DR. MAGERMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MAGERMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.028.492

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 07.08.2014 14402-0148-009
16/01/2014
ÿþMod Word 11.1

al In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

BELGE NECRC,~ELEGD

08-01- 2014

BE

LGISCH STUTSBLA'~

-2. 01, 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL GrifireTR1JK

ij

u

*19017

Ondernemingsnr : 0842.028.492

Benaming

(voluit) : DR. MAGERMAN

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SPANJELAAN 3 - 8550 ZWEVEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

In het kader van de procedure quasi inbreng worden volgende verslagen neergelegd: - Verslag van de zaakvoerder d.d. 20 november 2013

- Verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout; Lichterveldestraat 39a vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 2, d.d. 18 november 2013 inzake de aankoop door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. Magerman" jegens de heer Hans Magerman, van diverse bestanddelen met als voorwerp het dokterskabinet gelegen te 8550 ZWEVEGEM Spanjelaan 3.

Hans Magerman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bi j hétlefgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 02.08.2013 13393-0517-009
03/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bila en bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na n ettl~ 9 eee ' e akte

Dl ECTIQrV

T ~ ~

'~~1 1 1.;a Ë3





1111111111111111111111111 -12- 2011 NEERGELEGD

*12001720* i9. 12. 1211

RECHTBP ^ rzOPHAA}DEL

h~u~Fs i ~,lK



ELG SCH STAATSBLAD BESTtJUP











Ondernemingsnr : 8lr,2 Q.28. 432

Benaming (voluit) : DR. MAGERMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spanjelaan 3

8550 ZWEVEGEM

;; Onderwerp akte :Oprichting - Statuten - Verklaringen - Benoemingen

Uittreksel uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurne, op 14 december 2011, ter registratie neergelegd op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk.

1.A. Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1.B. Naam : DR. MAGERMAN

2. Zetel : Spanjelaan 3 te 8550 Zwevegem

3. Duur : onbepaalde tijd

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters :

De heer MAGERMAN Hans Maurice André (rijksregisternummer 570217 219 94), geboren te

Beernem op zeventien februari negentienhonderd zevenenvijftig, echtgenoot van mevrouw Brigiet

Debonne, wonende te 8550 ZWEVEGEM, Spanjelaan 3.

Gehuwd te Zwevegem op achttien september tweeduizend en vier onder het stelsel der scheiding

van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Nathalie Desimpel te Waregem op

negen augustus tweeduizend en vier, tot op heden ongewijzigd.

S.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : vijftigduizend euro (¬ 50.000,00)

5.B. Gestorte bedrag : vijftigduizend euro (¬ 50.000,00)

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld

7. Begin en einde van het boekwar :

Één januari  éénendertig december

Eerste boekjaar : veertien december  éénendertig december tweeduizendentwaalf

8. Bepalingen betreffende winstverdeling

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de medische deontologie.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de

jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. 9.A. Aanwiizinq van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te

verbinden:

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De heer Hans Magerman, wonende te 8550 Zwevegem, Spanjelaan 3.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging, behoudens bij stopzetting van zijn medische activiteiten welke automatisch een einde stelt aan diens mandaat.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zii deze uitoefenen.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Verteaenwoordigingsbevoeqdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, warbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerdér(s).enandere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aànduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

10. Aanwiizingtvan de commissarissen : geen

11. Doel :

De vennootschap heeft als doel de uitoefening van de geneeskunde door haar geneesheren-venno(o)t(en) die op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals die bepaald zijn in de regelen van de medische deontologie die geacht wordt integraal deel uit te maken van de statuten.

De vennootschap heeft eveneens als doel:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-venno(o)t(en);

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel voor vereist is;

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten.

Het ereloon, betreffende de prestaties van de geneesheren-venno(o)t(en), wordt bijgevolg geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren.

De vennootschap kan derhalve zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen uitvoeren alsook het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, doch uitsluitend als bijkomend doel en onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat dit het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

De vennootschap mag aldus alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze deel nemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen lot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zulten ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 15.1

De professionele aansprakelijkheid van de venno(o)t(en) blijft onbeperkt.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten :

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde dinsdag van de maand juni van ieder jaar om zeventien uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadsiaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen, de medische deontologie en de statuten.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : geen

13. Bijzondere volmachten

De zaakvoerder, stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A:

- Mevrouw Linda MARTENS;

- Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE.

Voor analytisch uittreksel

Opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke.

- expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 28.07.2015 15359-0299-009

Coordonnées
DR. MAGERMAN

Adresse
SPANJELAAN 3 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande