EDEA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDEA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.686.946

Publication

05/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302150*

Neergelegd

03-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525686946

Benaming (voluit): EDEA CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Rietkraagstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Karlos Dewagtere, geassocieerd notaris te Jabbeke, lid van de maatschap  Van Hoestenberghe & Dewagtere , op 2.4.2013,

dat er door : De heer ADRIANSENS, Dominique Gerard Simone François, geboren te Knokke-Heist op 21/09/1974, identiteitskaart nummer 590-3292123-66 - rijksregister nummer 74.09.21-231.77, en zijn echtgenote mevrouw DHAESE, Ellen Juliaan Irma, geboren te Gent op 30/03/1980, identiteitskaart nummer 591-0138112-86 - rijksregister nummer 80.03.30-134.85, samenwonende te 8020 Oostkamp, Rietkraagstraat 11, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam EDEA CONSULTING.

Uittreksel betreffende inschrijving en volstorting van het kapitaal :

Inschrijving en volstorting

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (30.000 EUR) verdeeld in 300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst door de oprichters en alle aandelen zijn volledig in geld volgestort (op een bijzondere rekening onder nummer BE88 7380 3805 5041) als volgt door:

- De heer Dominique Adriansens, voornoemd, voor een bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR)

waarvoor hem 200 aandelen worden toegekend.

- Mevrouw Ellen Dhaese, voornoemd, voor een bedrag van tienduizend euro (10.000 EUR) waarvoor

haar 100 aandelen worden toegekend.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN :

HOOFDSTUK I : NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel één - Naam

De vennootschap draagt de naam EDEA CONSULTING en heeft de rechtsvorm van een

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel twee - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Rietkraagstraat 11.

De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig

besluit van de zaakvoerder of zaakvoerders.

Artikel drie - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening,

voor rekening van derden of in samenwerking met derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of

andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van het ontwikkelen, het

realiseren, het exploiteren en het beheren van een infrastructuur die beoogt de elektronische communicatie tussen bedrijven onderling, in de meest brede zin van de betekenis, tussen bedrijven en particulieren , in de meest brede zin van de betekenis en tussen particulieren onderling, in de meest brede zin van de betekenis mogelijk te maken;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in voornoemd(e) (gebied(en);

- het verlenen van adviezen en diensten en het uitvoeren van alle opdrachten onder de

vorm van projecten, studies, expertises, consulting, technische of andere handelingen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

raadgevingen op het vlak van inrichtingen, beheer van kantoorruimtes, beheer van wagenparken, systeem netwerkbeheer, coaching en begeleiding van personeel en medewerkers, marketing, administratie, financiën, verkoop, opsporing en opvolging van cliënteel, productie en algemeen bestuur;

- het waarnemen van alle managementfuncties, bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- het maken van alle kosten en het doen van alle investeringen ten behoeve van het bezoldigen van de zaakvoerders in geld of natura;

- het verstrekken van leningen aan derden alsmede zich borg stellen voor derden met hypotheekstelling en inpandgeving van alle roerende en onroerende goederen.

- De uitbouw en het beheer van een vermogen bestaande uit roerende en onroerende goederen. Hieronder wordt onder meer begrepen de aan- en verkoop, en de terbeschikkingstelling op welke wijze ook, inbegrepen de onroerende leasing, van alle onroerende goederen in de meest ruime zin.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, overal en op gelijk welke manier alle roerende, onroerende, financiële, industriële of commerciële operaties verrichten rechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of geschikt om bovenvermeld doel te begunstigen, te beschermen of uit te breiden.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel vier - Duur

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor een onbeperkte duur.

HOOFDSTUK II : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (30.000 EUR) verdeeld in 300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Artikel zes -Aandelen op naam

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden. De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel zeven - Ondeelbaarheid

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

In geval van vruchtgebruik worden de effecten ingeschreven op naam van de vruchtgebruiker voor het vruchtgebruik en op naam van de blote eigenaar voor de blote eigendom. Bij gebrek aan overeenkomst tussen beiden om zich te laten vertegenwoordigen door een enkele persoon, zal de vruchtgebruiker vertegenwoordiging doen. Aan de vruchtgebruiker zal dan tevens het dividendrecht toekomen.

Artikel acht - Overdracht

Geen aandeel mag worden afgestaan onder levenden ten kosteloze of ten bezwarende titel, noch overgedragen worden bij overlijden aan een persoon die geen vennoot is, dan met toestemming van alle medevennoten, op straffe van nietigheid van de afstand of overdracht.

HOOFDSTUK III : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel negen - Zaakvoerders

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Artikel tien  Bevoegdheid - vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Dit zonder dat de de voorzitter een doorslaggevende stem heeft.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel elf - Vergoeding

De algemene vergadering stelt de bezoldiging van de zaakvoerders vast. De reiskosten en kosten voor het uitvoeren van het ambt van zaakvoerder worden onmiddellijk door de vennootschap terugbetaald op voorlegging van maandelijkse door de zaakvoerders echt verklaarde afrekeningsstaten.

Artikel twaalf - Tegenstrijdig belang

1. Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden het artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

2. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

3. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het eerste lid.

HOOFDSTUK IV : ALGEMENE VERGADERING

Artikel dertien - Algemene vergadering

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de éénentwintigste van de maand juni om negentien uur ten maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven, ongeacht of deze dag een zon- of feestdag is.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel veertien - Processen-verbaal

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die aanwezig zijn. Afschriften daarvan worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

HOOFDSTUK V : INVENTARISSEN - JAARREKENING - WINSTVERDELING -

RESERVE

Artikel vijftien - Boekjaar - Jaarrekening - Verslag

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid indien de wet dit vereist. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarrekening wordt binnen de dertig dagen overeenkomstig de voorschriften van de artikelen 98 en volgende van het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

Artikel zestien - Winstverdeling - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

HOOFDSTUK VI : VEREFFENING

Artikel zeventien

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van de benoeming.

Artikel achttien

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal verdeeld worden volgens hun gerechtigheden.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

HOOFDSTUK VII : BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel negentien

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid. Artikel twintig - Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel éénentwintig - Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel tweeëntwintig - Overgang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden lidmaatschapsrechten (inclusief stemrechten) uit.

Artikel drieëntwintig - Zaakvoerder - Benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel vierentwintig - Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel vijfentwintig - Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Luik B - Vervolg

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel zesentwintig - Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel zevenentwintig

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vindt het Wetboek van vennootschappen toepassing. De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling. Voor alle verbintenissen, die uit onderhavige statuten voortspruiten kiezen zaakvoerders en commissarissen domicilie in de huidige of toekomstige zetel van de vennootschap.

Bijzondere volmacht

Een volmacht wordt toegekend, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan BV ovv CVBA ALASKA BRUGGE, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 200, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen zoals onder meer de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en aanvraag van een BTW-nummer.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd voor onbepaalde duur:

- ADRIANSENS Dominique, wonende te 8020 Oostkamp, Rietkraagstraat 11; die aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

Verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 1 oktober 2012.

Deze overnemingen zullen maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Karlos Dewagtere, geassocieerd notaris te Jabbeke.

Neergelegd samen met een uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.06.2015, NGL 31.08.2015 15552-0400-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0191-013

Coordonnées
EDEA CONSULTING

Adresse
RIETKRAAGSTRAAT 11 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande