EIGEN DOME VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EIGEN DOME VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.202.732

Publication

11/03/2014
ÿþr hrad Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte .4



Co Je 4aat3irv Uiz 'r3r1 Luik a 3rernNider1 R3Dto r'taarn 9n nt)ed,a;'Ígneid far. `.n51;rUrrrer" CerettCr; PeBiiS. le1I"Ll !an e iR'SC ~`" q~?^! bevoegd tle ,eci7tsoessoon _set earizierr van Jerle,î te vervagenwoordtgen

V?rso Nearn en tlandtekenlr.g

NEERGELEGDTER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING ERUGGE)

op:

Griffie2 6 F. 2Q~~

Di! griffier.

$ijtffgréiibir7iét ffe`Ig7sclrSïááis'brád' 17%D3/2Urfi= Annéxés dü 1VIónilëü"r'béTgë

Ondernemingsar : 0849.202.732 Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANPSRAKEL1JKHEID

Zetel : 8000 BRUGGE, WESTMEERS 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 januari 2014 blijkt het ontslag ais zaakvoerder niet ingang van 31 januari 2014 van Mevrouw Laure Misseeuw, wonende te 8211 Aartrijke, Hendrik Baekelandlaan 33.

Een zaakvoerder

Voor BVBA "MEDIAKANTOOR STEEVENS"

Daniel STEEVENS

zaakvoerder-vaste vertegenwoordiger

EIGEN DÔME VASTGOED

iu~idiuNiim

1 60392*

V beh VI

aa{

Bel Staa





XVI

12/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter GRIFFIE" ttet

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afding Brugge)

op:

28 FEB.~2013 ?

111 HIER

*13041396*







Ondernemingsnr : 0849.202.732

Benaming

(voluit) : EIGEN DÔME VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANPSRAKELIJKHEID

Zetel : 8000 BRUGGE, WESTMEERS 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 25 februari 2013 blijkt de benoeming tot, bijkomend zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang van 25 februari 2013 van de Heer Wouter Bouckaert, wonende te 8531 Bavikhove, Sint Mauruskouter 7.

Een zaakvoerder

Voor BVBA "MEDIAKANTOOR STEEVENS"

Daniel STEEVENS

zaakvoerder-vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Link B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0849.202.732

Benaming

(voluit) : EIGEN DÔME VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANPSRAKELIJKHEID

Zetel : 8000 BRUGGE, WESTMEERS 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 27 november 2012 blijkt de benoeming tot bijkomend zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang van 27 november 2012 van BVBA "MEDIAKANTOOR STEEVENS" met zetel te 8210 Loppem, Eninkveld 1, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de Heer Daniel Steevens, wonende te 8210 Loppem, Enkinveld 1

Een zaakvoerder

Voor BVBA "MEDIAKANTOOR STEEVENS"

Daniel STEEVENS

zaakvoerder-vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111

fil

MONITEU

` 01 -02

BELGISCH S

CRGELEGD tot Geel-SE der qBearBANK VAN KOOPHANDEL TE GGE (Afdelin Brupge)

- 20t$: 2 4 JAN,.2UI3

AATSBLAD ""`

Griffie

NE

Mod Word 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r -

11/10/2012
ÿþmod 11.1

ic6 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEMvE,LEGD-ter GRIFF1C-dc' RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AfdeJlrig Brugge) op:

0 2 OKT. 2p12 re ,,¢,

Griffie

t rit

III1I I II INI I IiIIHII II J

*12168095*

V beh aa Bel Stae

Ondernemingsar :08 4

202 732

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : EIGEN DÔME VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westmeers 15

8000 Brugge

Onderwerp akte :OPRICHTING -- BENOEMING  VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters te Brugge (Assebroek), op 28 september 2012, is opgericht door 1. De heer MISSEEUW Luc Lodewijk Adronie, geboren te Brugge op 17 november 1957, wonende te 8210; Zedelgem, Molenmeers 13 en 2. Mevrouw HOUTHOOFD Linda, geboren te Tillsonburg (Canada) op 19 juli; 1958, wonende te 8210 Zedelgem, Molenmeers, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; EIGEN DÔME VASTGOED, met zetel te Brugge, Westmeers 15, voor onbepaalde duur en met als doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair, holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, management vennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, financier of tussenpersoon, tot doel:

1) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van activiteiten van! syndicus, rentmeester en makelaar in onroerend goed en dit in de meest ruime zin.

2) Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor', het behoorlijk functioneren van de gebouwen (residentieel gebouw), het innen van de huur (residentiële',: gebouwen), het verlenen in opdracht van de eigenaar(s) van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het;' behoorlijk functioneren van de gebouwen (niet residentieel gebouw), het innen van de huur (niet residentiële: gebouwen).

3) Het verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de; toepassing van bijbehorende programmatuur (software), activiteiten van systeemintegrators, beheer van,; computerfaciliteiten, overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer, ontwerpen en;i programmeren van computerprogramma's, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten, computerconsultancy-activiteiten, het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen; programma of een programma van de klant, zoals het invoeren van gegevens, de volledige verwerking van;' gegevens, webportalen, en zo verder.

4) Het uitbaten van een marketingcommunicatiebureau met alle bijhorende diensten zoals onder meer reclame en communicatieadvies, management- en marketingconsultancy, marktonderzoek, ontwikkeling van: communicatiestrategieën, creatie van concepten, aankoop van fotografie, stookbeelden en illustraties, het: houden van een fotostudio, aankopen van mediaruimte in alle mogelijk media  zowel analoog als digitaal  } begeleiden van productie (waaronder drukwerk, tv- en radioproductie), en de volledige begeleiding en coördinatie van communicatiecampagnes via alle mogelijke communicatietechnieken en kanalen (kranten, magazines, huis-aan-huis-bladen, affichage, televisie, bioscoop, radio, internet, innoverende promotionele technieken, direct marketing, brochures, standenontwerp, showroom design, packaging design, corporate identity en architecture, sponsoring, wedstrijden en zo verder).

5) Het voeren van activiteiten met betrekking tot public relations, organisatie van alle mogelijke evenementen training en coaching van bedrijven alsook hun medewerkers en partners, evenals het vertegenwoordigen van artiesten, sportlui en andere personages.

6) Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of: onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

7) Het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, importeren, exporteren, ruilen of overdragen, ontwikkelen, beheren en leveren van machines, materialen en allerlei goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

8) Het uitoefenen van de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant.

9) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1



rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijke doel.

10) Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van

aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

d. het deelnemen in en het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

e. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het

verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster- of dochter-vennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van één/derde, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens voornoemde heer MISSEEUW Luc van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en lastens voornoemde mevrouw HOUTHOOFD Linda van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6,200,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap AXA BANK EUROPE, met zetel te 1170 Brussel, Vorstlaan 25. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 27 september 2012 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde maandag van de maand juni om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto ; winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

` -r.behoyden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

4

mod 11.1

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of ; gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen,- beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het.pàssief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld 'onder 'de;velinoten in

evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende eengelijk recht ï

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de

Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

Onder voormelde opschortende voorwaarde werd met éénparigheid van stemmen beslist aan te stellen als

zaakvoerder voor onbepaalde duur.

mejuffrouw MISSEEUW Laure Georgette Georgette, geboren te Torhout op 7 april 1986, wonende te 8210

Zedelgem, Steenbrugsestraat 5 /0102,

Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIMACO", met kantoor

te 8000 Brugge, Eekhoutstraat 4, vertegenwoordigd door de heer Alexander Misseeuw, met mogelijkheid tot in

de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende

administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of

rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard WaOters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd v5ôr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek

van Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.09.2015 15616-0504-016

Coordonnées
EIGEN DOME VASTGOED

Adresse
WESTMEERS 15 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande