E-RENTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E-RENTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.697.438

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 03.07.2014 14261-0310-016
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 27.06.2013 13224-0552-016
12/04/2013
ÿþ(Liuikefil

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-1, 04. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op zesentwintig maart tweeduizend en dertien, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Garage 'T Kindt Bill, met zetel te 8580 Avelgem, Leynseelstraat 118, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "E-Renting". Bijgevolg beslist de vergadering om de tweede zin van artikel één van de statuten te vervangen door volgende zin: "De naam luidt: E-Renting.".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en pas-siva afgesloten per eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per een-endertig december tweeduizend en twaalf te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva worden mee neergelegd op de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van de huidige tekst artikel drie (3) van de sta-tuten, en deze te vervangen door volgende nieuwe tekst:

« De vennootschap heeft tot doel:

- Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in, evenals verhuur van nieuwe en tweedehands motorvoertuigen, gemotoriseerd werkmateriaal, personenwagens, lichte vrachtwagens, vracht-wagens, bijzonder vervoer, kranen, bulle, ...;

- Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in onderdelen, accessoires, aanhangwagens, opleggers, machines, ...;

- Verhuur van motorvoertuigen, machines, aanhangwagens, opleggers...;

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen mat betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

N Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

0816.697.438

Garage 'T Kindt Bill

besloten vennootschap met berpekte aansprakelijkheid 8580 Avelgem, Leynseelstraat 118

NAAMSWIJZIGING - DOELSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING BENOEMING ZAAKVOERDER

.11

4 -Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend, het

verldnen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het vertonen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied onder meer van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het vertonen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar, studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn;

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uit-zondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

BIHet verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

CI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

e ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

kredietinstellingen

121 Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

e FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

FI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

GI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

Bijzondere bepalingen.

IDe vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

erven kunnen bevorderen.

pe vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

r+ samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maetschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welKe wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

IJe vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en et

et manieren, die zij het best geschikt zou achten.

I]e vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

I]e vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. »

pq VIERDE BESLUIT

0e algemene vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van zaakvoerder van de heer Eeckhout Bruno Jo, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig de-cem ber negentienhonderd tweeënzeventig, identiteitskaart-nummer 591-6201258-53, rijksregistemummer 72.12.22265.89, wonende te 8710 Wielsbeke (0oigem), Vaartstraat 44.

VIJFDE BESLUIT

et pe vergadering beslist als nieuwe zaakvoerder te benoemen: de heer DEWULF Wim Jozef Cornelis,

geboren te Poperinge op achttien juni negentienhonderd zevenenzestig, identiteitskaart nummer 590828019395 - reregister nummer 67.06.18-407.17, wonende te 8890 Moorslede, Bakkerhoekstraat 25.

Zijn mandaat gaat in op heden en heeft een onbepaalde duur.

Het mandaat van de zopas benoemde zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT

I]e vergadering beslist het huisnummer van de maatschappelijke zetel te wijzigen van 118 naar 120, zodat de maatschappelijke zetel thans gevestigd is te 8580 Avelgem, Leynseelstraat 120. Aan artikel twee wordt volgende zin toegevoegd: "De zetel is gevestigd te 8580 Avelgem, Leynseelstraat 120,"

A e

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan Francis Viegels, notaris te Ingel-munster, alle machten om de gecoordineerde tekst van de sta-tuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan boekhoudkan-foor Deseyn & Taelman te Anzegem, Statiestraat 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met moge-lijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke admi-nistratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsioket, Sociale Verzeke-ringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels,

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie proces-verbaal;

- verslag zaakvoerder

- staat van activa en passiva

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aide

Voor, behoud

aan hE

Belgist Staatsb

11111111111111111

*12126119*

II

MON1TE

10 -0 ELGISCH

JR Erc./à17,- NEERGELEGD

7- 2012 29, 06. 2012

i)TAKI .,' "1 - --R-E-C7-1Igiie " ry f ," !;,Nt."EL

Ondernemingsnr : 0816697438

Benaming

(voluio : GARAGE 'T KINDT BILL

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel LEYNSEELSTRAAT 118 - 8580 AVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 11/0612012:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag als zaakvoerder van de heer 't Kindt Bill, wonende te 8580 Avelgem, Leynseelstraat 118, te aanvaarden en dit met ingang van heden. Er wordt hem kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

EECKHOUT BRUNO

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2011
ÿþVoo behou

aan

Belgio

Staatsi

MOC 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

81111 111 1111111111111111

*11194387*

j

Ondernemingsnr : 0816697438

Benaming

(voluit) GARAGE 'T KINDT BILL

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LEYNSEELSTRAAT 118 - 8580 AVELGEM

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 7/12/2011:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de heer Eeckhout Bruno, wonende te 8710 Ooigem, Vaartstraat 44, te benoemen als niet-statutair zaakvoerder, en dit met ingang van heden.

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 7/12/2011

T KINDT Bill

Zaakvoerder

NEERGELEbu

12. 12, 2011

RECHTBANK KOOPHA

GrifireiTRUK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

" ^ ^ " » « - " ^ "

Op de laatste btz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.08.2011, NGL 31.08.2011 11474-0376-015
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 24.07.2015 15340-0239-015

Coordonnées
E-RENTING

Adresse
LEYNSEELSTRAAT 120 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande