EETHUIS RONY KING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EETHUIS RONY KING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.605.587

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 27.03.2014 14079-0509-014
21/09/2012
ÿþ Mod2á

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t kIt (I1 ttIII tilt 11I1I 1(11 IlittiUtiUt

" iaise4s~*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

1 0 SEP. 2012

I _ w Griffer are,

Ondernemingsar :

0848605 5 8

Benaming

(voluit) : EETHUIS RONY KiNG

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8020 Oostkamp, Sint Elooiisstraat 9

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte verleden voor notaris Pierre Van Hove te Brugge op 27 augustus 2012 is opgericht door de Heer DE BRUYCKER Rony Eric Georges, zaakvoerder, geboren te Sijsele op 16 februari 1959, niet meer gehuwd, wonende te 8020 Oostkamp, Sint Elooisstraat 1, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EETHUIS RONY KING met zetel te 8020 Oostkamp, Sint-Elooisstraat 1, voor onbepaalde duur en met ais doel:

,de uitbating van drankgelegenheden, restaurants, tea-rooms en hotels in de breedste zin van het woord en traiteurdienst

rde uitbating van feestzalen en organiseren van feestelijkheden.

.-het opkopen, samensmelten van andere zaken of activiteiten die ver-band houden met drank- en eetgelegenheden, alsook met hotels.

.-het organiseren van tentoonstellingen, voordrachten en feestelijkheden

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere onder-nemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goe-deren in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, finan-ciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moeten voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is vertegenwoordigd door tien (10) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/tiende van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volstort in speciën ten belope van ¬ 12.400,00 door de heer De Bruycker Rony, door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigt op basis van het bankattest dat een som van twaalfduizend vierhonderd euro werd gestort bij de naamloze vennootschap LANDBOUWKREDIET, met zetel te 1070 Brussel, Sylvain Dupuislaan 251. het bankattest werd afgeleverd door deze bank op 22 augustus 2012 en zal door ondergetekende notaris bewaard worden in het dossier op naam van de venncotschap,

ARTIKEL TWINTIG - BESTUURSORGAAN -

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die na-tuurlijke personen en vennoot moeten zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd : de heer Rony De Bruycker, voornoemd.

Het mandaat van de statutair zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algeme-ne vergadering anders beslist.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BESTUURSBEVOEGDHEID

ieder van de zaakvoerders beschikt over de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap

te handelen en alle daden te stellen van beheer en beschikking. Zij mogen onder hun handtekening aile verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard zonder beper-king, borgen geven en aannemen, huurcontracten afsluiten, hypothekeren, kortom alles wat in het kader van het doel van de vennootschap kan noodzakelijk wezen.

De bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt door de algemene vergade-ring vastgesteld.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdeling een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdi9 met dat van de vennootschap, is Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge j gehouden dit mede te delen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van het college van zaak-voerders die de beslissing moet nemen; indien er een commissaris is moet deze laatste eveneens op de hoogte gebràcht worden.

Die zaakvoerder mag de beraadslagingen van het college van zaakvoer-ders omtrent die verrichtingen niet bijwonen, noch aan de stemming deelnemen, behalve wanneer de tegenstrijdigheid van belangen uitsluitend voortvloeit uit de aanwezigheid van de betrokken zaakvoerder in het college van zaakvoerders of raad van bestuur van één of meer vennootschappen waarop die verrichtingen of die beslissingen betrekking hebben.

pp de eerstvolgende algemene vergadering brengt het college van zaak- voerders, váár over enig ander punt wordt gestemd, een bijzonder verslag uit over de omstandigheden waarin tot bedoelde verrichtingen of beslissingen is be-sloten, over de voorwaarden waaronder zij tot stand zijn gekomen en over de ge-volgen erven voor de vennootschap.

Er wordt een verslag opgesteld door de commissaris-revisor of, bij diens ontstentenis, door een bedrijfsrevisor aangewezen door het college van zaakvoer-ders of door een accountant aangewezen op dezelfde manier en ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants, waarin deze verklaart dat de in het verslag van het college van zaakvoerders opgenomen verklaringen juist zijn en voldoende om de algemene vergadering voor te lichten

Wat de nietigheid van de handelingen en de eventuele schadevergoeding betreft wordt verwezen naar de gecoördineerde wetten op de handelsvennoot-schappen.

is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van be-langen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door eenlasthebber ad hoc.

ARTIKEL VIERENTWINTIG. -

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regel-matigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen die door de algemene vergadering worden be-noemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en worden commis-sarls-revisor genoemd.

Z¬ j worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

De vennootschap is niet verplicht een commissaris te benoemen indien zij voldoet aan de criteria vermeld in 141, 2° van het wetboek van vennootschappen, in welk geval ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris bezit conform artikel 166 van het wetboek van vennoot-schappen.

Niettemin, heeft de algemene vergadering steeds het recht een commissa-ris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een ac-countant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK IV. - BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDE-LING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG -

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar

Op het einde van het boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toe-lichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neer-gelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig onder-tekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkom-stig artikel 95 en 96 van het wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennoot-schap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94 eerste lid 1° van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - WINSTVERDELING

De winsten van de vennootschap zullen als volgt verdeeld worden :

1. Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereiKt,

2. Over de bestemming van het overschot wordt door de algemene verga-dering beslist.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statuten-wijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap , om welke reden ook en op welk ogenblik het ook moge zijn, wordt de

vereffening verzorgd door de bestuurders in functie, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van

de rechtbank van Koophandel, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of

meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen ¬ n dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen

SLOT - EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het wet-boek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 68 van het

wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

C

+= " _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal afge-sloten worden op 30 september

2013

De vennootschap neemt alle verriohtingen en verbintenissen over die door de oprichters In haar naam zijn

uitgevoerd of aangegaan en dat vanaf 1 juli 2012

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013

VOLMACHT BTWIHANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze ven-pootschap BOEKAN met zetel te

8880 Koekelare, Brouwerijstraat 14 ondeme-mingsnummer BE 0421.202.704, evenals aan haar, bedienden, aangestelden en last-hebbers, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruis-puntbank voor Ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en voor de inschrijving bij een erkende sociale kas voor zelfstandigen,

VOOR UITTREKSEL

Notaris Pierre VAN HOVE te Brugge

Tegelijk hiermede neergelegd een afschrift van de akte met bankattest

r

Coordonnées
EETHUIS RONY KING

Adresse
SINT-ELOOISSTRAAT 1 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande