ELECTRO CAURETTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELECTRO CAURETTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.001.861

Publication

07/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111.11t11,11111111

, Ondernemingsnr : 0875.001.861

Benaming

(voluit) : ELECTRO CAURETTE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8790 Waregem, Spei 63

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging kapitaalverhoging in nature na dividenduitkering

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op 27 februari 2014, Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te DEINZE op 04 maart 2014. Boek 512 Blad 3 Vak 10. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). Vr, de ea. Inspecteur (get.) Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent, dat de vennoot van de BVBA "ELECTRO CAURETTE", met zetel te 8790 Waregem, Spei 53, met

" ondernemingsnummer 0875.001.861, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van; stemmen.,

Eerste beslissing

De buitengewone vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de algemene vergadering de dato 80 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

Tweede beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 6 februari 2014 met betrekking tot de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging, bevattende een beschrijving van de' voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethode en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Tevens wordt door de algemene vergadering kennis genomen van het verstag van het bestuursorgaan de dato 10 februari 2014 conform artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bederevisor de dato 6 februari 2014 opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. VANDE MOORTEL EN G" te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt;

"3, Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vende Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De

Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld

overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA ELECTRO CAURETTE,

De bijzondere algemene vergadering dd. 30 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 111.555,56 euro in toepassing van de in artikel 537 Van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 100.400,00 euro.

lk ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevlsoren inzake inbreng in natura.

2.Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in nature; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Op de laatste latz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

NEERGELEGO

RECHTBANK KOOPHANDEL

f:ITR te,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

h 3.0e beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge 4.De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5.De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden, Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling, Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

8.Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 234 nieuwe aandelen van de vennootschap ELECTRO CAURETTE BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 100.400,00 euro worden uitgegevem

7Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 100.400,00 euro teneinde het te brengen van 18.600,00 euro op 119.000100 euro;

8.De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 6 februari 2014.

BVBA J. Vende Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor"

Derde beslissing Kapitaalverhoging na voorafgaande dividenduitkering

a) Voorafgaande uiteenzetting

De vergadering beslist dat onderhavige kapitaalverhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de bepaling van artikel 537 WIB92. De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien door voormeld artikel en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividende npolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren. Dit alles kadert in de wetgeving "interne liquidatie".

In dit verband verklaren de vennoten, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd:

1/ pat bij bijzondere algemene vergadering de dato 30 december 2013 werd beslist met eenparigheid van stemmen een tussentijds dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van honderd en elfduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 111.555,56).

2/ pat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend tien procent (10 '%), zijnde elfduizend honderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (E 1L155,56), bedraagt Dat het bedrag van deze roerende voorheffing door de vennootschap wordt ingehouden en doorgestort aan de bevoegde overheidsdienst.

b) Kapitaalverhoging conform artikel 537 WIB

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", om het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderdduizend vierhonderd euro (¬ 100.400,00), als volgt

a. Eerste kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met drieëntwintigduizend vierhonderd euro (¬ 23.400,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00) op tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00) door inbreng in natura van een schufdvordering in rekening courant tegen creatie van tweehonderd vierendertig (234) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven tegen een globale prijs van honderdduizend vierhonderd euro (E 100.400,00) en inbegrepen een globale uitgiftepremie van zevenenzeventigduizend euro (¬ 77.000,00).

De inbreng wordt vergoed met tweehonderd vierendertig (234) nieuwe aandelen, tegen de prijs, van vierhonderd negenentwintig euro zesentwintig cent (¬ 429,26) per aandeel.

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De schuldvordering ten belope van honderdduizend vierhonderd euro (E 100.400,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, de heer Frank Caurette, voornoemd, die aanvaardt, de nieuwe tweehonderd vierendertig (234) volledig gestorte aandelen toegekend.

b. Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal hierna te verhogen met zevenenzeventigduizend euro (E 77.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00) op honderd negentienduizend euro (¬ 119.000,00) door Incorporelle van de voormelde uitgiftepremie, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

C. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het felt dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

" honderd negentienduizend euro (E 119.000,00).

Vierde beslissing  Aanpassing statuten

De vergadering beslist om artikel 5 der statuten aan te passen aan het hiervoor genomen besluit, als volgt:

"Artikel 5 Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negentienduizend euro (E 119.000,00),

vertegenwoordigd door vierhonderd twintig (420) aandelen zonder nominale waarde die elk éérilvierhonderd

twintigste (1/420ste) deel van het kapitaal vertegenwoordi-,gen."

Vijfde beslissing Coördinatie van de statuten

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan

ter Griffie.

Zesde beslissing  machten aan de zaakvoerders

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds

dividend, hetzij elfduizend honderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (E 11.155,56).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL



Xavier Van den Weghe

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie met gecoördineerde statuten, verslag revisor, verslag zaalvoerder.

t "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 31.07.2013 13380-0158-016
09/08/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 ILI 1 '11H 111 mn ua 1111UH

*ia13s~~o*

M

BE

CNITEUR BELGE

0 Z -08 ed.012 GISCH STAnCrSBLAD NEERGELEGD

10. 07. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

QrifeTRfJK

Ondernemingsnr : 0875.001.861

Benaming

(voluit) : ELECTRO CAURETTE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SPEI 53 - 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 04.07.2012 blijkt dat de heer Glenn Caurette, wonende te 8790 Waregem, Spel 53 benoemd werd als niet-statutaire zaakvoerder vanaf heden. Het mandaat is onbezoldigd tenzij andere beslissing van de algemene vergadering.

Frank Caurette,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luíic B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.07.2012 12350-0495-015
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 12.07.2011 11291-0291-015
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 08.07.2010 10286-0303-015
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 24.06.2009 09291-0332-015
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 04.07.2008 08361-0270-015
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 05.07.2007 07372-0112-015

Coordonnées
ELECTRO CAURETTE

Adresse
SPEI 53 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande