DR. VANHAUWAERT D.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VANHAUWAERT D.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.684.507

Publication

05/02/2014
ÿþi mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111









*1403507





Ondernemingsnr : 0823.684.507

Benaming (voluit) : Dr. Vanhauwaert D.

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dragondersstraat 2

8980 Zonnebeke

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging (in toepassing van artikel 537 WIB92) - Statutenwijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris,; vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een maatschap "Chr. Verhaeghe & A. Vanlauwe", geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 14 januari 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr.i Vanhauwaert D.", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van; stemmen:

Eerste besluit: Kennisname dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato; 28 december laatstleden, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend aan; de enige aandeelhouder, de heer Dimitri VANHAUWAERT, overeenkomstig artikel 537 W1B92, ten: belope van honderd tweeënnegentig duizend driehonderd dertien euro zesenzestig cent (¬ i ;;192.313,66), waarop 10 procent roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij negentienduizend tweehonderd eenendertig euro zevenendertig cent (¬ 19.231,37), en dit door onttrekking aan dei beschikbare reserves. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

Dit dividend werd onmiddellijk betaalbaar gesteld, door boeking op rekening-courant van de: enige aandeelhouder.

Bij zelfde algemene vergadering heeft de aandeelhouder verklaard dat het netto verkregen bedrag onmiddellijk zou opgenomen worden in het kapitaal.

Tweede besluit: Kapitaalverhoging in natura overeenkomstig artikel 537 WIB92

Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 9 decembers 2013 en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van eens cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, te 8800 Roeselare, Kwadestraati 15315, opgemaakt op 9 december 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek vans vennootschappen, en opgemaakt onder opschortende voorwaarde van goedkeuring van de iY voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering.

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. VANHAUWAERT D.,s bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg. BVBA DR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VANHAUWAERT D. zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 173.082,29 EUR, voor een inbrengwaarde van 173.082,29 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van de enige vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedriffsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 366 aandelen van de Burg. BVBA DR. VANHAUWAERT D., zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. VANHAUWAERT D. en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 9 december 2013"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

f. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd drieënzeventig duizend tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 173.082,29) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd eenennegentig duizend zeshonderd tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 191.682,29), door inbreng in natura van de netto dividendvordering gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van honderd tweeënnegentig duizend driehonderd dertien euro zesenzestig cent (¬ 192.313,66), onder aftrek van 10 procent roerende voorheffing, hetzij aldus netto honderd drieënzeventig duizend tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 173.082,29) en dit in twee fasen:

- Eerste fase:

1. Beslissing tot kapitaalverhoging.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met zesendertig duizend zeshonderd euro (¬ 36.600,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfenvijftig duizend tweehonderd euro (¬ 55.200,00), door inbreng in natura van een netto dividendvordering gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 366 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van vierhonderd tweeënzeventig euro negentig cent (¬ 472,90) per aandeel, waarvan:

- honderd euro (¬ 100,00) zal geboekt worden ais kapitaal;

- driehonderd tweeënzeventig euro negentig cent (¬ 372,90) als uitgiftepremie.

leder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van 100 procent.

2. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

IS HIER TUSSENGEKOMEN:

De heer VANHAUWAERT Dimitri, voornoemd,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Hij verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap, en hij erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Hij verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd drieënzeventig duizend tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 173.082,29), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij zesendertigduizend zeshonderd euro (¬ 36.600,00) kapitaal en honderd zesendertig duizend vierhonderd tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 136.482,29) uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de buitengewone algemene vergadering van 28 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

3. Vergoeding voor de inbreng - toekenning van de aandelen.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden 366 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze 366 nieuwe -- volledig volgestorte - aandelen, worden toegewezen aan de heer Dimitri VANHAUWABRT, ais vergoeding voor de gedane inbreng.

4. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het

kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vijfenvijftig duizend tweehonderd euro (¬ 55.200,00).

5. Plaatsing uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van honderd zesendertig duizend

vierhonderd tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 136.482,29) op een onbeschikbare rekening

"Uitgiftepremies" te plaatsen.

- Tweede fase:

1. Beslissing tot kapitaalverhoging.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met honderd zesendertig duizend vierhonderd tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 136.482,29) om het te brengen van vijfenvijftig duizend tweehonderd euro (¬ 55.200,00) op honderd eenennegentig duizend zeshonderd tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 191.682,29), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

2. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het

kapitaal werkelijk werd verhoogd tot honderd eenennegentig duizend zeshonderd tweeëntachtig euro

negenentwintig cent (¬ 191.682,29).

Derde besluit: Statutenwijziging

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten, en daartoe artikel

5 van de statuten integraal te vervangen door volgende bepalingen:

"Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd eenennegentig duizend zeshonderd tweeëntachtig

euro negenentwintig cent (¬ 191.682,29).

Het is vertegenwoordigd door 552 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/5525 van het kapitaal

vertegenwoordigen,

Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder nominale



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



waarde, die elk 1/1865re van het kapitaal vertegenwoordigden.

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 14 januari 2014, opgemaakt door notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van honderd drieënzeventig duizend tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 173.082,29), dat ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 28 december 2013 werd uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 W1B92. Zo werd het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) (vertegenwoordigd door 186 aandelen) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, en mits incorporatie van een uitgiftepremie, gebracht naar honderd eenennegentig duizend zeshonderd tweeëntachtig euro negenentwintig cent (¬ 191.662,29), mits creatie van 366 nieuwe aandelen."

Vierde besluit

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 14 januari 2014, met gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 03.06.2013 13150-0298-011
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.09.2016, NGL 03.10.2016 16643-0362-010

Coordonnées
DR. VANHAUWAERT D.

Adresse
DRAGONDERSSTRAAT 2 8980 ZANDVOORDE(ZONNEBEKE)

Code postal : 8980
Localité : Zandvoorde
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande