DW TECH

Société en commandite simple


Dénomination : DW TECH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 886.051.052

Publication

24/07/2014
ÿþ. Y' Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





<SA193ll10111111 MONITEUR BELGE

16 -07- 2014

BELGISCH STAATSSLA''

NEERGELEGD

2 6 JUNI 7O1

Rechtbankvan KOOPHANDEL

Gant, afd. KORTRIJK





Onde-ne' ~,togF:r ri 0886.051.052

47

ere:.tkilénA,

r Ivrsr DW TECH

Rechtsvorm . Gewone Commanditaire Vennootschap

:ie *l 8800 Roeselare, Oude Oekensestraat, 29

i olled!g adres'

ondenerfur;:. KAPITAALVERHOGING DOELSWIJZIGING  VERLENGING BOEKJAAR

~ WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG  VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMINGEN - MACHTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 20 juni 2014, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap "DW TECH", opgericht bij onderhandse akte de dato 1 oktober 2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2007, onder het nummer 07007557, gehouden op 20 juni 2014 heeft beslist wat volgt:

1. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 ¬ ) om het kapitaal van duizend (1.000,00 E) euro te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E).

Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

2. Vaststelling van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E), vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

3. Het boekjaar zal voortaan beginnen op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt beslist het lopend boekjaar aangevangen op 1 juli 2013 te

verlengen tot 31 december 2014.

4. De datum van de jaarvergadering wordt aangepast aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand juni van het jaar 2015.

5. Kennisname van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT", met zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat, 11, vertegenwoordigd door de Heer Godefroidt Jacky, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 maart 2014.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT", met zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat, 11, vertegenwoordigd door de Heer Godefroidt Jacky luiden letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 van de Comm. V "DW TECH ", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Oude Oekensestraat 29, nagezien met het oog op haar omzetting in een BVBA.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief bedraagt ¬ 28.315,85 en is ¬ 27.315,85

V: ,,.É:" i: wc vert L_E,k i1 . r =_ C 3 hoEdfi?ilEe%i,.S" i0 t.: fr . . .r L'a.'r,r`'" ;.1`' r l" r r'~1'-m' ,

b.31'(:Ffjfi ti2 t: ¬ :, ]!)f 1',)0.1

'i4(".ct \b-t FÏ1 AÉ) Î}%~ril~ÎCi.Éne~g

> hoger dan het maatschappelijk kapitaal. Het netto actief is voldoende om de vennootschap om te vormen in een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge BVBA. Voorafgaandelijk aan de omvorming zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 17.600,00, teneinde een

voldoende maatschappelijk kapitaal te hebben conform art. 214 Wetboek van Vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden

in het kader van de omzettingsverrichting.

Opgemaakt te Izegem op 12 juni 2014."

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. De vennootschap wordt omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid waarvan de naam, de zetel, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap na de aanpassingen hiervoor, en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0886.051.052 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de Gewone Commanditaire Vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) zal vertegenwoordigd zijn door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Met goedkeuring van alle partijen, worden de honderd (100) aandelen van de Besloten Vennootschap met Bepe iste Aanspsake et\etid a's , sotgt toebedeeld" .

1/ Aan de Heer WOLPCARIUS Kurt, wonende te 7711 Moeskroen, Herseauxlaan, 18, die aanvaardt: negen en negentig (99) aandelen.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van 1 tot en met 99 en zullen ingeschreven worden op naam van de Heer Wolfcarius Kurt alleen.

21 Aan Mevrouw DRUELLE Valérie, wonende te 7711 Moeskroen, Herseauxlaan, 18, die aanvaardt: één (1) aandeel.

Dit aandeel zal het nummer 100 dragen en zal ingeschreven worden op naam van Mevrouw Druelle Valérie alleen.

De omzetting geschiedt op grond van:

Al de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

BI artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;

CI de artikelen 210 tot 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992;

DI artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde;

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de partijen op artikel 785 en 786 van het Wetboek van Vennootschappen. De partijen erkennen lezing en uitleg gekregen te hebben van de artikelen 785 en 786 van het Wetboek van Vennootschappen en erkennen volledig op de hoogte te zijn van de aansprakelijkheid bij omzetting van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

7. Overeenkomstig artikel 782 van van het Wetboek van Vennootschappen wordt beslist tot de wijziging, uitbreiding en herformulering van het maatschappelijk doel ingevolge de omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, door schrapping van de huidige tekst van het doel en vervanging ervan door volgende tekst:

" I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

N Het uitvoeren van alle aannemingswerken, zowel private als publieke, zoals daar onder meer zijn gronden funderingswerken, draineringswerken, metsel- en betonwerken, renovatie- en restauratiewerken, behang-, schilder- en pleisterwerken, timmer- en schrijnwerken in hout, aluminium, PVC en andere materialen, elektriciteitswerken, bedradingen en elektrotechnische installaties (inclusief bewakings- en alarminstallaties), ijzer- en metaalwerken, loodgieterswerken en sanitaire werkzaamheden (inclusief plaatsen, herstellen en onderhouden van verwarrnings- en koelinstallaties), vloer-, wand- en dakwerken, beglazingswerken, reinigingswerken, ruim- en slopingswerken, gevel en voegwerken, isolatiewerkzaamheden, installaties en herstellingen van hard- en software en netwerken;

Bl Coördinatie, adviesverlening, toezicht en projectopvolging van bouwprojecten, en dit in de ruimste zin van het woord;

CI Het oprichten, verbouwen en restaureren van alle (sleutelklare) woningen en gebouwen; het opzetten en afbreken van steigers en werkplatforms;

D/ Het uitvoeren van alle opmetingen, berekeningen en controles in de bouwsector, met betrekking tot gebouwen, ruimtes of installaties (vb. van koelcellen, wanden, daken, plafonds, koelwanden, enz.), met uitzondering van deze werkzaamheden die exclusief tot de bevoegdheid van architecten behoren;

EI Het optreden als bouwpromotor en projectontwikkelaar;

F! Het uitvoeren van alle herstellingen, karweien en klusjes;

G/ Het uitvoeren van aile activiteiten van standenbouw, alsmede het verlenen van alle adviezen hieromtrent; HI Het uitvoeren van alle werkzaamheden m.b.t. binnenhuis  en tuinarchitectuur, adviesverlening inzake decoratie, inrichting, kleuren, enz.;

II Het uitvoeren van activiteiten m.b.t. veiligheidscoördinatie, elektriciteitskeuringen, en het afleveren van energieprestatiecertificaten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

J/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

KI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin (zoals onder meer hypotheekvestiging), alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

l! Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

MI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Ni Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

01 Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, o.m. het maken van 3D-voorstellingen van concrete bouwplannen ter ondersteuning van het verkoopproces van bouwprojecten

PI De aan- en verkoop, in-, en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Q1 Het verrichten van alle prestaties inzake vastgoedmakelarij, het optreden als verkoopagent en verhuringagent en de exploitatie van één of meer immobiliënkantoren, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddeling van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande, de expertise, het beheer en het valoriseren, laten bouwen of verbouwen van onroerende goederen, alsmede de coördinatie van de bouwwerkzaamheden op de werf, al dan niet in samenwerking met onderaannemers, en het opmaken en uitwerken van alle ontwerpen en plannen daaromtrent;

R/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

ll. Voor eigen rekening:

A/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

8. De Heer Wolfcarius Kurt, voornoemd, wordt ontslaan in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap wegens omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De kwijting die zal gegeven worden door de eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerder(s) van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap voor het door hem tot op heden gevoerde beleid.

9. Vaststelling van de statuten ten gevolge van de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

10. 1/ De Heer Wolfcarius Kurt, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

1 ~

-

. I, ,,n , :nn

An'( ar

.,

f ;tetsC:1

ïC

21 Mevrouw Druelle Valérie, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van zaakvoerder-opvolger te

aanvaarden.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte.

3/ De zaakvoerder oefent zijn mandaat bezoldigd uit.

4/ Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

11. Opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de

optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De nieuw benoemde zaakvoerder stelt aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie volmacht wordt verleend om via een

ondernemingsloket alle formaliteiten te vervullen en documenten te tekenen met betrekking tot de inschrijving,

wijziging en schrapping van de gegevens van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en

met betrekking tot haar BTW-registratie: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"ACCOUNTANTSKANTOOR DECOSTERE & C°", met zetel te Avelgem, Burchthof, 10-11, alsmede al haar

zaakvoerders, aangestelden en werknemers.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 20 juni 2014

- codrdinering

verslag van de zaakvoerder

-verslag bedrijfsrevisor

í1f}dF. lai Is-ss " ~.Çcig d r$'E ^C: E_' .' ' 1ic =¬ k" r1i

(i e É'"rpC =OC1' «'l'+ 1L='r 1C1+ '

h,"1cc(..I,; Js'=9

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0563-012

Coordonnées
DW TECH

Adresse
OUDE OEKENSESTRAAT 29 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande