DR. STEEL KOEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. STEEL KOEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.704.133

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 12.08.2014 14410-0449-015
21/03/2014
ÿþ1181111.111110111111

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie..varule_akte_.

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

op:

10 MAART 2014

Griffie Dagrifier.

Ondernemingsnr : 0475.704.133

Benaming (voluit) : DR. STEEL KOEN

rr

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ploegstraat 10

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Afschaffing nominale waarde aandelen - kapitaalverhoging - bevestiging benoeming zaakvoerder

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  ; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertig, januari tweeduizend veertien , geregistreerd te Brugge, 2de kantoor der registratie, 6 bladen geen: verzendingen op 6 februari 2014, boek 281 blad 44 vak 14, ontvangen 50 ¬ , de adviseur: (getekend) P. Bailleul, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van; de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Dr. STEEL KOEN » te 8380 Brugge (Zeebrugge), Ploegstraat 10, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

;; 1. De vergadering besloot de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door honderd zesentachtig (186) aandelen die ieder i; één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

2. De vergadering bevestigt dat op de bijzondere algemene vergadering van twaalf december: 2013 besloten werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de enige vennoot voor een; totaal bruto bedrag van honderd zeventig duizend euro (¬ 170.000,00) en dit door onttrekking aan de belaste reserves. Dit dividend werd betaalbaar gesteld op twaalf december 2013, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 door overboeking van de gelden op rekening van de enige vennoot voor een bedrag van in totaal honderd drieënvijftig duizend euro (¬ ; 153.000,00). Dit alles kadert in de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting."

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek: 11 van de inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde honderd drieënvijftig duizend euro (C 153.000,00), om.: het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderd; i éénenzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 171.600,00), door inbreng in geld ais onmiddellijke, kapitaalstorting, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend; worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van de; inkomstenbelastingen.

3. De enige vennoot, de heer STEEL Koen Maria Rosa Karel, geboren te Brugge op 15 oktober 1963, wonende te 8380 Brugge (Zeebrugge), Kustlaan 147verklaart in te tekenen op deze kapitaalverhoging voor een bedrag van honderd drieënvijftig duizend euro (C 153.000,00), volledig volgestort, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de; fractiewaarde.

De enige vennoot verklaart dat de kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven volledig volgestort is door een storting in geld, die hij gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen: bij KBC bank.

Het attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op 29 januari 2014 en wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vo9r-behouden aan het Belgisch Staatsblad



De enige vennoot besluit dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn.

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren.

4. De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en volgestort is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot honderd éénenzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 171.600,00), verdeeld over honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

5. De vergadering besloot tot wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging, hetwelk zal luiden zoals verder vermeld.

6. De vergadering bevestigt hierbij dat mevrouw VANDAMME Ingrid, voornoemd, op de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 22 augustus 2013 benoemd werd tot zaakvoerder.

In de publicatie die is gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 september 2013, onder nummer 2013-09-17/0141758, werd verkeerdelijk de naam STEEL Ingrid vermeld in plaats van VANDAMME Ingrid.

7. De vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen confrom de voorgaande besluiten, zodat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Dr. STEEL KOEN".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Ploegstraat 10.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd éénenzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 171.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van elk jaar.

6. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt :

1. tenminste vijf ten honderd aan de wettelijke reserve tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

2. Over de bestemming van het overschot wordt op voorstel van de zaakvoerders door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop dividenden zullen worden uitbetaald.

De vennootschap kan worden ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functe zijn, van rechtswege vereffenaar.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten. Wordt benoemd ais statutair zaakvoerder : Dokter Koen Steel, voornoemd, aanwezig en aanvaardend.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor onbeperkte duur.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk - inclusief de bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke Overeenkomst tussen geneesheren-vennoten en de vennootschap.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de petso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Vopr-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



Bijgevolg worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die onderworpen is aan de bepalingen van artikel 161.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de Vennootschappenwet na te leven. Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hiervoor bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s).

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

-de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de algemene geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de geneeskundige plichtenleer.

-De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

-De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap in te brengen.

-De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

-De vennootschap mag alle roerend- en onroerend goed verhandelingen doen, voor zover deze het doel van de vennootschap bevorderen.

10. De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om veertien uur

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, tenminste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de vennoten tevens zaakvoerder zijn.

De oproeping vermeldt de agenda.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

8. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "CORMAFISK", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, ondernemingsnummer 0454.354.433, RPR Brugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vopr-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013

Gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Notaris Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap 'Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2013
ÿþf -behoíicf`ae Mod Word 11.1

" e aán`het \ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ Belgisch

,Staatsblad, J

ONITEUR

1 0 -os_

Gf SCH STA

MGEI.EGu ter G~IfiFi*e

~ECtiTf3AN K VAN KO0PHANr7E~ ~

»~.~ pF'l,lr,r`7: (A ¬ --'.,ring BFirlgae

)

L\ i .="3i_ G4iRieAüs. "'*

:>r

111

V( beh( aai Bel Staa

til

*1319175

Ondernemingsnr : 0475.704.133

Benaming

(voluit) : DR. STEEL KOEN

(verkort) :Burgera. i j ke Vennoo tschap o . v. v

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PLOEGSTRAAT 10 TE 8380 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering van 22 augustus 2013 gehouden op de maatschappelijke zetel werd met eenparigheid van stemmen beslist tot benoeming als zaakvoerder van mevrouw Ingrid Steel wonende in de Kustlaan 147 te 8380 Zeebrugge en dit met terugwerkende kracht vanaf 01101)2012. Haar mandaat ie onbezoldigd,

Koen Steel

Zaakvoerder

gPdIffli etwie" VmzL4lil%EEsVermiilllgril:: Ieeymeleostem[itft4lfiViedteiifb9ZN'ültffltgirkielfflrilSlÉeliPoE4teM1egiffee{~OI~C~iD)

leteSeLli 119 rraiCteiteekO el

Vcittec9:: I#l:Ra#P keekteil'tRliie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2012 : BGA018073
27/12/2011 : BGA018073
22/11/2010 : BGA018073
13/08/2009 : BGA018073
07/07/2008 : BGA018073
03/12/2007 : BGA018073
06/11/2006 : BGA018073
18/11/2005 : BGA018073
09/11/2004 : BGA018073
18/08/2004 : BGA018073
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 21.08.2015 15442-0380-015
06/10/2001 : BGA018073
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 25.10.2016 16662-0308-016

Coordonnées
DR. STEEL KOEN

Adresse
PLOEGSTRAAT 10 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande