DR. VALERIE COPPIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VALERIE COPPIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.737.863

Publication

16/12/2013
ÿþMod Word 11.t

f 12CJ ,':

i r

1111*13188310*11 I~IIIIIIII 111111 1 18 310*

Ondernemingsnr : 0542 73?6ü

S

Benaming

(voluit) : Dr, Valerie COPP1N

(verkort) : Burgerlijke Vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 800 Brugge, Nieuwe Gentweg 79

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit de akte verleden voor Notaris Pierre Van Hove te Brugge op 26 november 2013, dat:

Dokter Valerie Colette Beatrice Xavier Coppin , geboren te Gent op 14 juni 1973 en woont te 8000 Brugge, Nieuwe Gentweg 79. Zij is gehuwd - met Piet Claudine Achiel Dekimpe , geboren te Kortrijk op 26 maart 1971 _ op 26 juli 2002 onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen met onverdeeldmaking der besparingen, volgens contract verleden bij Notaris Van Hove te Brugge op 26 juni 2002.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "Dr. Valerie COPPIN" met zetel te 8000 Brugge, Nieuwe Gentweg 79 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde

De inschrijver verklaart dat op deze aandelen tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00); werd volstort, De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

en waarbij:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke ven-pootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid met de naam Dr. Valerie COPP1N.

De enige vennoot bij de oprichting is Dokter Valerie COPPIN.

Artikel 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is opgericht als een éénpersoonsvennootschap zijnde een bur-gerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam Dr. Valerie.COPPIN,

Artikel 2. De vennootschap heeft tot doel

ln binnen - en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de vasculaire chirurgie als hoofdzakelijk doel, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een vol-ledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de genees-+heer-vennoot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake vasculaire chi-rurgie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggin-gen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE aet RECHTBANK VAN tcooPHltiNi3EL R BRUGGE (Afeing Bruarse)

04 DeC. 2013' W

~eg~ge

IV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening,

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneeshe-ren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten war-den.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschap-pen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 3: Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8000 Brugge, Nieuwe Gentweg 79.

Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig ge-bied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraad-staagt op dé wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De rechts-persoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden wor-den onder de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijzi-ging.

HOOFDSTUK II -- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshon-derd euro (18.600 ¬ )

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, die ieder 11186ste van het Kapitaal vertegenwoordigen. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.Artikel 15 Vergaderen van de Algemene Vergadering

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om 20 u, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel '187. Het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is.

De duur van het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteiten. In-dien meerdere zaakvoerders of zaakvoerder niet-geneesheren is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar en is vernieuwbaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdra-gen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en her-roepbare volmacht.

Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Artikel 19. Controle

Controle gebeurt door de commissaris.

De enige vennoot kan alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen.

Artikel 21 : Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten,

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische re-gels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed,

Reis - en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennoot-schap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaak-voerder voor echt verklaarde staat.

Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kcsten een wed-de worden toegekend, waarvan het bedrag niet onderworpen is aan de goedkeu-ring van de algemene vergadering en dat ten laste Komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de Algemene Vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

Artikel 22 : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, [Je vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK IV  BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 4 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaar-rekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, zij vormt één geheel. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neer-gelegd bij de Nationale Bank van België.

De zaakvoerder stelt jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid.

Een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in ar-tikel 92, 94, 95, 96, 143 en 319 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23 : Winstverdeling

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de no-dige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapi-taal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1)voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen on-voorziene risico's.

2)tot het uitkeren van een redelijk dividend.

HOOFDSTUK V -- ONTBINDING

Artikel 24

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bui-tengewone Algemene Vergadering,

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen-komen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwij-ziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de ven-nootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter be-schikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het ver-slag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aotief tengevolge van gele-den verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapi-taal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedge-keurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbin-ding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 25 : Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding is de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar te beschouwen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op ge-neesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlij-ke levensfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergade-ring anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de veref-fenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL III  SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen van de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Ven-nootschappen.

Artikel 1; Eerste boekjaar eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar loopt van 1 januari 2014 tot 31 december 2014, Bijgevolg zal de eerste jaarvergadering doorgaan in het jaar 2015.

De vennootschap zal dus boekhoudkundig werkzaam zijn vanaf 1 januari 2014.

Artikel 2: Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd voor de duur van diens medische activiteiten , Dokter Valerie Coppin die ver-klaart dit mandaat te aanvaarden.

4:Vdor-bdhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~,~ º%

De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die

zich litertegen verzet.

Artikel 3: Benoeming van een commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutai-re bepalingen terzake.

VOLMACHT

De comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, de hierna genoemde per-sonen aan ais bijzondere gevalmachtigden, die elk kunnen

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling , aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake Inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsme-de bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en alten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de naamloze vennootschap Fiscaal Buro Ghesquière met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteen-weg 401, vertegenwoordigd door de heer Filip Ghesquière, accountant-belastingconsulent, wonende te 8800 Roeselare, Sterrebosdreef 22.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Pierre Van Hove te Brugge

Tegelijk hiermede neergelegd een uittreksel van de akte & bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 09.07.2015 15286-0471-011

Coordonnées
DR. VALERIE COPPIN

Adresse
NIEUWE GENTWEG 79 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande