DUE COLLECTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUE COLLECTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.984.889

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 29.10.2013 13644-0008-014
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 30.11.2012 12654-0329-014
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 21.11.2011 11613-0221-014
28/07/2011
ÿþmad 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tdcE :GELt=r..40 te G62 FFfa dE.r

RECHTBpt.:.tG \+F-3.,1 i4GC; t--,b.7.,10.7:1/4.

Tc

BRUGGE (Afde1't"rg 131iS9ge)

op: ~ %`-i p41g °riffier,

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad -> IIIIII1111111111111111

*11116625*

Ondernemingsnr : 0879.984.889

Benaming : DUE COLLECTION

(voluit)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eiermarkt 2 ;.

8000 Brugge

Onderwerp akte :Zetelverplaatsing - kapitaalverhoging - aanpassing statuten wetboek vennootschappen - aanneming nieuwe statuten - benoeming zaakvoerder

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertig juni tweeduizend en elf;; « Geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor Registratie, negen bladen geen;; verzendingen op zes juli tweeduizend en elf, boek 265 blad 14 vak 15, ontvangen vijfentwintig;; euro (25 EUR). P. Bailleul, eerstaanwezend inspecteur (getekend) » blijkt dat er eenij buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid « DUE COLLECTION » te 8000 Brugge, Eiermarkt 2, waarbij.; volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8000 Brugge,;; Geldmuntstraat 6, en dit met ingang van heden.

2. De vergadering ontslaat de voorzitter het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt:, overeenkomstig artikel 332 van het wetboek van vennootschappen, voor te lezen en keurt het;' goed.

De vergadering besloot tot de voortzetting van de activiteiten en keurt de herstelmaatregelen;' goed.

3. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met:' honderdveertigduizend euro (C 140.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00) tot honderdvijfenzestigduizend euro (C 165.000,00).

De vergadering besloot dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van duizend vierhonderd (1400);' kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de:: bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de:; inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe:; kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd euro (C 100,00) per kapitaalaandeel en ieder:; kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%) procent.

4. En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de:: uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals: voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

5. 1. Vervolgens hebben nagenoemde personen verklaard volledig op de hoogte te zijn van'. de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "DUE COLLECTION", en in te:, schrijven op de duizend vierhonderd (1400) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap,;, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per kapitaalaandeel :

1) Mevrouw MEIRE Dominique Anne-Marie Ward, geboren te Brugge op vierentwintig juni:' negentienhonderdtweeënzeventig, echtgenote van de heer Dupont Jan, wonende te 8000 Brugge, Koningstraat 7, hetzij voor een totaal bedrag van zevenenvijftigduizendíl vijfhonderd euro (C 57.500,00) waarvoor haar 575 kapitaalaandelen werden toegekend,'; volledig volstort;

2) De heer DUPONT Jan Baptist Louis Ernest, geboren te Knokke-Heist op negenentwintig mei;: negentienhonderd éénenzeventig, echtgenoot van mevrouw Meire Dominique, voornoemd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 21



wonende te 8000 Brugge, Eiermarkt 2, die alhier is tussengekomen, hetzij voor een totaal bedrag van tweeëntachtigduizend vijfhonderd euro (C 82.500,00) waarvoor hem 825 kapitaalaandelen werden toegekend, volledig volstort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de DEXIA BANK zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op twintig juni tweeduizend en elf, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd tot bewaring in zijn dossier.

6. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdveertigduizend euro (C 140.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdvijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00), vertegenwoordigd door duizend zeshonderdvijftig (1.650) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

7. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen, zoals hierna vermeld onder 8.

8. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DUE COLLECTION".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Geldmuntstraat 6.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderdvijftig (1.650) aandelen op naam, zonder

nominale waarde, die ieder één/duizend zeshonderdvijftigste (1/16505te) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

; De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

motl 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

Kleinhandel in schoenen en lederwaren in de breedste zin van het woord, kledij, lederenkledij, namaakleder en bijkomende mode-artikelen, handtassen, juwelen en fantasiejuwelen, riemen en alles wat er rechtstreeks of onrechtstreeks mede in verband staat.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, roerende en . onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand september om negen uur op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende overeenkomst.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via' een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de: vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemgerechtigd vennoot moet zijn. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nec! 2.1

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als' werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de ; maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

9. De vergadering besloot tot de benoeming van:

1/ De heer DUPONT Jan Baptist Louis Ernest, geboren te Knokke-Heist op negenentwintig mei negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 8000 Brugge, Eiermarkt 2, voornoemd, als bijkomende niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang van heden, voor onbepaalde duur.

Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan DEBAENE & C°, te 8800 Rumbeke, St.Petrus & Paulusstraat 16a, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het ' Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Verslag van de zaakvoerders

Staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 24.09.2010, NGL 29.10.2010 10593-0498-011
18/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 25.09.2009, NGL 17.11.2009 09852-0117-013
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 26.09.2008, NGL 28.11.2008 08826-0333-011
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 28.09.2007, NGL 28.11.2007 07808-0198-012
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 13.10.2015 15648-0339-015

Coordonnées
DUE COLLECTION

Adresse
GELDMUNTSTRAAT 6 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande