ELECTRO STEVENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELECTRO STEVENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.804.449

Publication

02/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BEL~~ NEERGELEGD

23-01-2015 16DEC.2014

BELGISCH STAATSBLADhtboensk, afd KOR RfJKNDEL

Griffie

I if1.,~~~

1

EII IINI

715017658*

Ondememingsnr : 0448.804.449

Benaming (voluit) : ELECTRO STEVENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stoomtuigstraat 8

8830 Hooglede (Gits)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING I WIJZIGING BOEKJAAR I AANPASSING STATUTEN

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart Cluyse, notaris te! Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd 'Notaris Bart Cluyse', met zetel te Pittem, Tieltstraat 47 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met; ondernemingsnummer 0502.854.532, op 1 december 2014, geregistreerd te Oostende AA, negen bladen, geen verwijzingen, op 8 december 2014, Reg: 5, Boek: 779, blad: 18, vak: 16, Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) dat door buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid ELECTRO STEVENS, met zetel te 8830 Hooglede (Gits), Stoomtuigstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Kortrijk; met ondernemingsnummer en BTW-nummer BE-0448.804.449, met eenparigheid van' stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT-BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering bevestigt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst is sinds 29 april 2008 van 8800 Roeselare (Beveren),; Vloedstraat 19/A, blijkens eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan de dato 10. april 2008, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 april 2008, onder nummer 08062998. Dienovereenkomstig dienen de statuten tevens aangepast te! warden.

TWEEDE BESLUIT -WIJZIGING BOEKJAAR

De algemene vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om het voortaan te'l. [aten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het daarop volgend jaar.

De algemene vergadering besluit bljgevolg het artikel 21 van de statuten,; luidende als volgt "Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op:! éénendertig december" volledig te schrappen en te vervangen door de volgende zin!! "Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het: daarop volgend jaar".

DERDE BESLUIT  WIJZIGING JAARVERGADERING

De algemene vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen;; naar twintig maart om negentien (19.00) uur.

De algemene vergadering besluit bijgevolg de eerste twee zinnen van artikel 17,, a) van de statuten, luidende als volgt "Elk jaar, de laatste zaterdag van de maand mei, om veertien uur zal een jaarvergadering gehouden worden in de zetel van de, vennootschap of gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Indien deze dag een wettelijke feestdag is dan heeft de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag" te schrappen en te vervangen door de volgende zin "De: __ jaarvergaderiim_ial _ gehouden_ worden _ _op _twintig maart _van _de maand maart_ van'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het jaar volgend op het jaar waarin het boekjaar werd afgesloten om negentien (.19.00) uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is dan heeft de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag."

VIERDE BESLUIT - OVERGANGSBEPALINGEN

1.De algemene vergadering besluit het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en veertien te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend en vijftien.

2. De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening die zal afgesloten worden per dertig september tweeduizend en vijftien zal gehouden worden op twintig maart tweeduizend en zestien om negentien uur.

VIJFDE BESLUIT  ACTUALISERING VAN DE STATUTAIRE BEPALINGEN INZAKE DE ONTBINDING EN VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit tevens tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde wetgeving inzake de ontbinding van de vennootschap en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT - AANPASSING EN ACTUALISERING STATUTEN VOLGENS DE VIGERENDE WETGEVINGEN OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

De vergadering besluit eveneens ingevolge de coördinatie van de vennootschapsrechtelijke bepalingen, de terminologie en de verwijzingen naar (de artikelen) van de Vennootschappenwet te schrappen in de statuten en te vervangen door de verwijzingen, de terminologie van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en in het algemeen alle overbodig geworden bepalingen te schrappen en de statuten te wijzigen en te actualiseren volgens de vigerende wetgeving en dit alles zoals hierna bepaald:

1) Overeenkomstig voormelde besluiten zal artikel 3 eerste alinea van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8830 Hooglede (Gits), Stoomtuigstraat 8."

2) Invoegen in artikel 13 van de statuten:

"Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

3.a) Overeenkomstig voormelde besluiten zal artikel 17 a) van de statuten voortaan luiden als volgt:

Artikel zeventien:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op twintig maart van het jaar volgend op het jaar waarin het boekjaar werd afgesloten om negentien (19.00) uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden, hetzij in de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven, in de gemeente van de zetel.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er een benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minsten een vijid±ei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hete ESelgisch Staatsblad

E.

r ~

Voorbehouden pan he( Belgisch Staatsblad

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag."

3.b) schrapping in de tweede alinea van punt b) van het artikel 17 b) van de woorden: "bij aangetekende brief", en vervanging door de woorden: "hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager"

4) Overeenkomstig voormelde besluiten zal artikel 21 van de statuten voortaan

luiden als volgt:

Artikel een en twintig: BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het

daarop volgend jaar.

5) Vervanging van de tekst van artikel zes en twintig van de statuten door volgende tekst:

"- Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

- De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

- De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

- Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

- Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

- Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

- Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

- De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

6) In artikel acht en twintig schrapping in de eerste alinea van de woorden:

"de gecoördineerde wetten op de Handelsvennootschappen" en vervanging ervan door de volgende woorden: "de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen";

ZEVENDE BESLUIT  BIJZONDERE MACHTIGING

De algemene vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE

De enige vennoot geeft de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en verleent hierbij alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

mad 11.1

--- VOOR ONTLEDEND UITTRE Bart Cluyse, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en

bevoegd de r

Verso : Naam en handtekening e instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) n ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 29.05.2012 12129-0335-017
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 23.06.2011 11195-0333-017
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 31.05.2010 10138-0404-017
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 03.06.2009 09200-0311-017
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 24.06.2008 08310-0105-017
25/04/2008 : KO135725
13/06/2007 : KO135725
18/07/2005 : KO135725
03/08/2004 : KO135725
02/07/2004 : KO135725
07/07/2003 : KO135725
14/01/2003 : KO135725
22/02/1997 : KO135725
18/11/1994 : OO49312
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 23.02.2016, NGL 26.02.2016 16053-0407-017

Coordonnées
ELECTRO STEVENS

Adresse
STOOMTUIGSTRAAT 8 8830 GITS

Code postal : 8830
Localité : Gits
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande