuwe aandelen".

Vijfde beslissing - Opdracht tot coördinatie van de statuten

De enige vennoot geeft de notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zesde beslissing  Machtiging aan het bestuursorgaan

De enige vennoot verleent aile machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

= Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag bestuursorgaan

- verslag bedrijfsrevisor

- gecoordineerde statuten

Dit uittreksel werd afgeleverd vdór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek van Registratierechten.

Nancy Deknudt, notaris te Heuvelland

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Srtaatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2012 : KOT000662
07/09/2011 : KOT000662
09/09/2010 : KOT000662
01/09/2009 : KOT000662
28/08/2008 : KOT000662
10/09/2007 : KOT000662
12/02/2007 : KOT000662
18/09/2006 : KOT000662
04/11/2005 : KOT000662
30/11/2004 : KOT000662
28/01/2004 : KOT000662
09/01/2003 : KOT000662

Coordonnées
DR. KRIS CARRON

Adresse
IEPERSTRAAT 26 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande