DR. VANHOOREBEECK PATRICK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VANHOOREBEECK PATRICK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.339.479

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 18.04.2014 14093-0411-012
23/04/2014
ÿþ Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

i

li

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.339.479

Benaming

(voluit) : DR. VANHOOREBEECK PATRICK

(verkort)

Rechtsvorm : BV OW BVBA

Zetel : OUDE KANTINESTRAAT 10

8800 OEKENE (ROESELARE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de beslissing van de statutaire zaakvoerder gehouden op 01/0412014 dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen

VAN Oude Kantinestraat 10 te 8800 Oekene (Roeselare)

NAAR Pauwstraat 6 te 8800 Roeselare, en dit vanaf 01/04/2014.

Daaropvolgend werd er beslist om volmacht te verlenen aan de BV ow CVBA A.A&T Group, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 HIJ evenals aan haar bedienden, aangestelde en lasthebbers om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Goedgekeurd in de beslissing van de statutaire zaakvoerder gehouden op 01/04/2014.

Patrick Vanhoorebeeck

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.03.2013, NGL 25.04.2013 13096-0189-012
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.03.2012, NGL 17.04.2012 12086-0466-011
05/07/2011
ÿþ Motl 2.1

Ltiik B, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



L_

Ondernemingsnr : 0832.339.479

Benaming

(voluit) : DR. VANHOOREBEECK PATRICK

Rechtsvorm : BV OW BVBA

Zetel : OUDE KANTINESTRAAT 10

8800 ROESELARE (OEKENE)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

NEERLEGGING VAN:

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR + BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Voor- A IUhIHhIHI IIU III II~IVI II

behoude " 11101092*

aan het

Belgisct

Staatsbl2





NEERGELEGD

23. 06. 201

RECHTBANK KQaPHANDEL

Gr1,~t~e,TRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2011
ÿþMod x.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

30. 12. 2010

-REC1KITEMIK KOOPHANDEL KORTPI IK

1M1,19111 jillil*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouc

aan hi

Belgis~ Staatsli

Onderneniingsnr Benaming

(voluit) : DR. VANHOOREBEECK PATRICK

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Kantinestraat 10, 8800 Oekene-Roeselare

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 23

december 2010 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichter: De heer VANHOOREBEECK Patrick, wonende te 8870 Izegem, Dirk Martenslaan 21 bus 23.

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Benaming: "DR. VANHOOREBEECK PATRICK'.

Zetel: Oude Kantinestraat 10, 8800 Oekene-Roeselare.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, richting anesthesie. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende'tt, accomodaties voor voomoemde activiteiten.

5. Het uitvoeren van expertises (geneeskundige).

6. De uitoefening van de activiteit als hoofdgeneesheer.

7. Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit ais bijkomstig doel zonder echter het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het invèsteringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Duur. onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), volgestort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00 EUR) in geld. De niet volgestorte inbreng van de heer Patrick Vanhoorebeeck bedraagt zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

g3t 339 4.7_9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het ,,Belgisch Staatsblad

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij de KBC BANK te Sint-Eloois-Winkel.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot tien (10) jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Machten: De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in 't algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend Euro (25.000,00 EUR).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Externe vertegenwoordiging: De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Statutair zaakvoerder, voor een maximale periode van tien (10) laar: De heer Patrick Vanhoorebeeck, voornoemd.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, de laatste dinsdag van de maand maart om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Boeklaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Vereffeningsaldo: Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2011. 2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2012. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. 4. De oprichter verklaart in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die vanaf 1 oktober 2010 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd.23/12/2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e r

Coordonnées
DR. VANHOOREBEECK PATRICK

Adresse
OUDE KANTINESTRAAT 10 8800 OEKENE

Code postal : 8800
Localité : Oekene
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande