DR. MULLEBROUCK MARC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MULLEBROUCK MARC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.771.530

Publication

26/07/2012
ÿþMod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRGELEGD

"

Vo beho

aan

Belg Staal

i

I 0j11110111111

" izisassa=

MON1TELR BELGE

19 -07- 2012 ELGISCH STAATSBLAD

10. 07. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.771.530

Benaming

(voluit) : DR. MULLEBROUCK MARC

(verkort) :

Rechtsvorm : BV OW BVBA IN VEREFFENING

Zetel : PARADIJSSTRAAT 134

8930 MENEN (REKKEM)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 21 mei 2012 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist:

- zij keurt de rekeningen goed betreffende de vereffening en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de heer Dimitri Multebrouck, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap;

- zij stelt vast dat de vereffening van de BV ovv BVBA "DR, MULLEBROUCK MARC" in vereffening, bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf huidige datum;

- zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf (5) jaar, bij de heer Dimitri Mullebrouck, wonende te 8930 Menen, Keizer Karelstraat 121, die zich met de bewaring ervan gelast.

Goedgekeurd in de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 21 mei 2012.

Dimitri Mullebrouck

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

" - onderhandse akte "ontslag en kwijting aan de vereffenaar - sluiting van de vereffening" - vonnis rechtbank van koophandel

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 26.01.2012 12014-0354-010
28/12/2011
ÿþ I~r-. Riad word 11.1

,~: ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

voor

behoor

aan h

Beie,

Staatst

~III~dVIdYI~IW~~NI~l~lll

*11195534*



Pe;EErr~G;=LE4:aU

14. 12. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK G iîi'ic

Ondememingsnr : 0810.771.530

Benaming

(voluit) : DR. MULLEBROUCK MARC

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen (Rekkem), Paradijsstraat 134

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 29 september 2011

(geregistreerd te Menen op 4 oktober 2011, boek 199 blad 67 vak 10, ontvangen 25,00 ¬ ), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding.

- een staat van actief en passief die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgelegd, namelijk op 30 juni

2011. "

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering over de staat van activa en passiva en over de in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 17 augustus 2011 overeenkomstig artikel 181, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen door de heer Joseph Van Wemmel, die de burgerlijke' vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Van Wemmel-Kaekebeke - Bedrijfsrevisoren",: vertegenwoordigt, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26, luiden als volgt:

"11. Besluit

De staat van activa en passiva van de BV ovv BVBA "DR. MULLEBROUCK MARC" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 8930 Menen, Paradijsstraat 134, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerders van de vennootschap, afgesloten per 30juni 2011 zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de. ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van achtentwintigduizend zevenhonderdenelf euro zeventien eurocent (28.7 1 1,17, EUR) en een gecorrigeerd resultaat van min twaalfduizend negenhonderdéénenvijftig euro vierenzeventig eurocent ((-) 12.951,74 EUR). Het netto-actief bedraagt twaalfduizend zevenhonderdtweeenzestig euro zevenennegentig eurocent (12.762,97 EUR).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Te Gent, 17 augustus 2011"

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek en vooraleer de algemene vergadering beslist tot ontbinding, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

In aansluiting daarbij worden volgende documenten in ontvangst genomen :

- het verslag van het bestuursorgaan.

- de staat van activa en passiva.

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING

De vergadering besluit dat de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een BVBA "Dr. Mullebrouck Marc", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen (Rekkem), Paradijsstraat 134, houder van het ondernemingsnummer BE 0810.771.530, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bíjlágën bij hëfBétgi"scli Staatsblad- ÿÿ 2tfi2120t IVIanftéurlsetge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan

ª% niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in vereffening is.

DERDE BESLUIT  AANSTELLING VEREFFENAAR

De vergadering besluit als vereffenaar te benoemen: de heer MULLEBROUCK Dimitri Arsène Noël,

wonende te 8930 Menen, Keizer Karelstraat 121, die deze functie aanvaardde.

Deze benoeming gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van zijn benoeming door

de rechtbank van koophandel te Kortrijk, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van

Vennootschappen.

De heer Dimitri MULLEBROUCK verklaart het volgende:

- hij werd niet veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen.

- hij is geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend.

- hij werd niet failliet verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen.

- hij heeft geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechtertijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De opdracht zal niet vergoed worden. De benoeming is voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering benoemt bovendien, voor zoveel als nodig, tot Lasthebber ad hoc voor het indienen en ondertekenen van het verzoekschrift tot het bekomen van de bevestiging van de rechtbank van Koophandel met betrekking tot de benoeming tot vereffenaar, de heer Marc MULLEBROUCK, voornoemd.

VIERDE BESLUIT  BEVOEGDHEDEN VEREFFENAAR

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan iedere vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaars, al dan niet afzonderlijk handelend, hebben de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te be-'palen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaars worden ervan ontslagen inventaris op te maken, en mogen zich beroe-'pen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de overblijvende vereffenaar voorlopig in de vacature voorzien, en de algemene vergadering der vennoten zal in haar eerstkomende zitting deze keuze bekrachtigen, of overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

Overeenkomstig de statuten van de vennootschap dient er bij ontbinding van de vennootschap een beroep gedaan te warden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag onder opschortende voorwaarde dat de Rechtbank

van koophandel de benoeming van de voornoemde vereffenaars, bevestigt, van

- de heer Marc Remi MULLEBROUCK, wonende te 8930 Menen (Rekkem), Paradijsstraat 134, statutaire zaakvoerder.

- mevrouw Nina Zoë Nadia NAERT, wonende te 8930 Menen (Rekkem), Paradijsstraat 134, niet-statutaire zaakvoerder.

Overeenkomstig de statuten van de vennootschap kan de statutaire zaakvoerder enkel ontslagen worden met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. De heer Marc Mullebrouck is akkoord met zijn ontslag als statutaire zaakvoerder.

De goedkeuring van de jaarrekening over het voorbije boekjaar zal gelden als décharge aan deze zaakvoerders voor de volledige periode van hun bestuur.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden ais décharge aan deze zaakvoerders voor de volledige periode van hun bestuur.

ZESDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan en de vereffenaar, met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om alle nuttige of noodzakelijke

Voor- formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

behouden a

" aan het

Belgisch

Staatsblaci



Opgemaakt te Menen op 20 oktober 2011.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

- beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk de dato 17 oktober 2011 dak de benoeming van

de heer Dimitri Mullebrouck tot vereffenaar bevestigt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 29.12.2010 10647-0094-010

Coordonnées
DR. MULLEBROUCK MARC

Adresse
PARADIJSSTRAAT 134 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande