DR. MICHELS JASMIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MICHELS JASMIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.275.688

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 29.09.2014 14617-0253-010
07/05/2013
ÿþMod Word 11.1

N

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

24." 04. 2013

RECHTBeilifeOPHANDEL

KORTRIJK

...... ____ ...._. 

Ondernemingsnr: 0848275688

Benaming

(voluit) : Dr. Michels Jasmin

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Engelandlaan 15 8550 Zwevegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering van 9 april 2013 - onbezoldigd mandaat

Er wordt beslist dat het mandaat van de zaakvoerder de heer Maes Wim, onbezoldigd is en dit sinds de oprichtingsdatum zijnde 16 augustus 2012.

De zaakvoerders

Michels Jasmin Maes Wim

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012
ÿþa mod 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Z2. US. 2012

BELGISCF' STAA"f-3BLFC,i1i'',fii~. 3ANDEL

1

*iaisisso"

MONJT =Ljn, i;0 LC;=

30 08- 2012



Ondernemingsnr : 2Clá , ,ns, 6g?

Benaming (voluit) : Dr. Michels Jasmin

(verkort) .

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rr chtt,vrr in vair een besloten vu }gootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Engelandlaan 15

8550 Zwevegern

Onderwerp akte :

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 16/08/2012 blijkt dat een BVBA werd opgericht als volgt

Vennoot:

Dokter MICHELS Jasmin Rita Martine Liesbeth, ongehuwd, geboren te Kortrijk op twee september negentienhonderdtachtig (identiteitskaart nummer 591-4551057-16 geldig tot vijftien oktober tweeduizend zestien - rijksregister nummer 80.09.02042.89), wonende te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 15.

Samenwonende die een verklaring van wettelijke samenwoning heeft afgelegd met de heer Maes Wim nagenoemd, in Leuven op 23 november 2006.

Naam

De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : "Dr. Michels Jasmin".

Duur De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Zetel. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 15. Doel. De vennootschap heeft tot doel:

-De uitoefening van de geneeskunde op het gebied van de fysische geneeskunde en revalidatie volgens de betreffende wetgeving door de geneesheer in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar venno(o)t(en), zijnde uitsluitend geneesheren, gerechtigd tot de uitoefening van deze discipline en ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, die daartoe hun volledige medische activiteit in deze discipline uitoefenen in naam en voor rekening van de vennootschap. -De geneesheer-vennoot brengt zijn volledige medische activiteit in de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheren-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

-Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren, die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van de praktijk door de vennoot; de uitvoering van de technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties in verband met de vermelde disciplines.

-Het inrichten van algemene diensten en medische secretariaten in het bijzonder deze die noodzakelijk, nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van voormelde discipline.

watste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de rr.a ru(rrNnfF rende not.urs. he+41t vaan de perso(o)n(en',

bevoegd de rechtspersoon ren yarrZi~-r van nierden te ver tegei 'vcrordtgen Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

j Voorbehouden

aan het

2,elgisch

Staatsblad

-De aankoop, het verhuren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voorgenoemde activiteiten, Het aanleggen van reserves ten einde alle apparaten en gebouwen aan te schaffen. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde ene kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-Het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de geneeskunde in het algemeen.

-Het verstrekken van diensten aan uitgevers van geneeskundige wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle dragers.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen sluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of

middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap kan investeren in roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in beheer van de reserves als een goed huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door zeshonderd (600) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, volledig volstort. Het bankattest ' inzake de deponering der gelden werd aan de notaris overhandigd teneinde bewaring in het vennootschapsdossier. De aandelen zijn steeds op naam. De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel. De uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in gesplitste eigendom, namelijk in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die ' belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Gn Je laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid vin de instrumenterende notaris he/7m van de persogo)nien? bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenuvonrdrgen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" ; Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 = Annexes du Moniteur belge

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Als statutaire zaakvoerders worden aangesteld:

- Dokter Michels Jasmin voornoemd.

- de heer MAES Wim Raphaël Roger, ongehuwd, geboren te Kortrijk op zevenentwintig november negentienhonderdnegenenzeventig (identiteitskaart nummer 590-9626448-97 geldig tot zes juli tweeduizend veertien - rijksregister nummer 79.11.27-173.74), wonende te 8550 Zwevegem, Engelandlaan 15.

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder. Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden voor geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt : (a) alle verrichtingen (of groep van samen horende verrichtingen) die het bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) overschrijden en (b) alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap,

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een

reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven

volmacht.

Gewone, biizondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht. Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst. In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen. Boeklaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig

het Wetboek van Vennootschappen,

r::: oe laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso{o1n(eri bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

' Bestemming van de winst - Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht,

Benoeming van vereffenaars.

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van ' stemmen anders besluit.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

2. Overname verbintenissen.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter sedert 1 mei 2012 tot heden, onder de opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschapen.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

3. Commissaris.

De comparant stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Volmacht administratie.

Er wordt volmacht gegeven aan "WHERCO 2" BVBA en haar aangestelden, met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Guido Gezellelaan 64, voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en schrapping in de kruispuntenbank voor ondernemingen en activering BTW nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Kortrijk

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte oprichting de dato 16/08/2012

Notaris PASCAL DENYS Avelgemstraat, 59/B 8550 ZWEVEGEM

Jt 7? Laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetze} .,an de perso(ein{en; begoedd de rechtspersoon ten aanzien  an derden te vertegenv,o.irdigen

Verso Naam en handtekening

.r

I

Voor-

behouden

~ aan het

" Y.

Belgisch

Staatsblad "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012

Coordonnées
DR. MICHELS JASMIN

Adresse
ENGELANDLAAN 15 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande