DUINRUST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DUINRUST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 547.805.817

Publication

20/03/2014
ÿþe

ti~ 9 9

Mod Word

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat, 14 bus 13

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Loontjens, Notaris te Izegem, op 28 februari 2014, ter registratie,

blijkt dat riavermeld persoon door of namens wie de oprichtingsakte is ondertekend, waarvan hierna de identiteit volgt

1/ De Naamloze Vennootschap "OLSTE", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat, 14/13, B.T.W.-BE 0455.061.840 (RPR Brugge).

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Vincent de Gheldere-Joos, te Knokke-Heist, op 14 april 1996, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 mei daarna, onder het nummer 950506-465,

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Vincent de Gheldere-Joos, te Knokke-Heist, op 10 december 1997, bekendgemaakt in de Bijlage tot liet Belgisch Staatsblad van 20 december daarna, onder het nummer 971220-262.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Lucas Vanden Bussche, te Knokke-Heist, op 29 maart 2000, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 april daarna, onder het nummer 20000426-438.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Philippe Strypsteen, te Knokke-Heist, op 28 augustus 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 september daarna, onder het nummer 20010921-77,

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Geassocieerd Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 12 juli 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus daarna, onder het nummer 07115499,

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens te Izegem op 29 april 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 mei daarna, onder het nummer 11077374.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd, ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens te Izegem op 5 juli 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli daarna, onder het nummer 13117379.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", nagenoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer OLLEVIER Jan René Johan, geboren te Knokke op 17 december 1966, ongehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre, 47.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", werd tot gedelegeerd bestuurder benoemd bij beslissing van de Raad van Bestuur de dato 6 mei 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 mei daarna, onder het nummer 13078542.

2f De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VARIMA", met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg, 157D, B.T.W.-BE 0893,415.233 (RPR Brugge).

Opgericht bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 6 november 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna, onder het nummer 07168480.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 4 april 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna, onder het nummer 12085221.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar niet-statutaire zaakvoerder, de Naamloze Vennootschap "OLSTE", voornoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de

Op do laatste bil van I uí_;F3 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de insirtirraontercndo netaria.. hetzij van de perso(o)n4cni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te Lwtegenwooidigen

Verso ° Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend,te.maken kopie na neerlegging ter grt te van de alae

Tt~ r±DICCICIIA

t op: Q 7 eV' 71C/il/ Degfiffier.

(U riele





NEERGELCOD

RECF78ANK VAN KOOPHANDELTE BRIT GG E (AFDELIN G BRUGGE)

Oncjernemíngsnr 0 5 4 7 ~

Benaming ~

tvoluic} ; DUINRUST

(ireikart) :

17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Heer DE VLIEGER Bart Oscar Germaine, geboren te Assebroek op 29 april 1970, wonende te 9910

Knesselare, Larestraat, 7,

De Naamloze Vennootschap "OLSTE" werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd in de oprichtingsakte

van de vennootschap, gepubliceerd alsvoren,

Een Naamloze Vennootschap heeft opgericht onder de benaming "DUINRUST", waarvan de zetel zal

gevestigd zijn te 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat, 14 bus 13.

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als

vertegenwoordiger, commissionaris of tussenpersoon of op elke manier die haar het best geschikt lijkt:

- het kopen en verkopen, het huren en verhuren, het bouwen of verbouwen, het verkavelen of

herverkavelen, het ontwikkelen van projecten, alsmede het beheren van onroerende goederen

- alle contracten afsluiten in verband met onroerende goederen

- het verlenen van alle adviezen in verband met onroerende goederen

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie, management en algemeen bestuur

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, managementopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, tijdelijke vereniging of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE EN ZESTIG DUIZEND EURO (¬ 62.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden

Het kapitaal is volledig geplaatst en geheel volgestort.

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en eindigt op een en dertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 28 februari 2014, om te eindigen op 31 december 2015.

Elk jaar op de tweede dinsdag van de maand mei om dertien uur wordt een jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping, en waarvan de eerste zal plaatsvinden in 2016.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en het saldo na vereffening, bepalen de statuten wat volgt:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het

boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd,

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend,

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan, De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen,

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is,

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan,

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het fiere cht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. de overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, ai dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend warden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, is iedere gedelegeerde bestuurder bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen in de handelingen en in rechte.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling,

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht,

CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

VERTEGENWOORDING OP DE VERGADERING - STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger,

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt, Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

COMMISSARIS

Br wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. BENOEMING BESTUURDERS

Flet aantal bestuurders wordt bepaald op twee.

-rot bestuurders worden benoemd;

11 De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DV PROJECTS", met zetel te 9910 Knesselare, Larestraat, 7, B.T.W.-BE 0476.004.635 (RPR Gent), opgericht bij akte verleden vocr Notaris Christophe Verhaeghe, te Ruiselede, op 29 oktober 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 november daarna, onder het nummer 20011113-172, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer De Vlieger Bart, voornoemd.

Kennisname van het besluit van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DV PROJECTS", gehouden op 24 februari 2014, waarbij de Heer De Vlieger Bart, voornoemd, wordt aangesteld ais vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DV PROJECTS" in de vennootschap en dit met ingang vanaf 28 februari 2014.

2J De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", met zetel te 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat, 14 bus 13, B,T.W.-BE 0874.365.423 (RPR Brugge), opgericht bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 25 mei 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 juni daarna, onder het nummer 05085859, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 17 december 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2013, onder het nummer 13006716, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer 011evier Jan, voornoemd.

Kennisname van het besluit van de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", gehouden op 24 februari 2014, waarbij de Heer 011evier Jan, voornoemd, wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO" in de vennootschap en dit met ingang vanaf 28 februari 2014.

0e aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De bestuurders worden benoemd vanaf 28 februari 2014, met dien verstande, dat zij vanaf 28 februari 2014 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet, Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

e eventuele bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR BENOEMINGEN-MACHTEN

pe aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, tot gedelegeerd bestuurders onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DV PROJECTS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer De Vlieger Bart, voornoemd, die aanvaardt;

2/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRADESCO", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer 011evier Jan, voornoemd, die aanvaardt;

VOLMACHTEN

pe verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de

k

atbd.- E,etioudcn aan het Belgisch Staatsia3as3

3.

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen,

inclusief aire benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van

koophandel:

De Heer Johan De Vooght, te 8370 Blankenberge Prinsenlaan, 5, bus 3.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 28 februari 2014

Op de laatste blz van Lu,n< B versneld©n : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwonvi,gen

Verso , Naam en handtekening

06/01/2015
ÿþi

Mot Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

NEERGE; FGD 1

Griffie Rechtbank Koophandel

MONITEUR BELGE

III 19 DEC 2014

ing Brugge

29 -12- 2014

rt

Gent Afçii

EELGISCH STAATSB rts

e griffier

Ondernemingsar : 0547.805.817

Benaming

(voluit) : DUINRUST

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat, 14 bus 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN - STATUTENWIJZIGING - VOLMACHT &

OPDRACHT TOT COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 16 december 2014, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "DUINRUST", opgericht'

bij akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem op 28 februari 2014, bekendgemaakt in de Bijlage;

tot het Belgisch Staatsblad van 20 maart daarna, onder het nummer 14064391, gehouden op 16 december

2014 heeft beslist wat volgt:

1. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met tweehonderd vijf en zestig duizend vierhonderd; zeventien euro (265.417,00 ¬ ) om het kapitaal van twee en zestig duizend euro (62.000,00 ¬ ) te verhogen tot; driehonderd zeven en twintig duizend vierhonderd zeventien euro (327.417,00 ¬ )

Deze kapitaalsverhoging zal verwezelijkt worden door inbreng in geld,

Deze kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Men kan afwijken van de algemene regel, die stelt dat ingeval van inbreng in geld er nieuwe aandelen worden toegekend, wanneer de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe: kapitaal intekenen en het om aandelen gaat zonder nominale waarde,

2. 1. Vervolgens hebben de Naamloze Vennootschap "OLSTE" met zetel te 8301 Knokke-Heist, Patriottenstraat, nummer 14 bus 13, B.T.W,-BE 0455.061.840 (RPR Gent Afdeling Brugge) en de Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VARIMA", met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg, 157D, B,T.W.-BE 0893.415.233 (RPR Gent Afdeling Brugge), verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Naamloze Vennootschap «DUINRUST», en in te schrijven op de kapitaalsverhoging tegen de globale prijs van tweehonderd vijf en zestig duizend vierhonderd zeventien euro: (265.417,00 ¬ ), voor wat betreft de Naamloze Vennootschap "OLSTE, voornoemd, tegen de prijs van° tweehonderd vijf en zestig duizend honderd één en vijftig euro acht en vijftig eurocent (265.151,58 ¬ ) en voor wat betreft de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VARIMA", voornoemd, tegen de prijs van tweehonderd vijf en zestig euro twee en veertig eurocent (265,42 ¬ ),

2. Erkenning dat de hogerbeschreven kapitaalsverhoging volledig is volgestort.

3. De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE84 3631 4228 1559 bij de Naamloze Vennootschap "ING BELGIE", te 8300 Knokke-'= Heist, Natienlaan nummer 258, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door de Bank op 12 december 2014.

3, Vaststelling van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd vijf en zestig duizend: vierhonderd zeventien euro (265.417,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd, en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd zeven en twintig duizend vierhonderd zeventien euro (327.417,00 ¬ ), verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/duizendste (1I1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. Als gevolg van voorgaande besluiten wordt beslist de eerste alinea van de tekst van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zeven en twintig duizend vierhonderd zeventien (¬ 327.417,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

5. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan

de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DUINRUST

Adresse
PATRIOTTENSTRAAT 14, BUS 13 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande