EBE ATELIER

Société en commandite simple


Dénomination : EBE ATELIER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 825.816.032

Publication

08/08/2012
ÿþ2012

17, 07, 2017

01 -0$-

*iaisszoo*

iu

B

LG{SCH S

AATSBLAD

RECHTBANK KOOPHANDELECHTSANgKPWpHANDEL

Mcáwotá 51.1

Ondernemingsnr : 0825.816.032

Benaming

(veruit) : éBé Atelier

(verkort) :

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte MONITEUR BELGE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leopold III laan 26 te 8710 Wielsbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitbreiding maatschappelijk doel, ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel op 12.07.2012, blijkt" dat volgende beslissingen werden genomen;

1ste Beslissing:

Het maatschappelijk doel van de vennootschap dient uitgebreid te worden ais volgt, zowel in België als in' het buitenland op alle wijzen die het best bij haar passen of geschikt acht voor eigen rekening, voor rekening: van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Alle werkzaamheden in verband met onroerende en roerende goederen te stellen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel

-De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België of in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn" de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Het optrekken, restaureren en het inrichten van gebouwen voor diverse doeleinden;

-Het toezien op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerken, enz);

-Coördinatie van de bouwwerkzaamheden

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan  en verkoop, de bouw, de' verbouwing, die binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen en/ of zakelijke rechten;

-Het optreden als bemiddelaar, tussenpersoon of makelaar in het verkopen, verhuren en beheren van: onroerende goederen en handelszaken, alsook het beheren van de gemeenschappelijke delen in opdracht van' de vereniging van mede-eigenaars, en van de syndicus van gebouwen.

-Die betrekking hebben op vastgoedhandel en makelarij :

oAlle hoegenaamde bedrijvigheden binnen het kader van de bouwpromotie, de bouw, aan  en verkoop van kant- en klare- woningen, gewone woningen, appartementen.

-Verhuren van terreinen, niet-- residentiële gebouwen, woningen ( exclusief sociale woningen).

-Het schatten van onroerende goederen, het afleveren van schattingsverslagen nopens de objectieve, waarde der geschatte onroerende goederen, -Alle activiteiten welke in de bedrijvigheid van expertadviseur in onroerende goederen vervat liggen." Alle handelingen in zake advies en consultancy met betrekking tot immobiliën.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV. van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus; negentienhonderd eenennegentig.

Deze opsomming is richtinggevend doch niet beperkend,

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2de Beslissing:

Het ontslag van de heer Wim Eeckhout als zaakvoerder wordt aanvaard, hem wordt kwijting verleend over de uitoefening van zijn mandaat, mevrouw Caty Beel wordt benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur en haar mandaat is onbezoldigd,.

Aldus opgesteld te Wielsbeke op 12.07.2012.

Beel Caty,

Zaakvoerder

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- geregistreerd verslag BAV dd, 12.07,2012

- geregistreerde gecoördineerde statuten dd. 12.07.2012

BylagenTiij 7ïét Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EBE ATELIER

Adresse
LEOPOLD III LAAN 26 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : WIELSBEKE
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande