EDWARDZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDWARDZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.862.770

Publication

12/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301550*

Neergelegd

08-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521862770

Benaming (voluit): EDWARDZ

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Jozef Suvéestraat 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zes maart tweeduizend dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Zij draagt de benaming EDWARDZ.

1° Identificatie der oprichters :

1/ De heer VANHOUTTE Edward Renaat August, ongehuwd, geboren te Torhout op zeventien mei negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Knyffstraat 52. 2/ Mevrouw PLANCKE Inge Maria Cyrilla Clementine, ongehuwd, geboren te Blankenberge op twee januari negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Knyffstraat 52. De oprichter verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van negentienduizend euro (19.000 EUR), volledig geplaatst is, het is verdeel in honderdnegentig (190) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van negentienduizend euro (¬ 19.000,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

1. De heer VANHOUTTE Edward, voornoemd, ten belope van vijftienduizend tweehonderd euro (¬ 15.200,00) in contanten, volgestort voor vijftienduizend tweehonderd euro (¬ 15.200,00) in ruil waarvoor hij honderdtweeënvijftig (152) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

2. Mevrouw PLANCKE Inge, voornoemd, ten belope van drieduizend achthonderd euro (¬ 3.800,00) in contanten, volgestort voor drieduizend achthonderd euro (¬ 3.800,00) in ruil waarvoor zij achtendertig (38) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De oprichter verklaart en erkent dat op ieder aandeel waarop hij in geld heeft ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Bewijs van deponering

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op tweeëntwintig februari tweeduizend en dertien afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

2° Doel :

De vennootschap heeft als doel:

" Organisatie, productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van publicitaire of informatieve evenementen, van workshops, cursussen en opleidingen.

" De exploitatie van een horecabedrijf, in de ruimste zin van het woord zoals ondermeer bedoeld:

restaurant, tearoom, ijssalon, brasserie, verbruikssalon, feestzaal, restauratiehouder (traiteur), fast-food-zaak, frituur, dancing, drankgelegenheid, café, pub, herberg, hotel, motel, bed&breakfast; cafétaria, bar, croissanterie, crêperie, warmewafel-, hotdog- of frietkraam, koude bakkerij, belegde broodjes-zaak, enzovoort. Meer specifiek kunnen de activiteiten als volgt omschreven worden:

" Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken als snelbuffet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

(snackbar, sandwichbar, enzovoort), frietkraam, hotdogstalletje, croissanterie, crêperie en warmewafelkraam, tearoom, ijssalon, cafetaria, drive-in restaurant, pizzeria.

" Catering, m.i.b. van klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

" Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz..

" Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden.

" Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement als café, bar, bierhal, enzovoort.

" Regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

" Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel, markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen en dranken.

" Verwerking, vervaardiging en conservering van vlees, gevogelte, vis, schaal- en weekdieren, groenten, fruit, zuivelproducten, bakkerijproducten en deegwaren.

" Vervaardiging en verwerking van diverse voedingsmiddelen zoals daar zijn en niet-beperkend opgenoemd:

suiker, cacao, chocolade, suikerwerk, thee, koffie, specerijen, sauzen, kruidingen, bereide maaltijden en schotels, voedingspreparaten, dieetvoeding, bereide soepen of bouillons.

" Detailhandel via postorderbedrijven of via internet.

" Vervaardiging en groot- en kleinhandel van kookpotten en kooktoestellen, pannen, keuken- en tafelgerei en machines en toestellen voor de bereiding van voedsel.

" Verhuur en lease van vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei, elektrische huishoudapparaten en andere huishoudelijke benodigdheden.

" Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten.

" Exploitatie van schouwburgen, theaters, concertzalen, music-halls, cabarets en andere accomodaties voor podiumkunst.

" Exploitatie van culturele centra en multifunctionele zalen ten behoeve van culturele activiteiten.

" Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht.

" Het leveren van diensten en de organisatie van projecten als evenementenbureau voor het bedrijfsleven, particulieren en publieke instellingen.

" Het inrichten van vertoningen en exposities, het organiseren van begeleide uitstappen, sightseeings, trips, concerten alsook van alle aanverwante culturele activiteiten.

" Uitgeverij met productie, realisatie en distributie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van software, alle soorten vormen van drukwerk, publicaties, uitgaves en magazines, diverse films, documentaires, televisieprogramma s, video- of geluidsopnames.

" Optreden als reclamebureau en consultant op het gebied van marketing en publicitair beheer alsmede het uitwerken van commerciële projecten voor ondernemingen, mediarepresentatie en als markt- en opinieonderzoekbureau.

" Productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van alle soorten vormen van spel- en sportactiviteiten en aanverwante evenementen.

" Organisatie van congressen en beurzen.

" Gegevensverwerking, webhosting, webportalen en aanverwante activiteiten.

" Groot- en kleinhandel in computers, randapparatuur en software.

" Computerconsultancy-activiteiten en overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computers.

" Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in : hotels, motels en pensions.

" Hotel en motel, met restaurant.

" Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf in vakantiehuisjes en  appartementen.

" Terbeschikkingstelling van gastenkamers.

" Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet-beperkend opgenoemd het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdienst, telesecretariaat en onthaal.

" De vennootschap kan ten allen tijde optreden als tussenpersoon in de handel en diensten, commissionair, via zelfstandige representatie of door middel van een handelsagentuur.

" Managementsvennootschap voor het uitvoeren van alle door derden opgedragen taken op het

vlak van algemeen management en/of in niet-beperkende zin opgenoemd in verband met

de administratie, financiën, marketing, verkoop, human resources, productie, enzovoort.

" Holding voor het beheer in eigen portefeuille van belangen, hetzij minderheids- of meerderheids-participaties in bestaande of op te richten ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook en via alle mogelijke vormen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

van participatie en deelneming.

" Patrimonium- en beheersvennootschap voor het beheren, de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het ter beschikking stellen, het verlenen van concessies, het financieel of operationeel leasen van roerende en onroerende goederen.

" De vennootschap zal alle handelsfondsen, octrooien, patenten, licenties of portefeuilles kunnen verwerven, kopen of verkopen, huren en verhuren met inbegrip van het nemen of verstrekken van franchises of concessies.

" Het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder of van vereffenaar in ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, vzw's, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook, en het beheer en de controle op zich nemen van vennootschappen of ondernemingen van welke aard ook.

" Het ter beschikking stellen van personeel en medewerkers, rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij in onderaanneming of in samenwerkingsverband onder vaste voogdij van de vennootschap.

" De vennootschap kan ten voordele van haar vennoten, haar zaakvoerders, bedrijfsleiders, medewerkers en derden, binnen de wettelijke beperkingen, leningen en kredieten toestaan en alle persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken.

3° De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Jozef Suvéestraat 19 met gevolg dat het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de zetel van de rechtbanken te Brugge.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend euro (19.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdnegentig (190) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdnegentigste (1/190ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. 6° boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien. (31/12/2014).

7° Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien op dit uurtijdstip één of meerdere vennoten verhinderd zouden zijn, kan besloten worden om de jaarvergadering op een later uur te laten plaatsvinden, dit in onderling overleg tussen alle vennoten, gecoördineerd door de oudste zaakvoerder. Indien die dag echter een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende woensdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien (2015).

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroeping.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het rechtsarrondissement waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroeping.

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de vennootschap niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bijeenroepingen geschieden door de oudste zaakvoerder of door de Voorzitter van het college van zaakvoerders, per aangetekend schrijven, dewelke verstuurd wordt tenminste 15 kalenderdagen voor de datum waarop de vergadering zal plaatsvinden.

Wanneer alle leden van de Algemene Vergadering bijeengekomen zijn na mondelinge oproeping, kan er rechtsgeldig een bijzondere, buitengewone of gewone algemene vergadering plaatsvinden, indien dit door alle leden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd en vastgelegd wordt in de notulen van de vergadering. In dergelijk geval zullen alle vennoten, op straffe van nietigheid van de genomen beslissingen, verplicht zijn het verslag van de vergadering te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet en de statuten, worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergaderingen zullen beraadslagen volgens de regels voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Ze wordt voorgezeten door de Voorzitter van het college van zaakvoerders of door de oudste zaakvoerder, die tevens de aanwezige stemmen en eventuele lastgevingen controleert.

Niemand mag als lasthebber een vennoot op de algemene vergadering vertegenwoordigen, tenzij hijzelf een stemgerechtigde vennoot is.

De lastgeving dient, op straffe van nietigheid, duidelijk omschreven en ondertekend te zijn, door zowel de lastgever als door de lasthebber, en dient te vermelden welk doel zij heeft, voor welke algemene vergadering zij geldig is en voor welke agendapunten de lastgeving wordt verleend. Het document van lastgeving wordt, op straffe van ongeldigheid, voorgelegd bij het openen van de algemene vergadering aan de voorzitter van de vergadering en wordt gehecht aan de notulen. 8° Winstverdeling. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent (5%) voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf procent (5%) op de netto-winst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het bezit van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Evenwel mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerder(s) of personen die ingevolge artikel 15 van huidige statuten zijn aangesteld.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, dewelke dient te geschieden zoals bij statutenwijziging, kan er tot ontbinding worden overgegaan.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Ingeval van ontbinding zal de vereffenaar aangeduid worden door de buitengewone algemene vergadering.

Daarbij dient rekening gehouden te worden dat, conform de op dat ogenblik vigerende wetgeving, de benoeming van de vereffenaar eventueel nog door de bevoegde rechtbank gehomologeerd dient te worden.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in

functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming. De buitengewone algemene vergadering beslist steeds soeverein over de machten en bezoldiging van de vereffenaar.

De machten van de algemene vergadering blijven behouden gedurende de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen.

9° Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd of ontslagen door de algemene vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt. De benoeming of het ontslag van een zaakvoerder is slechts geldig bij unanieme beslissing van alle vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders (en/of vaste vertegenwoordigers) zijn, kunnen zij een college vormen. De oudste zaakvoerder (en/of vaste vertegenwoordiger) treedt in dat geval steeds als Voorzitter op van het college. Indien de oudste zaakvoerder afstand doet van zijn aanduiding wordt onder de leden een andere Voorzitter gekozen. De Voorzitter zal alle vergaderingen leiden en staat in voor de organisatie der bijeenkomsten van het college.

Het college van zaakvoerders vergadert op de zetel van de vennootschap tenzij de Voorzitter anders heeft beslist.

Elke zaakvoerder heeft in het college één stem. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel of agendapunt verworpen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van elke zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beschikt.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

Een zaakvoerder kan steeds alleen in feite en in rechte de vennootschap vertegenwoordigen en verbinden.

Het college van zaakvoerders kan beslissen dat voor bepaalde handelingen, de goedkeuring en handtekening dient bekomen te worden van twee of meerdere zaakvoerders, van het voltallige college of van één zaakvoerder.

Evenwel kan deze beperking niet aan derden worden tegengeworpen.

De zaakvoerder die een handeling stelt waarvoor hij géén toestemming had gekregen, conform de modaliteiten vastgesteld door het college, is hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk voor alle gevolgen die deze handeling heeft tegenover de vennootschap, de andere zaakvoerders en de vennoten.

Tegen deze zaakvoerder zal in dergelijk geval steeds een verhaalsrecht bestaan.

Overname verbintenissen - Bekrachtiging

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 DECEMBER 2012.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer VANHOUTTE Edward Renaat August, ongehuwd, geboren te Torhout op zeventien mei negentienhonderdtweeënzeventig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Knyffstraat 52; die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan OMEGA CONSULTING, kantoor houdende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Messem 7, vertegenwoordigd door de heer Jim GOEDBLOED en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 30.08.2016 16576-0313-016

Coordonnées
EDWARDZ

Adresse
JOZEF SUVEESTRAAT 19 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande