ECUBEL COMPUTER TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECUBEL COMPUTER TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.262.869

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14346-0453-015
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 26.07.2013 13347-0209-014
06/01/2011
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : g3t 2.6t

Benaming

(vokir) : Ecubel Computer Trading

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 498, 8930 Menen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Eric H1MPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op twintig december tweeduizend en tien, waarvan een expeditie wordt neergelegd vôér registratie, blijkt dat door de Heer, TEERLINCK Christiaan René Marcel, geboren te Brugge op veertien maart negentienhonderd negenenveertig, nationaal nummer 490314-219.23, en zijn echtgenote Mevrouw DELBOO Josiane Esther Maria Cornelia, geboren te leper op vijftien februari negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 520215-064.10, samenwonende te 8980 Zonnebeke, Frezenbergstraat 30, een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM : Ecubel Computer Trading

3) ZETEL : Kortrijkstraat 498, 8930 Menen

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten:

DDe aan- en verkoop en verhuur van computermateriaal en toebehoren, zowel hardware als software, zowel nieuw als tweedehands en dit alles in de ruimste zin van het woord.

Q'Groot- en kleinhandel met meer dan één afdeling, uitgezonderd voeding, onder andere : handel in schoeisel, textielwaren en kleding, handel in artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting,. handel in luxeartikelen, precisieartikelen, kunstvoorwerpen en fantasieartikelen, handel in papierwaren, boeken,. kantoorbehoeften en artikelen voor muziek, artikelen voor sport, visvangst en jacht, speelgoed en kinderartikelen, handel in diverse artikelen.

Q'Tussenpersoon in de handel in het algemeen.

Q'Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Q'Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Q'Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten.

OHet verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

DHet verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

LiDe vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Q'De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel

Op de laatste blz. var? Luik,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende cetaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en randtekening.

NEERGELEGD

2 B. 12. 2010

R ECH i BAtz34rPHANDEL KORTRIJK

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad *iioo3aia

ll





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

'" in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn

de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

rDe vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Q'In het algemeen zal de venriûotschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

1/ Door de Heer Christiaan Teerlinck, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) van het kapitaal en waarvan hij zesduizend honderd zesenzestig euro zesenzestig cent (¬ 6.166,66) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem honderd vijfentachtig (185) aandelen toegekend. leder aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

2/ Door Mevrouw Josiane Delboo, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van honderd euro (¬ 100,00) van het kapitaal en waarvan zij drie en dertig euro vier en dertig cent (¬ 33,34) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng wordt haar één (1) aandeel toegekend. Dit aandeel is volstort ten belope van één/derde (1/3).

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeen-stemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen een bedrag, groot zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC-Bank te leper, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op dertien december tweeduizend en tien.

6) DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige

vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1Q' het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2D behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal beginnen op 1 januari 2011, datum van de start van de activiteiten, en zal eindigen op 31 december 2011.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2012.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING : Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het " stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

11) BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - VOLMACHT :

Onmiddellijk hierna zijn de oprichters bijeengekomen in een algemene vergadering en hebben zij met éénparigheid van stemmen beslist :

- te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur : de Heer Christiaan Teerlinck, wonende te 8980 Zonnebeke, Frezenbergstraat 30, en de Heer Wim Teerlinck, wonende te 8980 Zonnebeke, Frezenbergstraat 30, die beiden verklaren te aanvaarden.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel : de medewerkers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sanctorum & C°" met zetel te 8530 Harelbeke, Elfde Julistraat 229.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Op de laatste hiz. van Luik i3 vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0523-015

Coordonnées
ECUBEL COMPUTER TRADING

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 498 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande