ECOCHIQUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECOCHIQUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.315.390

Publication

27/05/2011
ÿþLuik B

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

e gisc taats a - / 5/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het

IlI lII lIll llll ID 11111 III 11111 D ll

" 11080363*

Ondernemingsnr : oud 3 6. á-t 5, 3B c) Benaming : Ecochique

ti (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Roeselarestraat, 180 bus 1

8560 Wevelgem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk,;; it standplaats HEULE, op 16 mei 2011, neergelegd ter registratie Bij deze akte wordt een besloten vennootschapit i: met beperkte aansprakelijkheid opgericht met volgende specificaties:

De vennoot: De Heer DELFOSSE Marc Alidor Marie Louise, verkoper, echtgescheiden en wettelijk] samenwonend, geboren te Kortrijk op eenentwintig maart negentienhonderdzeventig, wonende te 8560 Wevelgem, Roeselarestraat 18010001. :: VORM - NAAM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECOCHIQUE"

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Het uitbaten van een glamping, recreatie oord, hotel en alle neven activiteiten in de ruimste zin van.i het woord op basis van alle sectorverwante activiteiten inzake milieuvriendelijke energie en op basisti van ecologische producten die zich verderzetten in het totaalconcept.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties teil ti verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: aan- en verkoop van alle; eetwaren en dranken; voor het uitbaten van een gastenverblijf, Bed & breakfast hotel, hotelservice,;; logies in luxetenten in de natuur.

Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten.

<t Verschaffen van logies voor korststondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van!!

maaltijden. ,

i

ii De exploitatie van degustatie- en verbruikersalon met beperkte of zonder bediening van allerlei:; koude en warme dranken. ln en uitvoer van alle dranken in de ruimste zin van het woord.

De bereiding en verkoop van warme en koude belegde broodjes en aanverwante producten;

Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen;: in een wergwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warmewafelkramen, !? i tearooms, ijssalons en dergelijke. Alsook zoals in cafetaria's, snackbars, sandwichbars en;

hamburgertent, uitbaten verbruikerssalon, restaurant. ,,

Ecologisch tuinieren en landbouwactiviteiten.

- De exploitatie, opleiding, advies- en dienstverlening in en van een instituut voor geestelijke en lichaamswelzijn in de meest uitgebreide zin (bijvoorbeeld: welnesscomplex, kuuroord, stoom- enii andere baden, solariums, allerlei sauna- en badinrichtingen, bio sauna's, fitnesscentra, thalasso therapie, relaxatie, massage, yoga, licht- en kleurentherapie, stressbehandeling, lichaamsgewichtbehandeling, schoonheidsbehandeling, gezichtsverzorging,...).

Alle handelingen voor alle personen met betrekking tot het leveren van diensten inzakei lichaamsverzorging, gelaatsverzorging, schoonheidsverzorging, schoonheidszorg en overige:; tt diensten aan personen.

- Alternatieve verzorging en begeleiding.

i - Het uitbaten en organiseren van voordrachten, seminaries, cursussen, manifestaties ent: evenementen, verblijven, opleidingen en workshops.

- Studiebureau voor de ontwikkeling van producten, merken, training en begeleidingsvormen. - Uitbating van een ecologische welnessbar en healthrestauratie.

RECF{rBAIGriefeDRHANDe KORTr~~~

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- Begeleiding bieden en advies verlenen over alle vormen van welness, innerlijke en uiterlijke schoonheid en gezondheid.

- De aan- en verkoop, klein- en groothandel, import en export van en de handel als tussenpersoon in schoonheidsproducten, zonneproducten, badproducten, reinigingsmiddelen, zepen, parfumerieën, haarlotions, voedingssupplementen, natuurproducten, kruiden, voedingsmiddelen, make-up, horloges en allerhande sieraden, toiletartikelen, drogisterijartikelen, onderhouds- en verzorgingsproducten, farmaceutische en hygiënische producten, kleding, schoeisel, cosmetica en aanverwanten.

- De aan- en verkoop, klein- en groothandel, import en export van en de handel als tussenpersoon in voedings- en genotsmiddelen en dranken.

- De aan- en verkoop, klein- en groothandel, import en export van en de handel als tussenpersoon in producten, goederen en materialen.

- Handelsbemiddeling algemeen assortiment, ecologisch,

- verhuur van alle motorvoertuigen op groene energie in de ruimste zin.

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

Overige activiteiten in verband met administratie, niet elders genoemd.

Overige zakelijke dienstverlening, niet elders genoemd.

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie.

Projectontwikkeling, coördinatie van de bouwwerkzaamheden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar

in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De hierboven vermelde activiteiten



























































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

moa 2.1

waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

ZETEL. 8560 Wevelgem, Roeselarestraat, 180 bus 1.

DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt NEGENTIENDUIZEND EURO vertegenwoordigd door honderd negentig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/honderd negentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en volgestort.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering met drie/vierde meerderheid van stemmen, die het aantal zaakvoerders en de duur van hun mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde met gewone meerderheid een einde stellen aan hun mandaat.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zoti vervullen.

De zaakvoerders benoemd in de oprichtingsakte zonder beperking van de duur van hun mandaat, zijn van rechtswege benoemd voor de duur van de vennootschap.

Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan de enige vennoot deze te allen tijde ontslaan, tenzij deze derde-zaakvoerder benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ARTIKEL 17.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn en enkel herroepbaar wegens gewichtige redenen:

de Heer Marc Delfosse, wonende te 8560 Wevelgem, Roeselarestraat, 180/0001.

ALGEMENE VERGADERING. De algemene vergadering der vennoten beraadslaagt volgens de regelen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen.

De gewone algemene vergadering gaat door op de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

Bij gemeen akkoord van alle vennoten kan de algemene vergadering ook op een andere plaats bijeenkomen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstkomende werkdag verzet. De agenda van de statutaire algemene vergadering zal ondermeer de vaststelling behelzen van de prijs der aandelen overeenkomstig artikel acht van de statuten.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden bijeengeroepen door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders of een commissaris en moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval dienen de vennoten de agenda van de vergadering mee te delen welke evenwel nog zal kunnen uitgebreid worden door de zaakvoerders. De bijeenroeping geschiedt binnen de maand na de aanvraag.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor alle rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of van een genotspand, dan worden de rechten van dit aandeel tegenover de vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de enige eigenaar van het aandeel.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

$ijlagen bij het Belgisélï Sta tsbl d ---27/0-5/2011 - Annexes du Moniteur belge

motl 2.1

van de naakte eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Bij afwijking op de regeling, vervat in beide voorgaande alinea's, oefent de persoon, die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de aan deze aandelen verbonden rechten uit.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

BOEKJAAR. Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO. Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen. Indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

BENOEMINGEN. De verschijner verklaart te benoemen tot statutair zaakvoerder zonder beperking van duur en bijgevolg voor de ganse duur van de vennootschap behoudens herroeping wegens gewichtige redenen, met macht overeenkomstig artikel 17 der statuten alleen en afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen:

de Heer Marc Delfosse, voornoemd, die aanvaardt.

OVERGANGSBEPALINGEN. Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het eindigt per 31 december 2012.

De eerste statutaire jaarvergadering vindt plaats in 2013.

ADMINISTRATIEVE VOLMACHT. De oprichter geeft bij deze met mogelijkheid tot indeplaatsstelling bijzondere volmacht om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luminad, met zetel te Wevelgem (Gullegem), Hoge Voetweg, 14 vertegenwoordigd door Mevrouw Sabine Holvoet en de Heer Wim Depoortere, te Wevelgem, Menenstraat 453, evenals hun medewerkers, aangestelden en lasthebbers.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS. De vennoot verklaart en stelt vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij deze opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg besluit hij geen commissarissen aan te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

<_ _.afschaft va n. de.opa chti ngsakte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

" ..

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

.". Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 15.12.2015 15689-0467-014

Coordonnées
ECOCHIQUE

Adresse
ROESELARESTRAAT 180, BUS 1 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande