DR. VERONIQUE BUYSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VERONIQUE BUYSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.512.315

Publication

17/09/2014
ÿþMcd PDF 11.1

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

e

BELGE

NEERGELEGD

2014 31 JUL1 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

\ ATSB LA ? Gent, Qürfie(ORTRIJK

ONITEUR

10 -09-

BELGISCH ST

Iii 11 10111101ff 11l III li Il li

*14171260*



Onclernerningsnr : 0841.512.315

Benaming (voluit): Dr. Veronique Buyse

(verkort):

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 69 bus 202.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte Ontbinding  benoeming van een vereffenaar  ontslag van zaakvoerder.

Volgens een proces-verbaal opgesteld door Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen op 1 maart 2014, geregistreerd drie bladen twee verzendingen te Haacht op 3 maart 2014 boek N80 blad 100 vak 12 ontvangen vijftig euro heeft de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Veronique Buise besloten:

a) de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

b) mevrouw Buyse Veronique Ann, wonende te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 69 bus 202 te benoemen tot vereffenaar en haar ontslag te verlenen als zaakvoerder van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, voorzien in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen en mag de handelingen, voorzien in artikel 187 van het wetboek van vennootschappen verrichten, zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering.

Deze benoeming tot vereffenaar werd bevestigd door de Voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied Kortrijk op 11 maart 2014.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Worden eveneens neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal en afschrift van het besluit van de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Op de laatste brz, van Lu k B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vedegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 20.06.2013 13196-0281-010
07/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11307137*

Neergelegd

04-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841512315

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dr. Veronique Buyse

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg(Har) 69 bus 202

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting en benoeming van zaakvoerder.

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op drie december tweeduizend elf heeft mevrouw BUYSE Veronique Ann, arts, geboren te Gent op 31 januari 1980, wonende te Harelbeke, Kortrijksesteenweg 69 bus 202 een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Dr. Veronique Buyse en met zetel te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg(Har) 69 bus 202 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Het is door de oprichter volledig geplaatst en volgestort als volgt :

Mevrouw Buyse Veronique, voornoemd, plaatst 18.600,00 euro en volstort de inbreng ten belope van 12.400,00 euro. Zij ontvangt 186 aandelen. Zij is als niet volgestorte inbreng nog 6.200,00 euro verschuldigd.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap KBC Bank.

De vennootschap heeft tot doel:

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de oncologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

ª% het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

ª% de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

ª% het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

ª% het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake oncologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelen-vennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is. De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap is mevrouw Buyse Veronique, voornoemd. Zij is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de laatste zaterdag van de maand mei om 19.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. VERONIQUE BUYSE

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 69, BUS 202 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande