DR. RUDOLF REYNIERS, OOGHEELKUNDE, AFGEKORT : DR. RUDOLF REYNIERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. RUDOLF REYNIERS, OOGHEELKUNDE, AFGEKORT : DR. RUDOLF REYNIERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.454.869

Publication

25/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302357*

Neergelegd

23-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845454869

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dr. Rudolf Reyniers, Oogheelkunde

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8420 De Haan, Tenierslaan 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws, met standplaats te Brugge, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Luc Nobels, met standplaats te De Haan, op twintig april tweeduizend twaalf, blijkt dat onderstaande vennootschap werd opgericht:

1° Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid (BV BVBA); Naam: Dr. Rudolf Reyniers, Oogheelkunde (verkort: Dr. Rudolf Reyniers;

2° Zetel: 8420, De Haan, Tenierslaan 3;

3° Duur: een onbeperkte duur;

4° Er zijn geen hoofdelijk aansprakelijke vennoten. Alle oprichters en vennoten hebben hun inbreng volledig

volgestort;

5° Kapitaal: 250.000 EUR, volledig volgestort;

6° Het maatschappelijk kapitaal werd volledig ingeschreven in geld.

7° Het boekjaar loopt gelijk met het kalenderjaar, behalve het eerste boekjaar, dat loopt vanaf twintig april

tweeduizend twaalf tot 31/12/2013.

8° Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke

reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De aanwending kan gebeuren door:

1) Het aanleggen van een reserve, die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico s.

2) Het uitkeren van een redelijk dividend.

9° De heer Rudolf REYNIERS werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een duur van zes jaar. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-geneesheer.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt het zaakvoerderschap waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

Elke zaakvoerder kan  afzonderlijk optredend  alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheden overdragen aan een derde persoon-niet vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepelijke volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht. De duur van het mandaat is beperkt tot zes jaar en is vernieuwbaar. De beperking tot de duur van de medische activiteit geldt voor een eenmans besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

10° Er werd geen commissaris benoemd.

11° Doel van de vennootschap:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de oogheelkunde als hoofdzakelijk doel, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Geneeskundige Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

De activiteiten van de vennootschap kunnen onder meer omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht, onder andere door middel van het organiseren van lessen, opleidingen en congressen, en het uitgeven van boeken en publicaties, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Geneeskundige Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren, zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen, onder de vorm van een vennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk, die een gelijkaardig doel nastreven, waaronder minstens moeten worden begrepen: vennootschappen van doktersassociaties, kostenassociaties, middelenvennootschappen van geneesheren, steeds rekening houdend met de Geneeskundige Plichtenleer terzake en indien vereist na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden;

12° De gewone algemene vergadering van de vennoten (jaarvergadering) van de vennootschap gaat door op de derde zaterdag van de maand mei van ieder jaar, om veertien uur, op de zetel van de vennootschap; 13° alle partijen verschenen in persoon, zonder volmacht;

14° de instrumenterende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd bij KBC Bank, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel, afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Notaris Steven Fieuws.

Een uitgifte van de oprichtingsakte werd gelijktijdig met dit uittreksel neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 17.06.2015 15184-0213-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 30.08.2016 16544-0051-013

Coordonnées
DR. RUDOLF REYNIERS, OOGHEELKUNDE, AFGEKORT …

Adresse
TENIERSLAAN 3 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande