DURO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DURO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.495.809

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.04.2014, NGL 29.04.2014 14101-0405-016
23/04/2014
ÿþMod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

'5-~~IIMitglig1111111 BELGISCH ST

Ondernemingsnr : 0472.495.809

Benaming

(voluit) : DURO

(verkort) :

Rechtsvorm.: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 63, 8340 Damme

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE -- Annelles HiMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper op vierentwintig maart tweeduizend veertien, dragende volgende melding van registratie : "Geboekt vier blad geen verzending te leper de 24 MAR 2014 boek 182 blad 67 vak 7. Ontvangen vijftig euro nul cent (¬ 50,00) (getekend) Jean-Pierre Lemaire E.A. inspecteur a.i.'', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten genomen heeft

Eerste besluit :

De vergadering besluit tot de uitkering, met onmiddellijke betaalbaarstelling, van een tussentijds dividend van bruto driehonderd één en negentigduizend euro (¬ 391.000,00), hetzij netto (na afhouding van de tien procent (10%) roerende voorheffing) driehonderd één en vijftigduizend negenhonderd euro (¬ 351.900,00) en dit vanuit de reeds belaste reserves.

Hot toegekende dividend, afkomstig van de reeds belaste reserves, zal naar keuze van de bovenstaande vennoten, ofwel aan hen uitbetaald worden in speciën ofwel door hen kunnen aangewend worden voor de volstorting van een inbreng in kapitaal die zal worden verricht in het kader van artikel 537 Wetboek lnkomstenbelastingen 92.

Rekening houdend met deze uitkering wordt vastgesteld dat de normen gesteld in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen niet overschreden werden.

De vergadering stelt vast dat alle vennoten een vordering hebben op de vennootschap van driehonderd één en vijftigduizend negenhonderd euro (¬ 351.900,00) in totaal.

Tweede besluit :

De vergadering stelt vast

a) dat aan iedere vennoot een exemplaar werd overhandigd van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, gedagtekend op veertien maart tweeduizend veertien, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura;

b) dat tevens aan iedere vennoot een exemplaar werd overhandigd van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hijs en Partners Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2610 Witrijk, Prins Boudewijnlaan 116/2V, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, gedagtekend op veertien maart tweeduizend veertien, over voormeld voorstel tot kapitaalverhoging en die daarbij besluit als volgt : "De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 W1B92 zoals ingevoegd door artikel 6PW 28.6,2013 (zie BS 1.7,2013, Ed. 2, blz. 41480 e.v.), van de BVBA Duro, bestaat uit twee schuldvorderingen voor een totaalbedrag van 351.900,00 EUR.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a) de algemene vergadering van februari 2014 heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van 391.000,00 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

b) de algemene vergadering van februari 2014 heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 W IB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in het "credit" van een schuldrekening op naam van iedere vennoot;

c) de resultaten van de vennootschap over het boekjaar geëindigd op 30 september 2013 de voorgestelde

dividend uitkering toelaten overeenkomstig artikel 320 W. Venn..

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening,

BELGILEGNTBANIf VAN KOOPHANOEI.

2014 SENT AFDELING BRUGGE~ 4 APR. 2014 NEERGELEGD OP:

iATSEI !' " Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2304/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 3,518 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap Duro BVBA, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 3.918de van het kapitaal. De vergoeding voor elk van de inbrengers kan ais volgt worden voorgesteld:

Inbrenger-vennoot Vergoeding (aantal nieuwe aandelen)

Marianne Van De Kerckhove 1.759

Ludo Vanden Bussche 1.759

TOTAAL 3.518

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no faimess opinion")."

Een exemplaar van voormeld verslag van de zaakvoerders zal met een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van beide verslagen aangezien iedere vennoot verklaart er al kennis van te hebben om er voor deze vergadering al een exemplaar van ontvangen te hebben. Derde besluit ;

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd één en vijftigduizend negenhonderd euro (¬ 351,900,00) om het te brengen van veertigduizend euro (E 40.000,00) op driehonderd één en negentigduizend negenhonderd euro (E 391.900,00), door inbreng in natura van een zekere en vaststaande schuldvordering van de vennoten op de vennootschap ten bedrage van negentig procent (90%) van het bruto-dividend, mits creatie en uitgifte van drieduizend vijfhonderd achttien (3.518) nieuwe aandelen.

1/ Mevrouw Marianne Van de Kerckhove verklaart in de vennootschap te brengen haar nette-dividendvordering op de vennootschap voor een bedrag van honderd vijf en zeventigduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 175.950,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden haar duizend zevenhonderd negenenvijftig (1.759) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

2f de Heer Ludo Vanden Bussche verklaart in de vennootschap te brengen zijn netto-dividendvordering op de vennootschap voor een bedrag van honderd vijf en zeventigduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 175.950,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden hem duizend zevenhonderd negenenvijftig (1.759) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

Voormelde aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten vanaf heden.

Bijgevolg stelt de vergadering vast dat op deze kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat deze volledig volstort werd door inbrengen in natura.

Toepassing artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 92.

Teneinde de toepassing te genieten van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 92 verklaren de inschrijvers op deze kapitaalverhoging, Mevrouw Marianne Van de Kerckhove, vertegenwoordigd als voormeld, en de Heer Ludo Vanden Bussche, beiden voornoemd, dat de door hen alhier in het kapitaal ingebrachte dividendvorderingen dividenden betreffen die werden uitgekeerd bij het eerste besluit van onderhavige buitengewone algemene vergadering van vennoten en die overeenkomen met de vermindering van de reeds belaste reserves zoals deze ten laatste op een en dertig maart tweeduizend en dertien werden goedgekeurd door de algemene vergadering. Het lopende belastbare tijdperk sluit af op dertig september tweeduizend en veertien.

Aanpassing statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaand besluit, besluit de vergadering de tekst van artikel vijf, paragraaf één, van de statuten te vervangen door de volgende tekst "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd één en negentigduizend negenhonderd euro (¬ 391.900,00 en wordt vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderd achttien (3.918) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde besluit

De vergadering besluit

- volmacht te verlenen aan ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten op te stellen in overeenstemming met de genomen besluiten en deze neer te leggen op de bevoegde Rechtbank van Koophandel;

- volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de sociale kassen,

alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook aile hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, aan de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Reybrouck - Accountants & Tax Consultants" met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ten Briele 10/9, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0875.201.997, en haar aangestelden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte-kapitaalverhoging

- één volmacht

- verslag van de zaakvoerders betreffende de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura - gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Eric 1-timpe te leper

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik F . vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 13.02.2013, NGL 11.03.2013 13059-0349-016
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.12.2011, NGL 17.02.2012 12035-0022-016
14/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 09.03.2011, NGL 10.03.2011 11053-0304-015
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 11.03.2015, NGL 11.03.2015 15059-0233-016
08/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 03.03.2010, NGL 04.03.2010 10059-0100-015
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 18.02.2009, NGL 19.02.2009 09049-0276-015
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 20.02.2008, NGL 05.03.2008 08063-0392-015
19/03/2007 : GET001337
20/02/2007 : GET001337
27/01/2006 : GET001337
28/02/2005 : GET001337
03/03/2004 : GET001337
12/02/2003 : GET001337
30/05/2002 : GET001337
04/08/2000 : GEA024126

Coordonnées
DURO

Adresse
KERKSTRAAT 63 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande