EDEN ROC INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDEN ROC INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.686.824

Publication

11/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor de notaris Christophe KINT te Staden op 28 november 2014, te registreren, blijkt dat:

1/ De heer PIETERS Dirk Odiel Jozef, geboren te Roeselare op negenentwintig november negentienhonderd achtenvijftig en zijn echtgenote mevrouw DEVOLDER Christine, geboren te Nieuwpoort op achtentwintig maart negentienhonderd eenenzestig, beide wonende te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Diksmuidesteenweg 14.

En 2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BS-HOLDINGS , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8904 Boezinge, Diksmuidseweg 410, met ondernemingsnummer 0877.532.868, RPR Gent, afdeling Ieper.

onder elkaar een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten hebben opgesteld van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd «Eden Roc Investments», gevestigd te 8800 Roeselare (Rumbeke), Izegemsestraat 52 bus 1.5, met een maatschappelijk kapitaal van een miljoen tweehonderdduizend euro (1.200.000,00 EUR) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, heeft comparant, in zijn hoedanigheid van oprichter, het financieel plan van de vennootschap neergelegd.

INBRENG IN NATURA:

Bijzonder verslag van de oprichters.

De inbreng in natura heeft het voorwerp uitgemaakt van een bijzonder verslag van de oprichters, opgemaakt op vierentwintig november tweeduizend en veertien, waarvan lezing wordt gegeven.

Verslag van de bedrijfsrevisor.

Het bedrijfsrevisorenkantoor, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter  Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 20-22, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder, aangesteld door de oprichters, heeft het door artikel 444 van de het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven verslag opgemaakt, betreffende de voornoemde inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng.

Inbreng in natura:

De huwgemeenschap Dirk Pieters-mevrouw Devolder Christine, voornoemd, en de besloten vennootschap BS-Holdings bvba verklaren hierna beschreven aandelen in te brengen:

Tweeënzestig (62) aandelen (hetzij éénendertig (31) door de heer en mevrouw Dirk Pieters-Devolder en éénendertig (31) door de vennootschap BS-Holdings) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GLOBAL SUPPLIERS SERVICES, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8870 Izegem, Ambachtenstraat 1, met

Ondernemingsnummer :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Benaming

Rechtsvorm :

(voluit) :

(verkort) :

*14312234*

0506686824

Izegemsestraat 52 Bus 1.5 8800 Roeselare

Oprichting

Eden Roc Investments

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Griffie

Neergelegd

09-12-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

ondernemingsnummer 0435.453.982,ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk;

Vergoeding  aanvaarding voor de inbreng van de aandelen

1/ De aandelen ingebracht door de echtgenoten Dirk Pieters-Devolder Christine, voornoemd enerzijds en door de vennootschap BS-Holdings, voornoemd anderzijds, vertegenwoordigen een globale waarde als volgt:

" De 62 aandelen van Global Suppliers Services: één miljoen tweehonderdduizend euro

(1.200.000 EUR)

Als vergoeding voor deze inbreng van aandelen worden er:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Aan de huwgemeenschap Dirk Pieters-Devolder Christine, die aanvaardt, vijftig (50) volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

" Aan de vennootschap BS-Holdings, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, die

aanvaardt, vijftig (50) volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Waarvan de statuten onder meer luiden als volgt:

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « Eden Roc Investments. ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8800 Roeselare (Rumbeke), Izegemsestraat 52 bus 1.5.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening:

1. Algemeen:

a) het beheren en aankopen en verkopen van onroerend goederen en dit in de meest ruime zin van het woord

b) het verlenen van diensten en adviezen aan derden en dit in de meest ruime zin van het woord;

c) het opnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen;

II. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan. "

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte tijd.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op één miljoen tweehonderdduizend euro (1.200.000,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

1/ De heer PIETERS Dirk Odiel Jozef, geboren te Roeselare op negenentwintig november negentienhonderd achtenvijftig (nationaal nummer 58.11.29-457.65) wonende te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Diksmuidesteenweg 14

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BS-HOLDINGS , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8904 Boezinge, Diksmuidseweg 410, met ondernemingsnummer 0877.532.868, RPR Gent, afdeling Ieper., met als vaste vertegenwoordiger: De heer Brouckaert Steven, wonend te 8870 Emelgem, Veldstraat 1, hier aanwezig en die aanvaarden.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In geval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de heer Pieters Dirk, wordt Mevrouw DEVOLDER Christine, geboren te Nieuwpoort op achtentwintig maart negentienhonderd eenenzestig (nationaal nummer 61.03.28-260.08), echtgenote van de heer Pieters Dirk, wonende te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Diksmuidesteenweg 14, vanaf deze dag benoemd als statutair zaakvoerder zonder beperking van duur.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden en behoudens de beperkingen hierna bepaald.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kwantitatieve beperkingen

Behoudens uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van de algemene vergadering, wordt de vennootschap in enige rechtshandeling verbonden voor:

1° een bedrag kleiner dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR) door één zaakvoeder, alleen optredend; 2° voor bedrag boven de vijfduizend euro (5.000 EUR) door minstens TWEE zaakvoerders, gezamenlijk optredend;

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs indien zij openbaargemaakt is;

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand maart, om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Artikel 20. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Artikel 22. Vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening ervan geschieden door de in funktie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering zou beslissen te dien einde een of meer vereffenaars te benoemen, wier bevoegdheid en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Na betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectieve aandelen, waarbij elk aandeel gelijke rechten geeft.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op dertig september tweeduizend en zestien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand maart van het jaar

tweeduizend en zeventien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

3.Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

6. Overname van verbintenissen

In overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting sinds één september tweeduizend en veertien, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de artikelen 2, §4 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe KINT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2015
ÿþT

Mod Woa r i. S

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemit3clsnr , 0506.686.824

Benaming

z Eden Roc Investments

R~cïltban!s van K00~' ~r=r

Gctii, ûFa.~`tït'

llHi1uii iiM~i iii

Rechtsvr rm . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Izegemsestraat 52 bus 1.5, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Bij wijze van eenvoudige beslissing van de zaakvoerder werd op 28/04/2015 de maatschappelijke zetel verplaatst naar Izegemsestraat 52 A bus 1,1 te 8800 Rumbeke.

BS-HOLDINGS BVBA,

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

mevrouw Brouckaert Sotie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de ladime blr van Lort, t3 v r,r chien : Recto : Naent en hoedsnsgheid win do instiuiiienterende notaris hetzij van de rsi" rsofoln(cn) he,oegd de rechtspersoon ten aanzien win derden le vertectenwoordigen

Versa ' Neare en handtekening,

Coordonnées
EDEN ROC INVESTMENTS

Adresse
IZEGEMSESTRAAT 52, BUS 1.5 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande