EGRETTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EGRETTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.361.552

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 12.07.2013 13301-0341-013
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 09.07.2012 12276-0362-013
10/01/2011
ÿþw

117

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IIII1 llhl IIll I1IL 11111 I1L 11111 II1l liii II1

" 1105000

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr :

Benaming : EGRETTA

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Passendalestraat 69

8980 Zonnebeke (Passendale)

Onderwerp akte :Oprichting - statuten - verklaring - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorsiede op 22 december 2010, 'Geboekt tien blad geen verzending te IEPER de 23 DEC 2010 Boek 174 blad 42 vak 11 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE', blijkt hetgeen volgt:

Comparanten.

1) De Heer CARREIN Kris Dirk, wonende te 8980 Zonnebeke (Passendale), Passendalestraat 69, echtgenoot van Mevrouw VANPOUCKE Carine, hierna genoemd.

2) Mevrouw VANPOUCKE Carine Nathalie, wonende te 8980 Zonnebeke (Passendale), Passendalestraat 69. echtgenote van de Heer CARREIN Kris, hiervoor genoemd.

Vorm - Naam.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

"EGRETTA "

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Zonnebeke (Passendale), Passendalestraat 69.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of als tussenpersoon:

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechterlijk statuut;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waamemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client;

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondememingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs;

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- Alle activiteiten met betrekking tot marketingmanagement adviezen, ontwikkeling en aanbod van opleidingen, interim- of crisismanagement te verzorgen, ondermeer:

-- Het geven van advies in de ruimste zin van het woord aan bedrijven, zelfstandigen, en organisaties en instellingen,

 Net verlenen van adviezen in verband met investeringen,

-- Net verstrekken van adviezen en het verlenen van assistentie bij de uitvoering van taken op gebied van algemeen management, organisatie en beleid.

- De vennootschap mag adviezen, begeleidingen en diensten verstrekken inzake administratieve, organisatorische, bedrijfseconomische, commerciële en juridische aangelegenheden;

- De vennootschap mag ook seminaries, voordrachten en cursussen inrichten voor de voormelde groepen. Het is haar toegestaan gekwalificeerd personeel in te huren voor het strekken van de bovenvermelde activiteiten;

- Het beheren, valoriseren, en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen;

- Het beheer van het onroerende patrimonium dat toebehoort aan de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle bewerkingen verrichten van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, financiële of industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot doel hebben haar activiteit te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen in alle maatschappijen, onder- nemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkaardig of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haardoel te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vijfhonderd vijfenzeventigduizend euro (2.575.000,00 EUR) en is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd vijfenzeventig (2.575) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Maatschappelijk vermogen.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in natura en dit als volgt:

De genoemde echtgenoten Kris CARREIN VANPOUCKE Carine, schrijven in op alle tweeduizend vijfhonderd vijfenzeventig (2.575) aandelen, voor een totale inschrijvingsprijs van twee miljoen vijfhonderd vijfenzeventigduizend euro (2.575.000,00 EUR), en zij doen daarvoor inbreng in natura (aandelen) voor een globale waarde van twee miljoen vijfhonderd vijfenzeventigduizend euro (2.575.000,00 EUR).

Totaal onderschreven kapitaal: twee miljoen vijfhonderd vijfenzeventigduizend euro (2.575.000,00 EUR) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd vijfenzeventig (2.575) aandelen uitgegeven aan de globale prijs van twee miljoen vijfhonderd vijfenzeventigduizend euro (2.575.000,00 EUR).

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DERYCKE, CATRY & C", Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudendeb te 8500 Kortrijk, President Kennedypark fi bus 11, vertegenwoordigd door de Heer Martin DERYCKE, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichters, heeft het door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven verslag opgemaakt betreffende de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng. De besluiten van dit verslag luiden als volgt: "De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "EGRETTA"met zetel te 8980 Zonnebeke, Passendalestraat 69, bestaat uit de in dit verslag beschreven aandelen in volle eigendom van de Heer en Mevrouw Kris CARREIN - Carine VANPOUCKE voor een inbrengwaarde van 2.575.000, 00

Ondergetekende Martin Derycke, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, Kennedypark 6 bus 11, vennoot van de BVBA Derycke, Catry & Co bednjfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Kennedypark 6 bus 11, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel:

1. dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bednjfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit:

- een toekenning van 2.575 volgestorte aandelen aan de Heer en Mevrouw Kirs CARREIN - Carm e VANPOUCKE die elk een fractie waarde van 1/2.575ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in de uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Kortrijk, 20 december 2010 (volgt de handtekening) DERYCKE, CATRY & C° bvba

Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Martin DERYCKE, Bedrijfsrevisor

De inbreng in natura heeft eveneens het voorwerp uitgemaakt van een bijzonder verslag van de oprichters.

Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Bestuur - controle.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De benoeming en het ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met unanimiteit van stemmen.

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid orn alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen. De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te

stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn

lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch

bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend of de twee zaakvoerders, samen optredend, isizln bevoegd om de

vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid

van zijn leden, zijn twee zaakvoerders, samen optredend, bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten

rechte.

Volgende verrichtingen kunnen nooit beschouwd worden als daden van dagelijks bestuur.

- het aangaan en toestaan van leningen;

- het verlenen van waarborgen en zekerheden;

- alle onroerend goedverrichtingen;

- de overdracht en het verwerven op welke wijze ook van financiële vaste activa;

- de verplaatsing van de zetel van de vennootschap;

- investeringen boven vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) per verrichting, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling

samengeteld worden;

- het deelnemen in andere vennootschappen;

- het optreden als aandeelhouder/vennoot van een andere vennootschap.

Voor deze verrichtingen is steeds de handtekening van twee zaakvoerders vereist in geval er meer dan één zaakvoerder is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegd heidsbeperkingen die de

algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpeljk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s)

en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de

hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand

juni om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens

andersluidende bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar 2012.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de

wet.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2011.

Bestemming van de winst - reserves.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van

de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in

aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit

de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger

is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden

uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de

voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-

afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Verdeling van het netto - actief.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie

zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden

en de bezoldiging vaststelt. De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde

rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de

vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken,

welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in

gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen,

betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met

de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Benoeming van zaakvoerder(s).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee (2).

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur.

- De Heer CARREIN Kris, aanvaardende;

- Mevrouw VANPOUCKE Carine, aanvaardende.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissaris.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Volmachten.

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het

uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde

personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkster van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DERYCKE, CATRY & Ce", Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 6 bus 11:

- Mevrouw Linda Tant.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte, verslag van de bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0370-013
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 20.07.2016 16340-0019-013

Coordonnées
EGRETTA

Adresse
PASSENDALESTRAAT 69 8980 PASSENDALE

Code postal : 8980
Localité : Passendale
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande