DRIES VERBEERST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DRIES VERBEERST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 627.695.512

Publication

09/04/2015
ÿþMal Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van rie akte NEERGELEGD

i

Voor-behouds aan hel Belgisc Staatsbl.

Ondernemingsnr : o é..7

Benaming

(voluit) : DRIES VERBEERST

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Putterijstraat 3, 8700 Tielt (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Griffie Rechtbank Koophandel

2 7 MRT 2015

Gent Afdeling Brugge

Ie rffier

X12

Er blijkt uit een onderhandse akte van 23 maart 2015 dat er werd overgegaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma. Hieronder uittreksel van de oprichtingsakte zoals bepaald in artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen.

Naare, Rechtsvorm en Zetel:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een "Vennootschap onder Firma (V.O.F.) onder de naam

"DRIES VERBEERST'.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Putterijstraat 3.

Duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting,

De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtings-

akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Hoofdelijk aansprakelijke vennoten

Dhr. Verbeerst Dries, wonende te Putterijstraat 3, 8700 Tielt;

Mevr. Bleyaert Charlene, wonende te Putterijstraat 3, 8700 Tielt.

Maatschappelijk vermogen:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 82.000,00 Euro en is door de vennoten onderschreven

als volgt:

- Dhr. Verbeerst Dries, voornoemd, 81.000,00 Euro, volstort ten belope van 1.000,00 Euro in gelden

en ten belope van 80.000,00 Euro door inbreng In natura.

- Mevr. Bleyaert Charlene, voornoemd, 1.000,00 Euro, volstort ten belope van 1.000,00 Euro in

gelden.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het nemen en aanhouden van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen, gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin,

Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen als leasing, financieringen, leningen, alle kredietverstrekkingen, borgstellingen en beleggingen. Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en van de activiteiten als vastgoedmakelaar gereglementeerd overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een onroerend patrimonium zoals;

- Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrenst.

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers.

De studie en de realisatie van aile handels-, financiële, technische-, industriële, roerende en onroerende goederen.

Alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken en overige immateriële activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren, commercialiseren en exploiteren, in concessie nemen en in concessie geven.

Advies, bijstand en know-how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals management, marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het organiseren van evenementen, cursussen, opleidingen en seminaries en alle activiteiten die hiermee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten welke rechstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met één of meerdere activiteiten van haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel In België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borgstellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenais hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap zal eveneens aile handels-, financiële, onroerende en roerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met één of meerdere van haar activiteiten. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met - op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan onder meer aan haar vennoten en/of zaakvoerders en ze kan zich voor derden, haar vennoten en/of zaakvoerders borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, voor zover de wet dit

toelaat. Zij mag onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen doch

alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

Deze aanwijzing en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Boekjaar:

Het boekjaar loopt van 1 april tot en met 31 maart van ioder jaar. Op die datum wordt een interne

balans en resultatenrekening opgemaakt.

Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig maart tweeduizend en zestien.

Reserves, winstverdeling, verdeling bij vereffening:

Het resultaat, na boeking van alle kosten, afschrijvingen en bezoldigingen van de vennoten, wordt

bestemd volgens de besluiten van de Algemene Vergadering,

Zijn er geen vereffenaars benoemd door de Algemene Vergadering dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars zowel ten aanzien van de vennoten als van derden. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen tenzij de Algemene Vergadering hierover anders beslist,

Zaakvoerder:

- Dhr. Verbeerst Dries, voornoemd.

Commissaris(sen):

Geen

Bijzondere volmacht:

Er wordt beslist volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Dirk Peck", kantoor houdende te 8700 Aarsele, Appelstraat 4, die beschikt over het recht van substitutie, teneinde alle nodige formaliteiten ten aanzien van de Kruispuntbank van Ondernemingen via een ondernemingsloket te vervullen.

Tielt, 23/03/2015

Verbeerst Dries,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

'behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DRIES VERBEERST

Adresse
PUTTERIJSTRAAT 3 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande