DUFOUR CHARLOTTE - THUISVERPLEGING

Société en commandite simple


Dénomination : DUFOUR CHARLOTTE - THUISVERPLEGING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.815.805

Publication

11/10/2011
ÿþMO 2.7

Luliuft ~ !~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg in " ter rI.ff..i.e _van-deiakte

~<,.-, " -- .- f~ . ~

rvt~" ~ ~::: _- ,

DtRECTIÓNLGE ~

0 3 '10- 2011

LGISCtf ,STAATSBL~.~

Bes -n ~-3 j

bel aa Be Sta:

III 11 11111 11ff I III 11H

*11153235*

11I

Ondernemingsar : $3c3 , I'J5 , SDS

Benaming

(voluit) : DUFOUR CHARLOTTE - THUISVERPLEGING

Rechtsvorm ; GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Vuilputstraat 78 - 8760 Meulebeke

Onderwerp akte : OPRICHTING

.Uit de onderandse akte van 01 september 2011 blijkt de oprichting door :

1.De Heer Germonprez Nico, wonende te 8760 Meulebeke, Vuilputstraat78, geboren te Tielt op 24 augustus 1977, met als nationaal nummer 770824 329 42

2.Mevrouw Dufour Charlotte, wonende te 8760 Meulebeke, Vuilputstraat 78, geboren te Roeselare op 13 maart 1977, met als nationaal nummer 770313 156 25

Welke overeenkomen een onderhandse akte op te maken voor de gewone commanditaire vennootschap die zij oprichten onder de naam "Dufour Charlotte - Thuisverpleging", onder de volgende voorwaarden.

1.Gecommanditeerde Vennoot

Mevrouw Dufour Charlotte, comparant hierboven omschreven, zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en enkel zij zal over de maatschappelijke handtekening beschikken. Zij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor de zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen hierna gezegd.

2. Doel

De vennootschap heeft als doel, in België, of in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit in de mate dat het doel overeenstemt met de deontologie en het. werkingskader overeengekomen door de eventuele beroepsorde :

-Het verstrekken van verpleegkundige verrichtingen opgenomen in de nomenclatuur van d& verpleegkundige, medische & paramedische verstrekkingen

-het verstrekken van diensten aansluitend bij het verstrekken van verpleegkundige prestaties al dan niet; opgenomen in de nomenclatuur van de verpleegkundige, medische & paramedische verstrekkingen

Dit zowel ten huize van de patiënt als bij personen opgenomen in instellingen ingericht ter verzorging en verpleging.

-Manicure en pedicure

-Lichaamsverzorging en estetiek

-Uitbaten van welness en sauna

-Groot en kleinhandel in schoonheids- en verzorgingsproducten

In verband met de het hierboven vooropgestelde doel kan enkel de gemandateerde welke over de nodige medische/paramedische scholing beschikt, de vennootschap vertegenwoordigen bij de uitoefening van dit specifiek doel.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op' gelijk welke andere wijze belangen nemen in, of samenwerken met alle verenigingen, zaken, ondernemingen of; vennootschappen die een identiek, gelijkaardig, aanverwant of aanvullend doel hebben aan het hare of die van: die aard kunnen zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen of rechtstreeks de verwezenlijking van, haar maatschappelijk doel kunnen bewerkstelligen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en ten: patrimoniale titel, de aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten, zelfs indien deze geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ten gunste van haar comparanten borg stellen met haar patrimonium. Dit alles in de meest ruime

zin.

3. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8760 Meulebeke, Vuilputstraat 78. De gecommanditeerde

vennoot kan de maatschappelijke zetel overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

4. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op 01 september 2011

5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1000 euro), in te brengen als volgt :

- De Heer Germonprez Nico, vijfhonderd euro (500 euro)

- Mevrouw Dufour Charlotte, vijfhonderd euro (500 euro)

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld over 10 deelbewijzen met een nominale waarde van 100 euro elk.

Als vergoeding voor deze inbrengen heeft dhr Germonprez recht op vijf (5) maatschappelijke deelbewijzen en

mevr. Dufour recht op vijf (5) maatschappelijke deelbewijzen.

6.Verantwoordelijkheid

Mevrouw Dufour Charlotte fungeert als beherende vennoot en is bijgevolg hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap. De heer Germonprez Nico fungeert als stille vennoot en de aansprakelijkheid is derhalve beperkt tot de gestorte inbreng.

7.Beheer van de vennootschap

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend met een eenparigheid van stemmen, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden verrechtvaardigd.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

8.Overdracht van deelbewijzen

Buiten het éénpang akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

9. Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

ln geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden te beheren en af te handelen.

10.Boekjaar  Algemene vergadering

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december. Het eerste boekjaar wordt uitzonderlijk afgesloten op 31 december 2012 en beloopt aldus 16 maanden, zijnde vanaf de datum van oprichting tot 31 december 2012.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van juni van ieder jaar om 10.00 u op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, dit voor een eerste maal in 2013.

De eerste algemene vergadering wordt aldus gehouden op 07 juni 2013, behouden het feit dat dit een zondag of een wettelijke feestdag zou zijn, waarna de vergadering wordt verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

11. Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering, waarbij een

éénparig akkoord is vereist.

12. Handelingen gesteld voor de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen die reeds door de gecommanditeerde vennoot, comparant onder punt 1., voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aagegaan worden hierbij door de vennootschap overgenomen. Voormelde verbintenissen worden aldus geacht door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

J

Voor-

béhoudè4i jan het Belgisch

Staatsblad

13. Benoeming van de zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf heden, 01 september 2011, voor onbepaalde tijd, mevrouw Dufour

Charlotte, comparant onder punt 1., die aanvaardt. Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd.

Gedaan te Meulebeke op 01 september 2011

Dufour Charlotte

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DUFOUR CHARLOTTE - THUISVERPLEGING

Adresse
VUILPUTSTRAAT 78 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande