DT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.958.514

Publication

08/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-01-2015

Griffie

*15300299*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507958514

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor Nele SOETE, notaris-plaatsvervanger, vervangende Geert VANWIJNSBERGHE, notaris met standplaats te ROESELARE (Beveren), aangewezen bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Brugge op 2 december 2014, dat volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTERS:

1. De Heer DEWAELE Jürgen Lucien Denise, geboren te Oostende op 29 november 1980, identiteitskaartnummer 591-1141199-96, Rijksregisternummer 80.11.29-079.32, wonende te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 579;

2. En zijn echtgenote Mevrouw BROUCKAERT Annelies Sylvia, geboren te Torhout op 19 april 1984, identiteitskaartnummer 590-1377892-33, Rijksregisternummer 84.04.19-172.80; wonende te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 579.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Geert Vanwijnsberghe, te Roeselare/Beveren, op 30 juni 2010, ongewijzigd tot op heden zoals zij verklaren.

Hierna kortweg "VENNOTEN" genoemd.

Artikel 1: NAAM

Bij deze wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de volgende naam:  DT .

Deze naam zal steeds moeten voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden: "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of de afkorting  bvba .

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 579.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders mag de zetel naar een andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden. Dit besluit dient bekendgemaakt te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag onder elke vorm, zowel in België als in het buitenland, administratieve- of exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of verkoopkantoren oprichten.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

1. Het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden: alle activiteiten zoals restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten en verkoop van knowhow op horecagebied.

Dit omvat ondermeer het uitbaten van een broodjeszaak, restaurant, drankgelegenheid, café, bar, private club, tearoom, snackhuis, frituur, hotel, ijssalon, brasserie, feestzalen, traiteurdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief verkoop via automaten), al dan niet op een vaste locatie of op verplaatsing (ambulante handel).

a. omvat eveneens de verkoop van hamburgers, pizza s, mosselen, wafels, pannenkoeken, roomijs,

Onderwerp akte :

Brugsesteenweg 579 8800 Roeselare

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

consumptie-ijs, dranken, snoep en belegde broodjes. Dit kan ook de verkoop van dagbladen, magazines, souveniers, brood, etc. omvatten.

b. omvat ook de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten

c. omvat het bedelen van bereide schotels of spijzen

Het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

d. omvat de uitbating van (al dan niet tijdelijke) buffet/horeca-aangelegenheden in een inrichting op het strand, zeedijk, casino, of ter gelegenheid van vertoningen, lezingen, concerten, paardenrennen of voor sportmanifestaties.

Het kopen en verkopen zowel in het groot als in het klein van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2. Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheids- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a. :

- Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en opvolgen van het beleid in de meest diverse sektoren uit de nijverheid en dienstensector (o.a. alle werkzaamheden op het gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking van publicitaire shows, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en salons, het helpen ontwikkelen en organiseren van een  missie , businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

- Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

- Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

- Meer bepaald alle apparatuur en diensten leveren die verband hebben met informatica met inbegrip van de handel in zowel hard- als software.

- Aan- en verkoop, import en export van alle goederen in de meest ruime zin.

- Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

- Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

- Het optreden van tussenpersoon in de handel.

3. Voor eigen rekening: een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook. :

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. - Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

- Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

ARTIKEL 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf heden.

TITEL II: KAPITAAL-INBRENGEN-AANDELEN.

ARTIKEL 5:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend komma nul nul euro (25.000,00EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden rekeninghoudend met de wettelijke bepalingen in dit verband.

De comparanten verklaren dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat zij inschrijven op elk twaalfduizend vijfhonderd komma nul nul euro (12.500,00EUR) in geld, ter vergoeding waarvan hen elk 250 aandelen wordt toegekend.

Op ieder der en alle ingeschreven aandelen werd door de verscheidene inschrijvers minstens een vijfde volstort en het totaal van die stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd komma nul nul euro (6.200,00EUR), is vanaf heden ter beschikking van de vennootschap.

Dit bedrag werd voor het verlijden van onderhavige authentieke akte gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE40 0689 0149 2563 bij de Belfius Bank, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 29 december laatstleden, is aan ons, Notaris, overhandigd en zal in het dossier worden bewaard.

ARTIKEL 6:

Inzake recht van voorkeur bij inschrijving op een kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zullen de vennoten zich schikken naar de wettelijke bepalingen die ter zake in voege zullen zijn bij de desbetreffende kapitaalverhoging.

Deze materie is thans geregeld door artikel 309 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 7:

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen, dat ten zetel van de vennootschap zal gehouden worden, met de juiste aanduiding van iedere vennoot, van het aantal hem toebehorende aandelen en met de vermelding van de gedane stortingen.

De vennoten kunnen ten alle tijde een door een zaakvoerder ondertekend uittreksel uit het register van aandelen verkrijgen, welk melding draagt van naam, voornaam, woonplaats van de vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen.

ARTIKEL 8:

De aandelen zijn ondeelbaar, de vennootschap erkent enkel één eigenaar per aandeel.

Indien er meerdere rechthebbenden van één aandeel zijn of indien de eigendom van enig aandeel gesplitst is tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de daaraan verbonden rechten op te schorten totdat één enkele persoon aangeduid werd als eigenaar of als gezamenlijke volmachtdrager.

De vennootschap kan haar eigen aandelen door inkoop of ruiling verkrijgen op grond van een besluit van de algemene vergadering en met inachtneming van de meerderheidsvereisten, de beperkingen en andere bepalingen van artikel 321 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. ARTIKEL 9:

De eigendom van een aandeel sluit de aanvaarding van de statuten en de geldig genomen besluiten van de algemene vergadering in.

De rechten en plichten verbonden aan de eigendom van een aandeel volgen dit in welke handen het ook moge overgaan.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van één van de vennoten of zaakvoerders mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap noch het opmaken van de inventaris eisen.

Zij moeten zich voor het uitoefenen van hun rechten voegen naar de inventarissen, jaarrekeningen en andere documenten van de vennootschap en naar de geldig genomen besluiten van de algemene vergadering.

TITEL III: AFSTAND EN OVERDRACHT VAN AANDELEN

ARTIKEL 10:

De enige vennoot kan zijn aandelen vrij overdragen.

Indien er op het ogenblik van de afstand onder levenden of overdracht bij overlijden, slechts twee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennoten zijn, dan zal deze afstand of overdracht slechts mogelijk zijn mits het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

Indien er meer dan twee vennoten zijn, mogen de aandelen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder de levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met de toestemming van tenminste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgelegd.

Deze toestemming is eveneens vereist voor de afstanden of overdrachten ten voordele van:

1. een medevennoot;

2. de echtgenoot of echtgenote van een vennoot;

3. de erfgenamen van een vennoot.

Ingeval van weigering van toestemming kunnen de belanghebbenden verhaal uitoefenen overeenkomstig artikel 251 van het vennootschappenwetboek.

Ingeval van overdracht van aandelen wegens sterfgeval moet elke erfgenaam of legataris, voor wie de toestemming vereist is en aan wie de aandelen van de overledene werden toegekend, binnen de maand de toestemming voor de aanvaarding als vennoot per aangetekende brief aan de zaakvoerder aanvragen, waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de vennoten.

De verzetdoende vennoten hebben in dit geval twee maanden te rekenen van de datum van hun weigering, om kopers te vinden tegen de prijs bepaald zoals hierna vermeld, zo niet zullen zij gehouden zijn zelf de betrokken aandelen aan te kopen of hun verzet op te heffen.

De afstanddoeners, aan dewelke de afstand onder de levenden geweigerd wordt of de erfgenamen die als vennoot niet aanvaard waren, hebben recht op de waarde van de aandelen waarvan de afstand voorgesteld wordt of welke overgegaan zijn ingevolge overlijden.

De waarde van de aandelen zal, behoudens minnelijke schikking, worden vastgesteld door twee deskundigen waarvan één door elk der partijen benoemd wordt.

De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over de meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslist een derde deskundige, die op verzoek van één der partijen, door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De prijs der aldus overgenomen aandelen is betaalbaar binnen het jaar te rekenen vanaf het verstrijken van zes maanden na de aanvraag tot aanvaarding als vennoot. Tot de dag van de volledige afbetaling zal een intrest verschuldigd zijn, berekend tegen één komma vijftig procent (1,50 %) per jaar boven de discontovoet van de Nationale Bank van België voor niet geaccepteerde wissels; deze intrest gaat in op de dag dat het contract van overdracht tot stand komt. De medevennoten genieten het voorrecht van overname van de aandelen waarvan in dit artikel sprake, in verhouding tot het aantal aandelen waarvan zij reeds eigenaars zijn, tenzij zij zelf er anders over overeenkomen.

Voor het overige wordt verwezen naar de bepalingen van het vennootschappenwetboek.

ARTIKEL 11:

De afstanden en overdrachten van aandelen worden ingeschreven in het register der vennoten. Deze inschrijvingen zijn gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van afstand onder levenden en door de overnemer en de zaakvoerder ingeval van overdracht wegens overlijden.

TITEL IV: BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 12:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering of door de oprichters in de oprichtingsakte benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de

vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Rechtspersonen kunnen het mandaat van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uitoefenen. De rechtspersoon-bestuurder zal alsdan een vaste vertegenwoordiger moeten aanduiden die belast wordt met de uitvoering van de bestuursopdracht.

Die vaste vertegenwoordiger mag gekozen worden onder de vennoten, zaakvoerder, bestuurder of werknemer van de rechtspersoon-bestuurder. Deze vaste vertegenwoordiger is zowel burgerlijk als strafrechterlijk in eigen naam aansprakelijk alsof hij het mandaat in eigen naam en voor eigen rekening had waargenomen. De rechtspersoon die hij vertegenwoordigt is bovendien hoofdelijk mee aansprakelijk. Ontslag van deze vaste vertegenwoordiger is niet mogelijk tenzij men tegelijk een opvolger benoemt. De benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiging moet bekend gemaakt worden in het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 13:

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag niet onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden

toegekend. ARTIKEL 14:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de bepalingen van het vennootschappenwetboek na te leven

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch moet hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder of door minstens drie zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, te verbinden.

ARTIKEL 15:

Zolang de vennootschap niet gehouden is tot benoeming van een commissaris wordt het toezicht van de vennootschap uitgeoefend door ieder van de vennoten die zich kunnen laten vertegenwoordigen door een accountant, overeenkomstig artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch een commissaris te benoemen.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 16:

De algemene vergadering van de vennoten besluit over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en die niet behoren tot de bevoegdheden van de zaakvoerders.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

ARTIKEL 17:

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde vrijdag van de maand juni om negentien uur, ter maatschappelijke zetel.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Bovendien mag iedere zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen zo dikwijls dit nodig is in het belang van de vennootschap. De wet regelt bovendien de gevallen waarin bij verlies van een deel van het kapitaal de algemene vergadering moet samengeroepen worden. Indien het vermogen van de vennootschap is gedaald beneden één/vierde van het kapitaal, kan de vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel ter zake goedgekeurd wordt door één/vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

De algemene vergaderingen worden gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

ARTIKEL 18:

Iedere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht. Zijn stem mag ook schriftelijk uitgebracht worden.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, behoudens wettelijke beperkingen.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hijzelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Behoudens wanneer de tussenkomst van een notaris vereist is, is het toegelaten dat de besluiten schriftelijk en met eenparigheid van stemmen genomen worden zonder effectief bijeen te komen. ARTIKEL 19:

a) Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door de meerderheid van de zaakvoerders en, in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorkomend geval, de commissarissen.

b) Indien er slechts één vennoot is, worden de beslissingen van deze laatste, die handelt in de

plaats van de algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap

wordt bijgehouden.

TITEL VI: INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING - RESERVES

ARTIKEL 20:

Het boekjaar begint elk jaar op 1 januari om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

Bij afwijking zal het eerste boekjaar aanvangen op heden om te eindigen op 31 december 2015.

ARTIKEL 21:

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig artikel

92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien een jaarverslag op, overeenkomstig artikel 94 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen.

Uitzondering wordt hierbij gemaakt als voldaan wordt aan de criteria van artikel 15 juncto 94, 1° van

het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat de jaarvergadering het jaarverslag van de zaakvoerders en het verslag van de eventuele

commissaris gehoord heeft, besluit zij bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en

commissaris te verlenen kwijting.

ARTIKEL 22:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerders.

De wettelijke beperkingen ter zake zullen moeten nageleefd worden.

TITEL VII: ONTBINDING - VEREFFENING:

ARTIKEL 23:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd

worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering der vennoten

te dien einde één of meerdere vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van

hun bezoldiging. Zij treden pas in functie van vereffenaar, nadat de rechtbank van Koophandel,

overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, is overgegaan tot de bevestiging

van hun benoeming.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld

worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel

gevende een gelijk recht.

TITEL VIII: VERSCHEIDENE :

ARTIKEL 24:

Voor alles wat in deze statuten niet voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen en de

voorschriften van de wet.

ARTIKEL 25:

Geschillen tussen vennoten onderling of tussen vennoten en erfgenamen of rechthebbenden van

een overleden vennoot betreffende de interpretatie, de geldigheid en de uitvoering van deze statuten

worden in eerste en laatste aanleg beslecht door een scheidsrechter die, bij ontstentenis van

akkoord nopens de aan te stellen persoon, wordt aangeduid door de voorzitter van de rechtbank van

koophandel van de plaats van de zetel van de vennootschap.

Partijen zullen echter ook, bij onderling akkoord, kunnen beslissen de zaak aan de rechtbank te

onderwerpen.

ARTIKEL 26:

Ingeval van wijziging in de vennootschapswetgeving, zullen de huidige statuten automatisch

aangepast worden aan de nieuwe dwingende wetsbepaling, zonder dat hiervoor een specifieke

statutenwijziging nodig is.

De gewijzigde dwingende wetsbepalingen zullen geacht worden onmiddellijk bij de invoegetreding

van de nieuwe wetsartikelen, de statuten van de vennootschap aan te vullen en te vervangen. De

oude teksten zullen dan als onbestaand beschouwd worden.

WOONSTKEUZE:

Voor de uitvoering van deze akte is elke vennoot, zaakvoerder en vereffenaar gehouden woonst te

kiezen in België, zoniet wordt hij van rechtswege beschouwd als hebbende woonst gekozen ten zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALING

ARTIKEL 60 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De verschijners nemen met eenparigheid volgende beslissingen:

1° Alle handelingen en verplichtingen die voortspruiten uit handelingen verricht door de verschijners voornoemd in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de bij deze akte opgerichte vennootschap overgenomen.

De overname zal evenwel slechts effectief geschieden op het ogenblik dat de hierbij opgerichte vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, hetzij vanaf de neerlegging van het analytisch uittreksel van de oprichtingsakte met de statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

2° De verschijners in deze geven elkaar wederzijds volmacht teneinde gezamenlijk, voor hen en in hun naam, overeenkomstig artikel 60 van het vennootschappenwetboek, alle rechtshandelingen te stellen en akten te tekenen, dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, voor rekening van de hierbij opgerichte vennootschap. Deze lastgeving zal slechts geldig zijn voor die handelingen die de lasthebbers ook in eigen naam zullen ondertekenen en stellen, en dus niet uitsluitend in hun hoedanigheid van lasthebber.

De handelingen gesteld overeenkomstig dit mandaat en dus voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die hieruit voortvloeien, zullen geacht worden aangegaan te zijn door de vennootschap zelf. De overname van deze rechtshandelingen door de vennootschap zal slechts geschieden onder de dubbele opschortende voorwaarde van de voltrekking van de aangegane verbintenissen en van de neerlegging van de analytische uittreksels van de oprichtingsakte en de statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Mocht de vennootschap de rechtspersoonlijkheid niet verkrijgen, dan zullen de verschijners voornoemd in eigen naam gebonden zijn door de gestelde rechtshandelingen. Bovendien verklaren de verschijners dat zij ingevolge de gegeven lastgeving persoonlijk aansprakelijk zijn voor de gestelde handelingen, tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, zullen de handelingen geacht worden rechtstreeks door de vennootschap gesteld te zijn geweest.

De verschijners verklaren uitdrukkelijk dat de overname van de handelingen door de vennootschap voldoende zal blijken uit een verklaring van de ondergetekende notaris aan de voet van de huidige oprichtingsakte waarin hij attesteert dat het nodige gedaan werd voor de neerlegging van de documenten vereist door artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en met vermelding van de datum waarop het gebeurd is.

In voorkomend geval zal deze verklaring mede ter overschrijving op het Hypotheekkantoor aangeboden worden, doch zal zeker blijken uit de publicatie van de oprichtingsakte in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, zonder dat enige andere bekrachtiging nodig weze.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De oprichters besluiten het aantal niet-statutaire zaakvoerders op twee vast te stellen en tot deze functie te benoemen:

- de Heer DEWAELE Jürgen, oprichter, voornoemd, die verklaart dit mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden.

- Mevrouw BROUCKAERT Annelies, oprichter, voornoemd, die verklaart dit mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden.

BEKWAAMHEID ZAAKVOERDERS

De oprichters verklaren niet getroffen te zijn door een verbod om de functie van zaakvoerder van een vennootschap uit te oefenen en de vereiste bekwaamheid te bezitten.

BIJZONDERE VOLMACHT

Met éénparigheid van stemmen wordt volmacht gegeven aan figrz (de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vercruysse & Partners), vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder, of zijn aangestelden, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en), latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot aanvraag van de nodige, vestigingsattesten, tot aanvraag van het BTW nummer, voor alle aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd door Notaris-plaatsvervanger Nele Soete te Roeselare (Beveren) om in het Belgisch Staatsblad ingelast te worden.

Nele Soete - Notaris-plaatsvervanger

26/02/2015
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ortdernemingsnr : ©Sp 9SsF s7(

Benaming (voluit) : DT

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 579

8800 Roeselare

onderwerp akte ':ERRATUM

ERRATUM

Er blijkt uit de publicatie in het Belgisch Staatsblad van 8/01/2015 onder nummer

15300299 betreffende de oprichting van de onderneming DT bvba, Brugsesteenweg 579, 8800 Roeselare met ondernemingsnummer 0507958514, neergelegd op 06-01-2015 dat een fout geslopen is onder artikel 14

De tekst onder artikel 14 luidend als volgt: "De vennootschap wordt in en buiten rechte; vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder of door minstens drie zaakvoerders.", dient vervangen te worden door "De vennootschap wordt in en buiten; rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder of door iedere zaakvoerder"

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd door Notaris-plaatsvervanger Nele Seete te Roeselare (Beveren) om in het Belgisch Staatsblad ingelast te worden.

Nele Soete - Notaris-plaatsvervanger

MONITEUR BELGE D

Î P I

r ~

~13;.)

t 8 -02- 2015

F;echihlsnk vurl ;.GCsw;-IAtvûL-'L

BELGISCH S AATSBL~ eï~`' ''~'~TRIJK

1 031~57~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ,

. ' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
DT

Adresse
BRUGSESTEENWEG 579 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande