DR. LUC POLLET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LUC POLLET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.425.963

Publication

24/01/2014
ÿþMad WaN 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

lII

11

BE

MONITEUR

17 -Q1-LGISCH ST

*14024919*

BELGE

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE 2014 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

' ATS L.LQP 0 2 Nom

~ gil rer,

Ondernemingsnr : 0867.425.963

Benaming

(voluit) : DR. LUC POLLET

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Oedelemsestraat 109

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van i de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op: dertig december tweeduizend en dertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene: vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR, LUC POLLET, met zetel te 8020 Oostkamp, Oedelemsestraat 109.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

1. De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van twintig december tweeduizend en dertien beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag van honderdzesentwintigduizend zeshonderdennegen Euro en vijftig cent (126.609,50 ê).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft, op de vennootschap ten belope van het tussentijds dividend.

De enige aandeelhouder verklaart daarop deze schuldvordering onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de verschuldigde roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

2. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato zestien december tweeduizend en dertien, en van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO: BEDRIJFSREVISOREN, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, alhier, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, de dato zestien december tweeduizend; en dertien, aangezien de enige aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en: er kennis van genomen te hebben,

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR, LUC POLLET, bestaat uit de inbreng: van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBA DR, LUC POLLET zal verkregen hebben,' mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend: van netto 113.948,55 EUR, voor een inbrengwaarde van 113.948,55 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het, uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag In het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering: leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng', uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik l vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 425 aandelen van de Burg. BVBA DR, LUC FOLLET, zonder vermelding van nominale waarde.

" Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. LUC FOLLET en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

3. De vergadering besluit daarop het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van tweeënveertigduizend vijfhonderd Euro (42.500,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) op éénenzestigduizend honderd Euro (61.100,00 ¬ ), door inbreng in natura en door de uitgifte van vierhonderdvijfentwintig (425) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale uitgifteprijs van honderddertienduizend negenhonderdachtenveertig Euro en vijfenvijftig cent (113.948,55 ¬ ), inbegrepen een globale uitgifte-'premie van éénenzeventigduizend vierhonderdachtenveertig Euro en vijfenvijftig cent (71.448,55 ¬ ), die zal geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze nieuwe aandelen zuilen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aande-len, en in de winsten delen vanaf het lopende boekjaar pro rata tampons.

4. Onmiddelijk verklaart de heer Luc FOLLET, oogarts, wonende te 8020 Oostkamp, Oedelemsestraat 109, zijn schuldvordering die hij ten laste heeft van de vennootschap ten bedrage van honderddertienduizend negenhonderdachtenveertig Euro en vijfenvijftig cent (113.948,55 ¬ ) in zelfde vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de voornoemde heer Luc FOLLET, die aanvaardt, vierhonderdvijfentwintig (425) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, volledig volstort.

Aldus stellen alle leden van de vergadering vast dat op alle vierhonderdvijfentwintig (425) nieuwe aandelen ingeschre-ven werd voor een globale prijs van honderddertienduizend negenhonderdachtenveertig Euro en vijfenvijftig cent (113.948,55 ¬ ), inbegrepen een globale uitgiftepremie van éénenzeventigduizend vierhonderdachtenveertig Euro en vijfenvijftig cent (71,448,55 ¬ ), die zal geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

5, De vergadering besluit daarop het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van éénenzeventigduizend vierhonderdachtenveertig Euro en vijfenvijftig cent (71.448,55 ¬ ), om het te brengen van éénenzestigduizend honderd Euro (61,100,00 ¬ ) op honderdtweeëndertigduizend vijfhonderdachtenveertig Euro en vijfenvijftig cent (132.548,55 ¬ ), door inlijving van de bijzondere onbeschikbare . rekening "uitgiftepremies" tot beloop van gezegd bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

6. De vergadering besluit daarop de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten van de vennootschap te te vervangen door de volgende tekst, om het in overeenstemming te brengen met voorgezegde . kapitaalverho-iging

"ARTIKEL 5: KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ,

HONDERDTWEEËNDERTIGDUIZEND VIJFHONDERDACHTENVEERTIG EURO EN VIJFENVIJFTIG CENT (132.548,55 EUR). Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/zeshonderdenelfste (11611ste) van het kapitaal vertegenwoordigen»

7. De vergadering besluit tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap te herbenoemen de voornoemde heer Luc FOLLET, die aanwezig is en aanvaardt, onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

8. De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, . waaronder de betaling van roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

9. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR eENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout,

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerder, het

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor, en de gecoördineerde statuten<

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eq. Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 01.07.2013 13248-0138-012
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 26.07.2012 12358-0098-012
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 19.08.2011 11421-0384-012
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 19.08.2010 10430-0518-013
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 19.08.2009 09607-0245-013
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 19.08.2008 08601-0174-014
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 30.08.2007 07644-0025-013
03/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 01.08.2006 06602-4464-012
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 06.08.2015 15402-0473-012

Coordonnées
DR. LUC POLLET

Adresse
OEDELEMSESTRAAT 109 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande