ELEXYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELEXYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 824.304.218

Publication

30/06/2014
ÿþ riLf01 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TELR BEtre-

IIINUM011

NEERGELEGD

- 3 JUNI 21114

2:3CF-1 STAATULM-

rwumitbank van KOOPHANDEL Gent, afdGiiiaTRIJK

21 -00- 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 824.304.218

Benaming

(voluit) : ELEXYS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Brugsesteenweg, 73

8520 KUURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - AANPASSING VAN DE ! STATUTEN

Ingevolge akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de von-n van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & de GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, ter vervanging van Meester Guy DUBAERE, geassocieerd Notaris met standplaats te Jette, op drieëntwintig mei tweeduizend veertien, heeft. de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ELEXYS", onder meer volgende besluiten genomen :

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van vijfhonderd en twaalf duizend zeshonderd vijfentwintig euro (E 512.625,00) om het kapitaal te brengen van zeshonderd. negenennegentig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (E 699,875,00) op één miljoen tweehonderd eni twaalf duizend vijfhonderd euro (E 1.212.500,00) met de creatie van duizend driehonderd zevenenzestig (1.367) nieuwe aandelen.

De inschrijvers verklaren en de leden van de vergadering erkennen dat ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van honderd percent (100%) door een storting in geld op eeni bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS bank.

Het bankattest zal bewaard blijven in het dossier van de notaris.

De leden van de vergadering verklaren dat de fondsen die bij deze bank werden gedeponeerd beschikbaar zijn,

Als tegenprestatie voor deze inbreng worden er duizend driehonderd zevenenzestig (1.367) nieuwe aandelen toegekend. Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf heden.

Vaststelling van de verwezenlijking dat de kapitaalverhoging werd doorgevoerd

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris te akteren dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingetekend, dat de kapitaalverhoging volledig volstort werd, dat het maatschappelijk kapitaal effectief werd gebracht op één miljoen tweehonderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 1.212.500,00) vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd (4.700) aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT: BENOEMING VAN COMMISSARIS

De vergadering beslist om overeenkomstig artikel 130 Wetboek Vennootschappen een commissaris te benoemen voor een periode van drie jaar vanaf heden, namelijk de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA BOES & C°, BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, vertegenwoordigd door de heer Joseph-Michel Boes en de heer Jurgen Lelie.

Zij aanvaarden dit mandaat.

DERDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN

Tengevolge voormelde beslissing tot kapitaalverhoging besluit de algemene vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen tweehonderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 1.212.500,00) vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd (4.700) aandelen zonder nominale waarde".

De coördinatie van de statuten zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel,, samen met een expeditie van onderhavig proces verbaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voorbehouden a,an het Belgisch Staatsblad

"VIERDE BESLUIT: BEVOEGDHEDEN '1JÈV6É-dbi-TË-ÉiËW- - -ÂAÏ --DE -EiËèïüfrà-b-Éiâ' OM DE NODIGE

BESLISSINGEN TE NEMEN BETREFFENDE VOORGAANDE AANGELEGENHEDEN.

De algemene vergadering verleent een volmacht aan de bestuurders om de voorgaande besluiten uit te

voeren en de aanpassingen aan het aandelenregister uit te voeren.

VIJFDE BESLUIT: VOLMACHT VOOR HET VERVULLEN DER FORMALITEITEN

De algemene vergadering verleent - voor zover als nodig - een bijzondere volmacht aan de heer Kurt

VERHELST om deze wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR EENSLUIDEND GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

Neergelegd: een uitgifte de coördinatie van de statuten

Isabelle AES, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/09/2014
ÿþ~.f

Mod Wald 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

22-

BELGISCH

NEERGELEGD

1~ ~J~1.I 2014

~Rec ~b a1pGeht,r dfár. KORTRIJKEL

08- 2014 STAATSBLA

Ondernemingsnr : 0824.304.218

Benaming

(voluit) : ELEXYS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg 73, 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Ontslag en benoeming gedelegeerd-bestuurder en voorzitter raad van bestuur.

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, gehouden op 04/06/2014, blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als bestuurder, aangeboden door de volgende (rechts)personen en dit met ingang vanaf 04/06/2014:

- de BVBA SOCARADVIES, met zetel te 8520 Kuurne, Brugsesteenweg 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0466.232.577. Ingevolge het ontslag van de BVBA SOCARADVIES, voornoemd, is er eveneens een einde gekomen aan het mandaat van de heer Patrick Carrette, wonende te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Luignestraat 91, als vaste vertegenwoordiger van de BVBA SOCARADVIES voor de uitoefening van het mandaat ais bestuurder van de BVBA SOCARADVIES in de NV ELEXYS.

- de BVBA JICIFIN, met zetel te 1090 Jette, Joseph De Heynlaan 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0896.041.854. Ingevolge het ontslag van de BVBA JICIFIN, voornoemd, is er eveneens een einde gekomen aan het mandaat van de heer Jean-Charles Carrette, wonende te 1780 Wemmel, E. Van Elewijckstraat 31, als vaste vertegenwoordiger van de BVBA JICIFIN voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de BVBA JICIFIN in de NV ELEXYS.

- de heer Eric Olivier, wonende te 8500 Kortrijk, Broelkaai 2

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist om in hun vervanging te voorzien door te benoemen tot nieuwe bestuurders, met ingang vanaf 04/06/2014, en dit voor een hernieuwbare termijn eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019:

- de Comm. VA SOCARTRUST, met zetel te 8520 Kuume, Brugsesteenweg 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0466.238.220. Uit de beslissing van de zaakvoerders van de Comm. VA SOCARTRUST d.d, 03/06/2014 blijkt dat mevrouw Sabine Meyhui, wonend te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Luingnestraat 91, werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de Comm. VA SOCARTRUST voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de Comm, VA SOCARTRUST in de NV ELEXYS.

- de BVBA JIGI, met zetel te 1780 Wemmel, E. Van Elewijckstraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0544.449.815. De zaakvoerder van de BVBA JIGI, m.n. de heer Jean-Charles Carrette, voornoemd, heeft zichzelf aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de BVBA JIGI voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de BVBA JIGI in de NV ELEXYS.

- de BVBA HYDRATECH, met zetel te 8520 Kuurne, Brugsesteenweg 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0867.387.856. De zaakvoerder van de BVBA HYDRATECH, m.n. de heer Eric Olivier, voornoemd, heeft zichzelf aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de BVBA HYDRATECH voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de BVBA HYDRATECH in de NV ELEXYS,

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur, gehouden op 4/06/2014, blijkt dat de vergadering heeft vastgesteld dat er met ingang vanaf 04/06/2014 een einde is gekomen aan het mandaat als gedelegeerd-bestuurder van de heer Eric Olivier, en dit ingevolge zijn ontslag als bestuurder.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist om in zijn vervanging te voorzien door te benoemen als gedelegeerd-bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, de BVBA HYDRATECH, voornoemd, en dit met ingang vanaf 0410612014,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

,a., , .4. P

1...

4



Voor-

t, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 12)

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, alsook in het buitenland, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders welke samen optreden, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder.



Gedaan te Kuume, op 04/06/2014.

Getekend:

De BVBA HYDRATECH, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Eric Olivier, Gedelegeerd bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 21.08.2013 13436-0415-044
31/01/2013
ÿþ haan zo

1~.. a. ' r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

e ..:~~

iII11 ~~~i~~uuuiuMi~im

1 18525*

B

MONITEU

z 3 -01 LG{SCH S

BELGE

" 2013

h

rAr~~l'~ssá~ Î'r

"

NEERGELEGD

w '9. 01, 2413

RECHTBAMC7PHANDEL ,(n nTrn 1 III

Ondernemingsnr : 824.304.218

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg, 73

8520 KUURNE

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Ingevolge akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUyT, RAESI & de GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, ter vervanging van Meester Guy DUBAERE, Geassocieerd notaris met standplaats te Jette, wettelijk belet, op eenentwintig december; tweeduizend en twaalf, heeft de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschapi "ELEXYS" onder meer volgende besluiten genomen :

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

1,1 .Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van vierhonderd negenennegentig duizend achthonderd vijfenzeventig euro ( 499.875,00¬ ) om het kapitaal te brengen van tweehonderd duizend euro (200.000,00¬ ) op zeshonderd negenennegentig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 699.875,00) ) met de creatie van duizend driehonderd drieëndertig (1.333) nieuwe aandelen.

1,2, Verzaking voorkeurrecht - intekening - Volstorting

De inschrijvers, verklaren en de leden van de vergadering erkennen dat ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van honderd percent (100%) door een storting in geld op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS bank.

Het bankattest zal bewaard blijven in het dossier van de notaris.

De leden van de vergadering verklaren dat de fondsen die bij deze bank werden gedeponeerd beschikbaar zijn.

Als tegenprestatie voor deze inbreng worden er duizend driehonderd drieëndertig (1.333) nieuwe aandelen toegekend. Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf heden.

1.3. Vaststelling van de verwezenlijking dat de kapitaalverhoging werd doorgevoerd

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat op de kapitaalverhoging volledig werd Ingetekend, dat de kapitaalverhoging volledig volstort werd, dat het maatschappelijk kapitaal effectief werd gebracht op zeshonderd negenennegentig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 699.875,00) vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd drieëndertig (3.333) aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT: BENOEMING VAN COMMISSARIS

De vergadering beslist om overeenkomstig artikel 130 Wetboek Vennootschappen een commissaris te benoemen voor een periode van drie jaar vanaf heden, namelijk de Burgerlijke vennootschap onder de vomi van een BVBA BOES & C°, BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, vertegenwoordigd door de heer Joseph-Michel Boes en de heer Jurgen Lelie.

Hij aanvaardt dit mandaat afzonderlijk.

DERDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN

Tengevolge van voormelde beslissing tot kapitaalverhoging besluit de algemene vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd" negenennegentig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 699;875,00) vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd drieëndertig (3.333) aandelen zonder nominale waarde".

VIERDE " BESLUIT: BEVOEGDHEDEN TOEGEKEND PAN DE BESTUURDERS OM DE NODIGE BESLISSINGEN TE NEMEN BETREFFENDE VOORGAANDE AANGELEGENHEDEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ELEXYS

Voorbehouden aan het 13elgisch Staatsblad

De algemene vergadering verleent een volmacht aan de bestuurders om de voorgaande besluiten uit te

voeren.

VIJFDE BESLUIT: VOLMACHT VOOR HET VERVULLEN DER FORMALITEITEN

De algemene vergadering verleent - voor zover als nodig - een bijzondere volmacht aan de heer Kurt

VERHELST om deze wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR EENSLUIDEND GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

Neergelegd : een uitgifte, coördinatie van de statuten

Isabelle RAES, geassocieerd notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 28.08.2012 12455-0436-036
03/07/2012
ÿþ Mod weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L'inca



NEERGELEGD

22, 06, 2017.

~TBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

18111111111111111111111111

*12116953*

Ondernemingsnr : 0824.304.218

Benaming

(voluit) : ELEXYS

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetei: Brugsesteenweg 73, 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

lilt de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 0610612012 blijkt dat de heer Eric Olivier, wonende te 8500 Kortrijk, Broelkaai 2, benoemd werd tot gedelegeerd bestuurder.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 12)

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, alsook in het buitenland, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders welke samen optreden, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder.

Gedaan te Kuume, op 06/06/2012.

Getekend:

De heer Eric Olivier

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik í3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.08.2015, NGL 09.09.2015 15584-0107-038

Coordonnées
ELEXYS

Adresse
BRUGSESTEENWEG 73 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande