ECOSOL BELGIUM

Société en commandite simple


Dénomination : ECOSOL BELGIUM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 597.947.887

Publication

25/02/2015
ÿþIn de billagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr

Benaming

(voluit) : ECOSOL BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : De Waghemakerestraat 9 te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - MAATSCHAPPELIJKE -ZETEL

Op 2 februarii 2015 is er overeengekomen tussen:

1.Dhr. PILAET Dirk (620807-363.09), wonende te 2060 België, Antwerpen, Dijlestraat 43

en

2.Omega Service bvba, met ondernemingsnummer 0866.188.719. De Waghemakerestraat 1 te 2060

Antwerpen

3.Een gewone Commanditaire Vennootschap op te richten onder de naam "ECOSOL BELGIUM", en de

maatschappelijke zetel te vestigen De Waghemakerestraat 1 te 2060 Antwerpen

De vennoten verrichten de volgende inbreng:

>als zaakvoerder Dhr. PILAET Dirk (620807-363.09), vernoemd, een geldsom ten bedrage van 2.500,-¬

(tweeduizend vijfhonderd euro) en de inbreng van zijn arbeid en kennis waarvoor 250 aandelen worden

toegekend.

>Ais stille vennoot Omega Service bvba, met ondernemingsnummer 0866.188.719. vernoemd, een geldsom

ten bedrage van 2,500,-¬ (tweeduizend vijfhonderd euro) en de inbreng van zijn arbeid en kennis waarvoor 250

aandelen worden toegekend.

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

STATUTEN

Artikel 1; Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap (Com. V.) en is

opgericht onder de naam "ECOSOL BELGIUM".

Artikel 2: Zetel

1.De zetel van de vennootschap is gevestigd te De Waghemakerestraat 1 te 2060 Antwerpen

De zetel kan zonder statuutwijziging naar gelijk welke plaats in Europa verplaatst worden, bij een

eenvoudige beslissing van de werkende vennoten-zaakvoerders. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt

door een bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: Doel

-De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

-Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of andermans, in alle ondernemingen, verenigingen of vennoctschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat het de vennootschap bevorderd,

-Zij mag zich voor de vennootschap borg stellen en aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen te verstrekken.

-ln en uitvoer van goederen van iedere oorsprong of herkomst, zowel in het groot als in het klein en dit in de meest ruime zin.

-Groot en kleinhandel van goederen van iedere oorsprong of herkomst, zowel in het groot als in het klein en dit in de meest ruime zin.

-Vervoer en transport van goederen van iedere oorsprong of herkomst, zowel in het groot als in het klein en

dit in de meest ruime zin.

-Diensten zowel aan bedrijven als recreatieve diensten als aan personen.

-De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

-Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien zoals aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of an Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

i lIII





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 FEB, 2015

afehitgêntwerpen

BijIagen5ij hè èTgisch Staats1i1ad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

0597.947" 887

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendom.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in organisatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger zowel in binnen als in buitenland.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de datum van oprichting.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volstort en bedraagt 5.000,-¬ (vijfduizend euro)

Artikel 6: Aandelen  Overdracht:

6.1: Aandelen:

Het maatschappelijk vermogen wordt vertegenwoordigd door 500 aandelen met gelijke stemrechten, verdeeld onder de oprichters zoals supra vermeld. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoom Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel, of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten exclusief uitgeoefend door de betrokken oprichter.

In geval van laatstgenoemde overleden is, zijn de betreffende rechten van rechtswege geschorst tot één enkel persoon is aangewezen en aanvaard, die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

De overlevende vennoot oprichter heeft het recht deze aanvaarding uit te stellen tot en met de vijfde jaarvergadering volgend op het overlijden.

6.2 Overdrachtsregeling;

De aandelen kunnen niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met eenparige goedkeuring van de vennoten. Deze goedkeuring is evenwel niet vereist voor de verwerving van aandelen van de mede oprichter(s). De vennootschap wordt niet van rechtswege ontbonden door een overlijden of faillissement van een vennoot.

6.3: Aandeelregister:

in de zetel van de vennootschap wordt de register gehouden van de aandelen, waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het getal van aandelen, de gedane stortingen alsook alle wijzigingen betreffende het aandelenbezit. De eigendom van het aandeel wordt bewezen door inschrijving in dit register en gedagtekend en ondertekend door alle vennoten.

6.4: Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten, met name stille en werkende vennoten. Een stille vennoot verbindt alleen zijn inbreng en houdt zich niet bezig met de werking van de vennootschap. Een werkende vennoot daartegen is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, zowel deze ontstaan tijdens zijn bestuur als voorheen en dit tot zijn ontslag als werkend vennoot, Dit ontslag wordt door de vennootschap onverwijld bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7: Overlijden  Prijsbepaling:

7.1: Overlijden:

De erfgename en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot worden toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zij mogen de afkoop ervan vragen door een per post aangetekende brief, die gericht wordt aan de zaakvoerder op de zetel van de vennootschap, die hiervan onmiddellijk een afschrift toezendt aan de onderscheiden vennoten. Behoudens overeenstemming wordt de prijs vastgesteld zoals bepaald in de statuten. De vennootschap kan beslissen de aandelen zelf in te kopen.

7.2: Waardering aandelen:

De waarde van elk aandeel wordt de vennoten conventioneel bepaald door de economische waarde van de vennootschap te delen door het totaal aantal aandelen, Deze waarde is gelijk aan de reële en realiseerbare waarde van de activa, verminderd met alle schulden en vermeerderd met een goodwill, gelijk aan de som van de winst van de laatste drie boekjaren, voor vergoeding aan vennoten en na latente belastingen.

Artikel 8: Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere werkende vennoten zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering die eveneens de duur van hun mandaat bepaald.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn er meerdere zaakvoerders dan beslissen zij collegiaal. Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn.

De vergoeding van de zaakvoerder(e) wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 9: Controle:

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 10: Onbekwaam verklaring, overlijden of faling van een vennoot:

In geval van faling kennelijk onvermogen, burgerlijke of geestelijke onbekwaamheid of overlijden van één der vennoten, of een verklaring van één der vennoten dat hij de vennootschap wil verlaten, zal de vennootschap niet ontbonden worden of de ontbinding niet kunnen veroorzaakt worden maar worden verder gezet tussen de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

andere vennoten n gebeurlijke afstandhouders of overnemers van de aandelen of erfgenamen van de overleden vennoot.

Artikel 11: Algemene vergadering:

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om, binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij omvat alle vennoten.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op één stem, Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijk volmacht.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot komt uitsluitend toe aan haar of hem, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk of het gemeenschappelijk vermogen.

Jaarlijks op de eerste maandag van de maand januari te 14:00 uur wordt de algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 12: Boekjaar Jaarrekening  Bestemming resultaat:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders een inventaris opgesteld alsmede de jaarrekening en het jaarverslag. De jaarrekening bestaat uit de balans, re resultatenrekening en de toelichting.

In het jaarverslag geeft, geven, de zaakvoerder(s) verantwoording over het gevoerde beleid. Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening alsmede de informatie voor de vennoten omirent aile belangrijke ontwikkelingen die zich in en recent na het boekjaar hebben voorgedaan. De algemene vergaderingen beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

Artikel 13: Ontbinding - Vereffening:

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ten gevolge van een rechtelijke beschikking of ingevolge een besluit van de algemene vergadering. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door één of meerdere vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend. Zij mogen de daden vermeld in artikelen 186 en 187 van het Wetboek Vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijk machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Artikel 14: Aanvullende bepaling:

Voor al wat niet in de statuten voorzien werd verklaren de vennoten te verwijzen en zich te houden aan de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Overgangsbepalingen:

eerste boekjaar

Ten uitzonderlijke titel loopt het eerste boekjaar vanaf de oprichting tot 31 december 2016. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

eerste buitengewone algemene vergadering

Onmiddellijk zijn de vennoten in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij volgende besluiten genomen:

-Dhr. PILAET Dirk (620807-363.09) wordt benoemd als zaakvoerder, Zijn mandaat geldt voor onbepaalde termijn.

-Zijn mandaat is onbezoldigd tot wanneer de algemene vergadering daar anders over beslist.

-De aangestelde zaakvoerder verklaart zijn aanstelling te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of maatregelen die de uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

Aldus opgesteld te Antwerpen op 2 februari 2015 in aantal exemplaren als nodig. Elk der vennoten erkent een origineel ontvangen te hebben,

Zaakvoerder:

Dhr. PILAET Dirk

Tekst

an Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

18

III 111 ME0+

MO ITEUR BELGE

3 -07- 2015 BELG SCH STAAT SBLA

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 9 JUNI 2015

afdeling AG/MW

Ondernemingsnr : 0597947887

Benaming

(voluit) ECOSOL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap



Zetel : De Waghemakerestraat 1, te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN  BENOEMINGEN  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL

Op de bijzondere algemene vergadering van 15 juni 2015 werden de volgende agenda punten; goedgekeurd. Alle aandelen zijn vertegenwoordigd?

I.Het ontslag van Dhr. PILAET Dirk (620807-363.09)word aanvaard vanaf heden en er word hem decharge' geven voor zijn aangestelde mandaat,

2.Dhr. VAN AERDEN Peter 66080228332 word aangesteld als nieuwe zaakvoerder vanaf heden voor onbepaalde tijd. Zijn mandaat is onbezoldigd. Hij aanvaard zijn benoeming en verklaard niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of maatre-gelingen die de uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

3.De nieuwe zaakvoerder beslist onmiddellijk om de maatschappelijke en administratieve zetel te verplaatsen naar 2900 Schoten, Bredabaan 1026.

4.In algemeen overleg word er beslist de naam van de vennootschap te veranderen van ECOSOL BELGIUM naar GREAT DANCE

5, Doel:

5.1.uitbating van drank, café, discotheek, lounge, cocktailbar en dit alles in de ruimste betekenis.

5.2.De Organisatie van salons, tentoonstellingen, beurzen, vakbeurzen, modeshows, con-gressen,

seminaries en dit alles in de ruimste betekenis.

5.3.Het inrichten of laten inrichten van vergaderingen, feestelijkheden, bedrijfsfeesten, seminaries, culturele

en muzikale evenementen en dit in de meest ruimste betekenis

6.Alle kosten worden gedragen door de vennootschap

De zaakvoerder

VAN AERDEN Peter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ECOSOL BELGIUM

Adresse
GELIJKHEIDSTRAAT 78 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande