ECOMETIS BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ECOMETIS BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 540.945.541

Publication

28/10/2013
ÿþ" =d11.1

NEERGELEGD tir GRIFFIE oe'

sIECHTlitANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdAlIng BruQI e)

'p: 17 OKT. 2013

r

de

*13163577*

Vc

behc aar Bek

Staat

ui

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

40'945 549

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 5

Benaming (voluit) : ECOMETIS BENELUX

°; Onderwerp akte : NV: oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Virginie Daems, geassocieerd notaris te Zedelgem, op 15 oktober 2013,;; voor registratie, blijkt de oprichting der NV "ECOMETIS BENELUX" met volgende kenmerken

1, AANDEELHOUDERS;n.

a. De heer ARNOU Filip Aimé Maurits, geboren te Brugge op 10 juni 1959, nationaal nummer 59.06.10-;; 245.57, wonende te 8020 Oostkamp, Nieuwburgstraat 5, die 10,25 euro inbrengt, vergoed door 1 aandeel zonder vermelding van waarde.

2, De besloten vennootschap met beperkte eansprakeljjkheid "ARNOU" met zetel te 8020 Oostkamp, :, Nieuwburgstraat 5 met ondememingsnummer 0453.841.719 die 61.495,25 euro inbrengt, vergoed door 5.997;; aandelen zonder vermelding van waarde.

3, Mevrouw ARNOU Valerie Margarita, ongehuwd, geboren te Brugge op 7 januari 1988, nationaal nummer 880107-118.72, wonende te 9050 Gent, Hundelgemsesteenweg 297 bus 2, die 10,25 euro inbrengt, vergoed;, door 1 aandeel zonder vermelding van waarde.

!? 4. De heer ARNOU Matthias Ernest, ongehuwd, geboren te Brugge op 27 mei 1991, nationaal nummer;; 910527-333.27, wonende te 8020 Oostkamp, Nieuwburgstraat 5, die 10,25 euro inbrengt, vergoed door 1 aandeel zonder vermelding van waarde,

E 2, NAAM en VORM:"ECOMETIS BENELUX" Naamloze Vennootschap;

3. ZETEL: 8020 Oostkamp (Vaardamme), Kortrijksestraat 383

4. DOEL:De vennootschap heeft tot doel:

Invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel in, levering en plaatsing van alle verwarmingssystemen in de:;

ruimste zin van het woord.

;; Invoer en uitvoer van, groot- en kleinhandel in en levering en plaatsing van ventilatiesystemen, verwarmingselementen, groene energie, dit alles in de ruimste zin van het woord.

.; Climatisatie en hernieuwbare energie in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet beperkend.

; De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in j: het buitenland tevens aile waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen;;

met hypotheek bezwaren. ;

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en; onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen i die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan;; bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of opa; andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen:; bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap;; j: diè activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, :.bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over;; eensd'at dezè ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de;! événtuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen, ___ _ 5=_D.UUR jonbeperkt.te rekenen vanaf de.neerlegging.der.stukken.op.de Rechtbank Man.Koophandelr_.____. _3

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksestraat 383

8020 Oostkamp

t. ~ f ad11.1



~ Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL ; 61.500,- euro, volledig geplaatst en volstort bij de oprichting, en verdeeld in 6.000 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Het is samengesteld door inbrengen in geld. 7.BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die, te allen tijde, door haar kunnen worden afgezet. Ze zijn herkiesbaar. Wanneer op een argemene vergadering van aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer één of meer plaatsen van bestuurder openvallen door overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter,

Hij mag ook het dagelijks bestuur van de vennootschap of een andere speciale taak overlaten aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, gekozen in of buiten zijn midden, aandeelhouders of niet, en bepaalde speciale machten, bevoegdheden, wedden of vergoedingen vast toekennen aan elke lasthebber.

De raad van bestuur stelt de machten, bevoegdheden, wedden en vergoedingen vast van de personen, vermeld in voorgaande alinea's.

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid,

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. Noohtans kan geen enkele bestuurder meer dan één collega vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag ook zijn mening uitdrukken en stemmen bij brief of mail, doch enkel wanneer de heift van de bestuurders in persoon aanwezig zijn.

De beslissingen door de raad van bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit beslissende stem. Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat. Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal,

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vaar de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur van de vennootschap de voorschriften beschreven in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven,

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de argemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders of door de gedelegeerd-bestuurder.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan een gedelegeerd-bestuurder opdragen,

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden am de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

8.JAARVERGADERING :De gewone algemene vergadering der aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend bijeenkomen op de laatste vrijdag van de maand juni cm 18.00uur, Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op helzelfde uur. De eerste iaarvergaderinq zal gehouden warden op de laatste vrijdag van de maand juni 2015 om 18.00uur

9.JAARREKENING ; Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, Het eerste boeklaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde rechtbank van koophandel tot en met 31 december 2014.

10.ONTBINDING - VEREFFENING.

In geval van ontbinding zef de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden,

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars,

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

: mod 11.1

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notifies en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en na consignatie van de daartoe nodige gelden, alsook van de betaling van de vereffenaars of consignatiekosten voor de regeling gedaan, zal het netto-actief onder al de aandelen evenredig verdeeld worden.

11.BENOEMINGEN

Met eenparigheid van stemmen en onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden door de oprichters reeds als eerste bestuurders benoemd :1. BVBA Arnou, die voor de uitvoeren van dit mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Filip Amou

2, De heer Filip Arnou, voornoemd,

3. De heer Matthias Amou, voornoemd,

die alle verklaren dit mandaat te aanvaarden en tevens bevestigen door geen enkele maatregel te zijn getroffen die zich hiertegen verzet.

De mandaten zullen onbezoldigd uitgeoefend worden, met uitzondering van het mandaat van BVBA Amou dat bezoldigd is, en dit behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De mandaten zullen een aanvang nemen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit en zullen een einde nemen bij de gewone jaarvergadering van het jaar 2019.

De comparanten hebben beslist thans peen commissaris te benoemen. Zij verklaren dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de cruterua voorzien in art. 12, par. 2 van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondememingen.ledere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

RAAD VAN BESTUUR

Zijn vervolgens bijeengekomen, BVBA Arnou, vertegenwoordigd als gezegd, de heer Filip Arnou en Matthias Arnou, alle hiervoor benoemd als bestuurder van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte, met als enig agendapunt de benoeming van een gedelegeerd bestuurder.

Gezien alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan er geldig beslist worden zonder verantwoording van de uitnodiging van de vergadering te moeten vaststellen.

BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN.

Na uitvoerige bespreking en beraadslaging wordt beslist BVBA Arnou, die voor de uitvoeren van dit mandaat zal worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Filip Arnou, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, die uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de opschortende voorwaarde en met ingang van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Het mandaat gaat in vanaf de neerlegging en zal een einde nemen bij de gewone jaarvergadering van het jaar 2019. Zij zal dit mandaat kosteloos uitoefenen behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd op onzegel als bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend Notaris Virginie Daems

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd.15 oktober 2013

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De griffier



Griffie

3I-A`~Gent Af

[

fi

be

g St

n

i

BE

IlONITEUR

2 -12-

..GISCH ST

1 0 656*

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

18 DEC 2014

3EÎ_

201

Ondernemingsnr : 0540.945.541

Benaming (voluit) : ECOMETIS BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksestraat 383

8020 Oostkamp

Onderwerp akte : NV: zetelverplaatsing

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 13 augustus 2014 blijkt dat met unanimiteit van stemmen van aile vennoten beslist werd om met onmiddellijke ingang de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8020 Oostkamp, Nieuwburgstraat 5.

Voor beredeneerd uittreksel.

Filip ARNOU  zaakvoerder Ecometis Benelux nv

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15505-0452-015

Coordonnées
ECOMETIS BENELUX

Adresse
NIEUWBURGSTRAAT 5 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande