DR. VANDENBERGHE FRANK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VANDENBERGHE FRANK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.013.375

Publication

04/11/2014
ÿþmod 11.1

nie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,111,111,111111111111

NEERGELEGD

MONITEUR Barefte Rechtbank Koophandel

2 8 -1J- 2(14 21 OKT 2014

ELGISCH STAA-SBL,jnt Afde F rugge

r-

Ds-gKiffie

Ondememingsnr : 0893.013.375

!!

Benaming (voluit) : DR. VANDENBERGHE FRANK

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 't Speelhof 60

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffening stelling -sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint;, Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -! Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; vijfentwintig september tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor! registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er! een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder! de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DR. VANDENBERGHE! FRANK » te 8200 Brugge (Sint-Michiels), 't Speelhof 60, waarbij volgende beslissingen werden! genomen met eenparigheid van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt del voorzitter het volgende vast:

a) Op vijfentwintig september tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de! vennootschap een verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een! staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden! !! voordien is vastgesteld;

!! b) Op vierentwintig september tweeduizend en veertien heeft de bedrijfsrevisor Aelvoet &!

Partners BVBA, met zetel te 1150 Brussel, Tervurenlaan 143, overeenkomstig artikel 181, §1 van!

het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. !! Dit verslag besluit als volgt: '! "IV. CONCLUSIES !:-De zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met!

Beperkte Aansprakelijkheid "DR. VANDENBERGHE FRANK" heeft in het kader van dei !! voorgenomen ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van!

Vennootschappen een staat van activa en passiva per 24 september 2014 opgemaakt. Deze staat! !! van activa en passiva met een balanstotaal van 145.379,36 EURO en een eigen vermogen van! !! 145.379,36 EURO werd opgesteld rekening houdend met de voorgenomen ontbinding van de: !! vennootschap. ! Op basis van onze controlewerkzaamheden welke werden uitgevoerd volgens de regels van een!

beperkt nazicht en volgens de controlenormen met betrekking tot de vereffening van!

vennootschappen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, besluiten wij dat de staat van activa en!

passiva van de vennootschap per 24 september 2014 de financiële en vermogenstoestand van de!

vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft onder voorbehoud van:

!! . Het effect van mogelijke belastinglatenties als gevolg van eventuele fiscale controles door de! Federale Overheidsdienst Financiën overeenkomstig de Belgische wetgeving.

!! " Wij herinneren eraan dat er - behoudens vrijstelling -- 10% roerende voorheffing dient! ingehouden te worden op de dividenden die uitgekeerd worden naar aanleiding van de gehele!

,l of gedeeltelijke verdeling van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap.

!t Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van!

! de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroeps-normen van het IBRS!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

6 mod 11.1



hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening

van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd.

Brussel, 24 september 2014

BVBA AELVOET & PARTNERS (B-481)

Vertegenwoordigd door Wendy SAMAN

Bedrijfsrevisor (A-2061)"

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per vierentwintig september tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de extern accountant zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, de heer VANDENBERGHE Frank Stanislas Johan, geboren te Oostende op zesentwintig mei negentienhonderd drieënzeventig wonend te 8200 Brugge (Sint-Michiels), 't Speelhof 60..

De algemene vergadering neemt kennis van de staat per vierentwintig september tweeduizend en veertien.

Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éénparig goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

5. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato vierentwintig september tweeduizend en veertien welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders, in de verhouding tot hun aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien alle aandeelhouders rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per dertig juni tweeduizend en veertien blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. VANDENBERGH FRANK" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8200 Brugge (Sint-Michiels), 't Speelhof 60.

6. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan AD Alta Accountants cvba, kantoor houdende te 9030 Gent, Brugsesteenweg 585, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen warden..

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. gehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

lehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 02.07.2013 13262-0082-010
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 06.07.2012 12261-0156-012
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 29.06.2011 11216-0514-012
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.07.2009 09312-0289-013
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 23.07.2008 08438-0198-012

Coordonnées
DR. VANDENBERGHE FRANK

Adresse
'T SPEELHOF 60 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande