ECOSCAPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECOSCAPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.605.555

Publication

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 08.01.2014 14003-0071-014
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 05.01.2015 15001-0085-013
18/07/2013
ÿþ~ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie dna neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0830.605.555

Benaming

(voluit) : ECOSCAPE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Ravenbosstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging -- statutenwijziging

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 27 juni 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ECOSCAPE, met zetel te 8020 Oostkamp, Ravenbosstraat 22, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist :

1. kennis te nemen van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Guy Parmentier", met kantoor te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 20 juni 2013 luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ECOSCAPE door middel van inbreng van een deel van de rekening courant, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen dat

1, De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 978 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ECOSCAPE, ZONDER vermelding van een nominale waarde,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 20 juni 2013

(volgt de handtekening)

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier.

Bedrijfsrevisor."

De vergadering heeft tevens kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 21 juni 2013.

De vergadering besliste vervolgens de kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd eënentachtigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 181.450,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) door inbreng in natura van eengedeelte van de rekening-courant die de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RUBICUB

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam eri handtekening.

NEERGELEGD ter GRIFFIE der 3ELGBECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afd&iing Brume) 2013 op:

IIONITEUR

1 1 -07-

0 3 2Onentreee

GISCH STAATSBLAD Griffie

sm 1I1IIt1III\UUU11\Inn ,E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

met zetel te 8730 Beernem, Gevaerts-Noord 5, RPR Brugge 0832.208.332, aanhoudt in de vennootschap ECOSCAPE, mits creatie en uitgifte van negenhonderd achtenzeventig (978) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de prijs van afgerond honderd vijfentachtig euro drieënvijftig (¬ 185,53) per aandeel.

Voormelde vennootschap RUBiCUB, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Yves DE CLERCQ, geboren te Brugge op acht februari negentienhonderddrieënzestig, wonende te 8730 Beernem, Gevaerts-Noord 5, verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van een gedeelte van de rekening-courant die voormelde vennootschap RUBICUB aanhoudt in de vennootschap ECOSCAPE, voor een bedrag van honderd éénentachtigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 181.450,00).

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, werd uitdrukkelijk aanvaard en werd gewaardeerd op in totaal honderd éénentachtigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 181.450,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, besliste dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan voormelde vennootschap RUBICUB van negenhonderd achtenzeventig (978) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van afgerond honderd vijfentachtig euro drieënvijftig (¬ 185,53) per aandeel.

Deze negenhonderd achtenzeventig (978) aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De vergadering besliste dat er geen uitgiftepremie wordt gevraagd.

De vergadering stelde vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend en achtenzeventig (1.078) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

2. besluit artikel zevenentwintig van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"ARTIKEL ZEVENENTWINTIG: ONTBINDING

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden dooreen besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in Artikel 22 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering."

3. artikel achtentwintig van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan we! een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 989bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

4. de statuten aan te passen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief

gecoördineerde tekst der statuten, verslag zaakvoerder, verslag revisor

Dit uittreksel is afgeleverd ver registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig

artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 22.01.2013 13011-0372-010
27/12/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondememingsnr : 0830.605.555

Benaming

(voluit) : ECOSCAPE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ravenbosstraat 22 - 8020 OOSTKAMP

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere vergadering dd. 1 december 2011, gehouden vennootschap blijkt dat;

De vergadering neemt kennis van het ontslag van mevrouw Vinciane Meeus en bewezen diensten.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap samengesteld uit de zaakvoerder de heer Yves De Clercq.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en als verweerder vertegenwoordigd door elke zaakvoerder afzonderlijk.

De heer Yves De Clercq

Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge op de zetel van de dankt haar voor de enige overblijvende in rechte als eiser of





















Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE-ÉRGEL-E69-ter-C41F-FIE dir

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

.-ap:

Griffie

1 4 DEC. 2011

De crifVer_



Luik B



Coordonnées
ECOSCAPE

Adresse
RAVENBOSSTRAAT 22 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande