ELAWA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELAWA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.343.637

Publication

10/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

30, 12, 2010

Memainl

RECHTBANK KOOPHANDEL

Kc®1rdifi

.1105033

111

Voor-

behoud aan he Belgisc

Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr $ 3t 3(3 É3?--

Benaming

(voluit) : ELAWA

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8720 Dentergem - Pontbrouckstraat 15

Onderweg akte : OPRICHTING

Blijkens onderhandse akte de dato 23 december 2010, "geregistreerd negentien bladen, geen verzending, op 27 december 2010 te Roeselare, Boek 61126, Blad 91, Vak 17, ontvangen : vijfentwintig EURO (25,00 EUR),: getekend voor de E. A. Inspecteur L BATAILLIE", werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met volgende gegevens :

NAAM

De naam van de vennootschap luidt "ELAWA".

RECHTSVORM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Dentergem, Pontbrouckstraat 15.

IDENTITEIT HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT

Mevrouw Trees LONCKE, wonende te 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 562.000,00) en is vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd twintig (5.620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag bedraagt honderd euro (¬ 100,00).

Het kapitaal is ten bedrage van ¬ 560.100,00 gevormd door inbreng in natura, welke inbreng vergoed werd door toekenning van 5.601 aandelen, en ten bedrage van ¬ 1.900,00 door inbreng in geld, welke inbreng vergoed werd door toekenning van 19 aandelen.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat elk jaar in op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld.

Zo de wet dit vereist, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze: stukken worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

" r

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

In het jaarverslag wordt rekenschap gegeven van het gevoerde beleid. Het verslag omvat tevens een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten.

De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: mevrouw Trees LONCKE, wonende op het ogenblik van de benoeming te Dentergem, Pontbrouckstraat 15.

1n geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door de heer Jeroen DEWULF, wonende bij de benoeming te Dentergem, Pontbrouckstraat 15, die alsdan zal dienen te voldoen aan de voorwaarden om zaakvoerder te zijn.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Trees LONCKE beherend vennoot









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TJ

MONITEUR BUG:: NEERGELEGD

21 M1 2015

gechiban.<van KOOPHANDEL

Gent, ait], KORTRIJK

STAATSSL'r riffi~

X150] 917+

29 15 t..,~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.343.637

Benaming

(voluit) : ELAWA

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering

Uit de buitengewone algemene vergadering genotuleerd bij onderhandse akte de dato 19 mei 2015, blijkt hetgeen volgt:

I. de beslissing door de algemene vergadering tot vermindering van het kapitaal met tweehonderd tweeëndertigduizend vijfhonderd eenendertig euro zesenzestig cent (232.531,66) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 562.000,00) op driehonderd negenentwintigduizend vierhonderd achtenzestig euro vierendertig cent (¬ 329.468,34), door terugbetaling op ieder aandeel van een gelijk bedrag, aan te rekenen op het werkelijk volgestort kapitaal.

Il. de beslissing door de algemene vergadering tot aanpassing van de statuten en tot vervanging van de eerste zin van artikel 5.1 in artikel vijf van de statuten door de tekst hierna:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd negenentwintigduizend vierhonderd achtenzestig euro vierendertig cent (¬ 329.468,34), vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd twintig (5.620) aandelen, zonder. aanduiding van nominale waarde."

ingevolge voormelde kapitaalvermindering bedraagt het gedeelte van het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag in kapitaal achtenvijftig euro tweeënzestig cent (¬ 58,62),

III. de beslissing door de algemene vergadering tot wijziging van de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening en tot het vervangen van artikel dertien van de statuten als volgt:

"In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al ' dan niet vennoten kan/kunnen zijn, Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening,

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie islzijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hijlzij heeftlhebben de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

In de gevallen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden_

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit."

Trees LONCKE

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voór-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015
ÿþ Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

imrellimpu

Qndernemingsnr : 0832.343.637

Benaming

(voluit) : ELAWA

(verkort) :

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pontbrouckstraat 15, 8720 Dentergem (volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING LOPENDE BOEKJAAR - WIJZIGING BOEKJAAR - OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  VASTSTELLING ONTSLAG - STATUTEN - BENOEMINGEN - MACHTEN

In het jaar TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN. Op TWINTIG MEI om VEERTIEN UUR. Voor mij, meester 5tefaan LAGA, notaris met standplaats te Izegem. Te Izegem, ten kantore.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap 'ELAWA", waarvan de zetel gevestigd is te 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15, BTW BE 0832.343,637, Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk).

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Mevrouw Trees LONCKE, hierna genoemd, zit de vergadering voor.

Gelet op het gering aantal aanwezigen worden geen andere [eden opgenomen in het bureau.

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

Zijn aanwezig, de hierna genoemde vennoten, volgens hun verklaring, titularis van het hierna vermeld aantal

aandelen:

1.Mevrouw LONCKE Trees Ivonne Rose, titularis van vijfduizend zeshonderd negentien (5.619) aandelen,

en haar echtgenoot,

2.De heer DEWULF Jeroen Koenraad Karel, titularis van één (1) aandeel.

beiden wonende te 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15.

Samen titularissen van vijfduizend zeshonderd twintig (5.620) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande

aandelen.

Zaakvoerder

Mevrouw Trees LONCKE, voornoemd, Is hierbij eveneens aanwezig in haar hoedanigheid van zaakvoerder

van de vennootschap.

1II, UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de

volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

L Voorafgaand: verlenging en wijziging boekjaar en wijziging datum gewone algemene vergadering

11 Verlenging van het lopende boekjaar tot 31 december 2015.

21 Wijziging van het boekjaar: voortaan loopt het boekjaar van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

II. Omzetting

11 Kennisname van de verslagen van de zaakvoerder en van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap en van een toestand die niet meer dan drie maanden voordien werd opgesteld.

21 Omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een naamloze vennootschap waarvan de naam en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen ondergaat.

Toekenning aan de vennoten van één aandeel op naam van de naamloze vennootschap in ruil voor één aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

a 2 lUM 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Germe pif f leRTRiJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van driehonderd negenentwintigduizend vierhonderd achtenzestig euro vierendertig cent (¬

329.468,34) zal vertegenwoordigd zijn door vijfduizend zeshonderd twintig (5.620) aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde.

3/ Vaststelling ontslag en kwijting aan de zaakvoerder.

4/ Vaststelling van de statuten ten gevolge van de omzetting in een naamloze vennootschap.

5/ Benoemingen.

IV, VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD 1S

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat

ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en

te besluiten.

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

(.Voorafgaand: verlenging en wijziging boekjaar.

Besluit tot de verlenging van het lopende boekjaar tot 31 december 2015 en tot de wijziging van het

boekjaar: voortaan loopt het boekjaar van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Aanpassing van de statuten zoals hierna opgenomen onder het vierde besluit, onder de artikelen 23.

1l. Omzetting

EERSTE BESLUIT  LEZING VERSLAGEN INZAKE OMZETTING

Kennisname van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de

omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap, evenals van een staat van activa en passiva

die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor:

"Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de gewone

commanditaire vennootschap "ELAWA" in een naamloze vennootschap zijn er enkel op gericht na te gaan of er

enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 31 maart

2015, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 809.811,77 EUR en is hoger dan het maatschappelijk kapitaal

van 562.000 EUR per 31 maart 2015. Rekening houdende met de kapitaalvermindering van 19 mei 2015 wordt

het gecorrigeerd netto actief 577.280,11 EUR en is hoger dan het huidig maatschappelijk kapitaal van

329.468,34 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van

omzetting van de gewone commanditaire vennootschap "ELAWA".

Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd.

Roeselare, 19 mei 2015

(getekend)

"VANDER DONCKT -- ROOBROUCK -- CHRISTIAENS

BV o.v.v.e. CVBA Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Het verslag van de bedrijfsrevisor wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

TWEEDE BESLUIT OMZETLI ING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Besluit de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap waarvan de naam, het doel en de

duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen,

met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van

deze bestanddelen enige wijzigingen ondergaat.

Het kapitaal van driehonderd negenentwintigduizend vierhonderd achtenzestig euro vierendertig cent (¬

329.468,34) zal vertegenwoordigd zijn door vijfduizend zeshonderd twintig (5.620) aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde.

Elke aandeelhouder zal één aandeel van de naamloze vennootschap ontvangen in ruil voor één aandeel

van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de vijfduizend zeshonderd twintig (5.620) aandelen van

de naamloze vennootschap als volgt toebedeeld:

1/ aan mevrouw Trees LONCKE, voornoemd, die aanvaardt: vijfduizend zeshonderd negentien (5.619)

aandelen.

2/ aan de heer Jeroen DEWULF, voornoemd, die aanvaardt: één (1) aandeel.

De omzetting geschiedt op grond van:

N de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

B/ artikel 121 van het Wetboek der Registratie-, hypotheek- en griffierechten;

De notaris wijst de vennoten van de omgezette gewone commanditaire vennootschap op de

aansprakelijkheden zoals bepaald in artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen en verduidelijkt

nogmaals dat de beherende vennoten van een omgezette gewone commanditaire vennootschap ten aanzien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van váár het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen. DERDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

Vaststelling dat het mandaat als zaakvoerder van mevrouw Trees LONCKE, voornoemd, werd beëindigd wegens de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap. Algehele kwijting aan de zaakvoerder voor uitoefening van haar mandaat.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, legt de vergadering de statuten vast als volgt na aanpassing aan de beslissing tot omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap (bij uittreksel): Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Benaming: "ELAWA".

Zetel: Pontbrouckstraat 15 te 8720 Dentergem

Doel: De vennootschap heeft als doel:

1. Voor eigen rekening:

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

ll. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

111. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: onbepaald te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

Bedrag van het kapitaal: driehonderd negenentwintigduizend vierhonderd achtenzestig euro vierendertig cent (329.468,34 EUR).

I, " P

~ + 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Raad van bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Machten van de raad van bestuur: De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Externe vertegenwoordiging:

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend..

Dagelijks bestuur Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Volmacht

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Gewone algemene vergadering: de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Vertegenwoordiging: Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Stemrecht stemkracht:

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de

aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

VIJFDE BESLUIT - BENOEMINGEN

1/ Benoeming van de volgende personen tot bestuurder van de vennootschap:

- de gewone commanditaire vennootschap DELOWEL, met zetel te 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15, BTW BE 0627.857.442, RPR Gent, afdeling Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Trees LONCKE, voornoemd;

- de heer Jeroen DEWULF, voornoemd.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus toegekende opdrachten vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2021.

2/ Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake. ZESDE BESLUIT - VOLMACHTEN

Aanstelling van de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-Mevrouw Ellen Bonte;

-Mevrouw Eveline Christiaens.

RAAD VAN BESTUUR

Benoeming als gedelegeerd bestuurder voor een periode ingaand op aktedatum om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2021: de Comm.V DELOWEL, voornoemd, vast vertegenwoordigd door mevrouw Trees LONCKE, voornoemd.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen optredend. Dagelijks bestuur

De gedelegeerde bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerde bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerde bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

WAARVAN PROCES -- VERBAAL

Opgemaakt en verleden op plaats en datum zoals voormeld.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de verschijners en de tussenkomende partij, met mij,

notaris, getekend.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 20/5/2015

-verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de omvorming

-gecoordineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

18/06/2015
ÿþMod Word 1L1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832.343.637

Benaming

(voluit) : Elawa

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pontbrouckstraat 15

8720 Dentergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder(s) - zetelverplaatsing

Uit de schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van 27 mei 2015 blijkt het volgende:

De algemene vergadering heeft kennisgenomen van het aangeboden ontslag van de heer Jeroen Dewulf en beslist met eenparigheid van stemmen om het ontslag van de heer Jeroen Dewulf als bestuurder van NV Elawa te aanvaarden, en dit met ingang vanaf 27 mei 2015.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om, met ingang vanaf 27 mei 2015 en voor een periode lopende tot de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van NV Elawa in 2021, als nieuwe bestuurders van NV Elawa te benoemen:

- de heer Etienne Cosyns, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Knokke 62010071;

- de heer Dirk Van Thielen, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Diestsesteenweg 49; en - de heer Marcel Christinnen, wonende te 2290 Vorselaar, Niemandshoek 25.

Na de benoeming van voormelde bestuurders, en mits aanvaarding van hun mandaat, is de raad van bestuur van de vennootschap als volgt samengesteld;

- Comm. V Delowel, met maatschappelijke zetel te 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0627.857.442, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Trees Loncke;

- de heer Etienne Cosyns, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Knokke 62010071; - de heer Dirk Van Thielen, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Diestsesteenweg 49; en - de heer Marcel Christianen, wonende te 2290 Vorselaar, Niemandshoek 25.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 27 mei 2015 blijkt het volgende:

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de vennootschap beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om met ingang vanaf de datum van de huidige raad van bestuur de zetel van NV Elawa te verplaatsen van 8720 Dentergem, Pontbrouckstraat 15 naar 8870 Izegem, Hondekensmolenstraat 56.

De raad van bestuur geeft volmacht aan de heer Dirk Van Thielen om de nodige formaliteiten te verrichten met het oog op de publicatie van deze besluitvorming in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daaronder begrepen doch niet beperkt tot de ondertekening van aanvraagformulier I en II.

de heer Dirk Van Thielen

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~.ri viii Hl11lll[! HI~1 llil~ [i~jf ~fff i11Î

11

*15086345*

BELGISC

-06- 20j5

-I STAATSBLI',

NEERGELEGD

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

~....

Griffie

MONITEUR ~.._ .. _

Voorbehoudt aan he 13eigisc Staatshl

Coordonnées
ELAWA

Adresse
PONTBROUCKSTRAAT 15 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande