DULAVIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DULAVIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 506.719.486

Publication

22/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 3 OKT, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL,

d. KORTRIJK

MONI±EUR BELGE

-12- 2014

STAATSSLA

16

BELGISC

Ondememingsnr : ÇO6 915 (0'6

Benaming

(voluit) : DULAVIE

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Izegemsestraat 47

8880 LEDEGEM (SINT-ELOOIS-WINKEL)

(volledig adres)

Onderwerp akte : VASTSTELLING VAN OPRICHTING NA PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN.

Uit een akte verleden voor notaris Jan VANDENWEGHE te Zonnebeke op 29 september 2014 blijkt dat;

- overgegaan werd tot de partiële splitsing van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUPONT ELECTRO", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), lzegemsestraat 74, hebbende als rechtspersonenregister nummer 0885.374.527 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk) en dragende het B.T.W.-nummer BE 0885.374.527;

- ingevolge voormelde akte een deel van het vermogen van de BVBA "DUPONT ELECTRO", zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding, bij wijze van partiële splitsing werd overgedragen aan de thans nieuw opgerichte Vennootschap onder Firma "DULAVIE", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), izegernsestraat 47;

- diensvolgens de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activa en passiva bestanddelen zijn overgegaan naar de nieuwe vennootschap "DULAVIE" volgens de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op 31 maart 2014.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa en passiva van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap werd vastgesteld op 1 april 2014.

Alle contracten en vergunningen van de BVBA "DUPONT ELECTRO" met betrekking tot het af te splitsen vermogen worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap VOF "DULAVIE".

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en/of sociale controles enzovoort die voortvloeien uit gebeurtenissen veer datum van 1 april 2014 zowel ten laste van de BVBA "DUPONT ELECTRO" als van de VOF "DULAVIE" en dit in verhouding van het eigen vermogen zoals blijkt uit de splitsingsstaat.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 29 september 2014 bij de oprichting van de nieuwe vennootschap.

De verkrijgende vennootschap is in de rechten en plichten verbonden aan de ingebrachte bestanddelen getreden.

Ingevolge voormelde partiële splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van het, totstandkomen van de oprichting van de Vennootschap onder Firma "DULAVIE".

Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

Oprichter: de BVBA "DUPONT ELECTRO " voornoemd, welke vennootschap, ingevolge akte verleden voor notaris Jan Vandenweghe voornoemd op zelfde datum van 29 september 2014, partieel gesplitst werd.

1) Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een. Vennootschap onder Firma, met als naam "DULAVIE".

2) Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Izegemsestraat 47.

3) Doe!:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten;

3. het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

4. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

5. het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, het uitvoeren van tekenwerk;

6. het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

7. het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten;

8. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van daar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

4) Duur: De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur,

5) Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op EEN MILJOEN ACHTENVIJFTIGDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO (1.058.750,00 EUR) en is volledig volstort.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd eenentwintig (121) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénlhonderd eenentwintigste (11121 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het werd volstort, deels door inbreng in geld door Mevrouw Evelyn Depuydt hiernagenoemd ten bedrage van 8.750,00 EUR, en deels door inbreng in natura ter waarde van 1.050.000,00 EUR door de Heer Pascal Dupont hiernagenoemd, ingevolge voormelde partiële splitsing, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel en hiernavermelde verslag.

De inbreng in natura werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 746 van het Wetboek van Vennoot- schappen, beschreven en de waardering ervan werd gecontroleerd in het verslag dat daarvan werd opgesteld

op 23 september 2014 door de BVBA "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", met maatschappelijke zetel gevestigd te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Heer Piet Dujardin voornoemd besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de partiële splitsing van de BVBA "DUPONT ELECTRO" als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de partiële splitsing van de BVBA DUPONT ELECTRO door oprichting van de VOF DULAVIE uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren; de weerhouden methode van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA DUPONT ELECTRO zijn bedrijfseconomisch verantwoord.

Aangezien de verrichting een belaste partiële splitsing betreft en dus in boekhoudkundige en fiscale discontinuïteit zal worden verwerkt, zal de werkelijke netto-waarde van' het afgesplitste vermogen (dl na inhouding van de hierop verschuldigde liquidatiebelasting) als fiscaal gestort kapitaal worden geboekt in de nieuw op te richten VOF DULAVIE, in de mate van de vergoeding in aandelen en dus onder aftrek van de opleg in geld.

Op basis van voormelde wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 1 aandeel van de BVBA DUPONT ELECTRO voor 1 aandeel van de nieuw op te richten VOF DULAVIE. Ik dien hierbij wel een principieel voorbehoud te formuleren voor de mogelijke financiële gevolgen van eventuele fiscale of sociale controles bij de betrokken vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De overige inlichtingen die het partieel splitsingsvoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen inlichtingen.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

7) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december van ieder

jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

8) Ontbinding:

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening

gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van

de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen arders besluit.

Het netto vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

9) Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de derde zaterdag van de maand juni om negentien uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

10) Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van

de vennootschap.

Tot zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd;

- de Heer Pascal DUPONT, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Izegemsestraat 47;

- Mevrouw Evelyn DEPUYDT, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Izegemsestraat 47.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen

waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Alle zaakvoerders samen optredend vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Zij mogen enkel bijzondere

en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor

de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsings- en representatiekosten, welke onder de

algemene kosten in rekening zulten gebracht worden

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde

worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld.,

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch

voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de

erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten

vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.-

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DULAVIE

Adresse
IZEGEMSESTRAAT 47 8880 SINT-ELOOIS-WINKEL

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande