DRANKENCENTRALE VANDEN BUSSCHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRANKENCENTRALE VANDEN BUSSCHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.109.344

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 01.04.2014 14083-0592-009
24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 22.04.2013 13092-0119-012
06/02/2015
ÿþ:; Ondernemingsnr: 0876,109.344

Benaming (voluit) : DRANKENCENTRALE VANDEN BUSSCHE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8710 Wielsbeke, Sint-Laurentiusstraat 8

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - ONTBINDING EN VEREFFENING - ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDERS - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 29?; september 2014, Geregistreerd op het lste registratiekantoor Kortrijk 2 op 1 oktober 2014, Boek 117 Blad 21;1 Vak 18 Bladen 6 Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Adviseur-Ontvanger Inspecteur!; (getekend) B. VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van del: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "DRANKENCENTRALE VANDEN BUSSCHE", waarvan 1: de zetel gevestigd is te 8710 Wielsbeke, Sint-Laurentiusstraat 8, volgende beslissingen heeft genomen: EERSTE B SLUIT BEVESTIGING BENOEMING NV VAN-VER

De vergadering deelt mee dat bij beslissing van de algemene vergadering van 1 september 2014 de 1v naamloze vennootschap "VANDEN BUSSCHE  VERBEKE", afgekort "VAN-VER", met zetel te 8710;1 Wielsbeke, Sint Laurentiusstraat 8, ondernemingsnummer 0464.251.502 werd benoemd als niet-statutaire;; i. zaakvoerder, hetgeen evenwel tot op heden nog niet werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

Met het oog op het uitvoeren van voormeld mandaat van de naamloze vennootschap "VAN-VER" binnen de vennootschap DRANKENCENTRALE VANDEN BUSSCHE werd mevrouw Christine Verbeke, geboren tev Waregem op eenendertig december negentienhonderd zestig (nationaal nummer 60.12.31-062.61), wonende te 8710 Wielsbeke, Sint-Laurentiusstraat 8, aangeduid als vaste vertegenwoordiger van voornoemde vennootschap "VAN-VER",

De vergadering bevestigt thans uitdrukkelijk voormelde benoeming.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van del: vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de enige vennoot werden gesteld, overeenkomstig;. [ artikel 181 van liet Wetboek van vennootschappen

- verslag van de zaakvoerders;

- verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve11 vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153 bus 5, alhier vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor; v; staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de heer Bruno Pouseele, vertegenwoordigd;; iv als voormeld, luiden als volgt :

"7. Besluit

:! In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van;'

el vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA DRANKENCENTRALE VANDEN BUSSCHE met zetel te 8710 Wielsbeke, Sint-Laurentiusstraat 8, een boekhoudkundige staat afgesloten op 191: september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de! vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 54.082,37 EUR en een netto passief (negatief eigen vermogen), van -736,186,92 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd del. boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit. Gezien het eigen vermogen negatief is, is de vereffening;' deficitair.

Niettegenstaande het eigen vermogen negatief is, is de vereffening mogelijk indien de schulden in rekening-; courant niet volledig worden terugbetaald, De begunstigden van de schulden in rekening-courant hebben;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

29

BELGISC

N

DI

EUR BELGE

-01- 2015

~ STAATSBLAD

NEERGELEGD

2 6 DEC. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, okt. KORTRIJK

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verklaard, teneinde de sluiting van de vereffening niet in de weg fe staan, te zullen berusten in de niet-opvorderbaarheid van de vordering in rekening-courant.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald,

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 19 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA DRANKENCENTRALE BANDEN BUSSCHE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 23 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

b) Bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkcmstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

DERDE BESLUIT ONTBINDING EN VEREFFENING iN EEN AKTE

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan alle voorwaarden van voormeld artikel van het Wetboek van Vennootschappen is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan. Deze voorwaarden luiden als volgt

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

2, Er zijn geen passiva meer verschuldigd.

3. Alle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen.

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering neemt volgende besluiten:

1. De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2. De vergadering stelt op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, vast dat de vennootschap geen openstaande schulden meer heeft ten aanzien van derden.

3. De vergadering stelt vast dat de vennoten van de vennootschap aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn en besluit om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig de wet.

4. De vergadering besluit dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten overeenkomstig het derde besluit hierna.

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, hetgeen door de hier aanwezige vennoten uitdrukkelijk wordt erkend.

VIERDE BESLUIT - GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME RESTEREND ACTIEF

De vergadering besluit om op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, over te gaan tot toebedeling aan de vennoten, pro rata hun aandelenbezit, van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, onder last om aile eventuele nog opduikende vereffeningskosten en -lasten te dragen en te betalen.

De vennoten hebben verzaakt aan de termijn voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen.

De toebedeling wordt tevens door de vennoten goedgekeurd.

De vergadering geeft vervolgens machtiging aan de zaakvoerders tot het indienen van de vereiste fiscale aangiften en de toebedeling aan de vennoten zoals voormeld, in voorkomend geval na inhouding door de vennootschap van de roerende voorheffing.

VIJFDE BESLUIT BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDERS - KWIJTING

ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerders.

De vergadering besluit om hen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat als zaakvoerder tot op heden.

ZESDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden door mevrouw Christine Verbeke, die gelast wordt met de bewaring ervan, en dit op hierna vermeld adres, zijnde te 8710 Wielsbeke, Sint-Laurentiusstraat 8.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vcr-lhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering stelt vast dat aile gelden en waarden van demovennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZEVENDE BESLUIT - ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN  VOLMACHT

De algemene vergadering verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FACC" met zetel te 8792 Waregem, Poelstraat 19, ondernemingsnummer 0441.414.633, om namens en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de revisor en verslag van het

bestuursorgaan met staat van activa en passiva,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

e Vc gr-V).'ehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 26.04.2012 12094-0541-015
20/07/2011
ÿþMx' 2-1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONi-rE R

D I RE CTI Ol;

r- _

I tiIIl 11I III I1I lui liii III! I1 II I11

*11111969

0876.109.344

j 3 'f.P- 2,e;;Î

'ELGISCH~ ïf~l~TSBLAD SESI i.iun

NEERGELEGD

-5. 07. 2C11

Griffie

REC

iCfJFtTR7J3Z n arv¬ ~rL

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

: DRANKENCENTRALE VANDEN BUSSCHE

Rechtsvorm Zetel Onderwerp akte Uit het verslag

algemeenheid van 8710 WIELSBEKE : BVBA

: LINDESTRAAT 83 BUS A 8790 WAREGEM

: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel op 1 juni 2011 wordt bij; stemmen beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Sint-Laurentiusstraat 8,

vanaf 1 juni 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De Heer VANDEN BUSSCHE Yves Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 02.04.2011, NGL 30.04.2011 11095-0498-014
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 20.03.2010 10074-0245-010
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 28.04.2009 09129-0062-008
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 02.03.2008, NGL 28.03.2008 08091-0092-011

Coordonnées
DRANKENCENTRALE VANDEN BUSSCHE

Adresse
SINT-LAURENTIUSSTRAAT 8 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande