ELRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.035.526

Publication

11/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudE aan hel Belgisc

Staatsbh

IUI U 1111 II klll~ II III~~N

*19060257*

Ondernemingsnr : 0863.035.526

Benaming

(voluit) : FEUERSTEIN-KLE1NSIMON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vooruitgangstraat 2B - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging .

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Beets te Koksijde op 31 januari 2014, geregistreerd te Nieuwpoort, zeven bladen, één renvooien op 03.02.2014, boek 5/116, blad 96, vak 19. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger ai (getekend) LUC DE BERGH, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FEUERSTEIN-KLEINSIMON", met zetel te 8400 Oostende, Vooruitgangstraat 2B opgericht blijkens akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 20 januari 2004, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 4 februari 2004 onder nummer 04018370, met eenparigheid van stemmen heeft besloten

1.Eerste besluit : Naamswijziging

De algemene vergadering besluit de naam van de vennootschap met Ingang vanaf heden te wijzigen in "ELRO".

2.Tweede besluit : Doelswijziging

Volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de doelwijziging die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

Alle aandeelhouders erkennen dat zij van dze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als voorzien werd in artikel 287 Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone vergadering besluit het voorstel van de raad van bestuur te volgen,

Het doel luidt vanaf heden dan ook als volgt:

"De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

De uitbating van een hotel, restaurant, café, cafetaria, tea-room, bistro en tafelhoudersbedrijf, dit alles in de ruimste zin van het woord.

De verkoop van dranken voor, in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door. café's, bars, nachtclubs, bierhallen of feestzalen.

-Het verstrekken van logies, de verhuur van kamers, al dan niet met ontbijt.

De verkoop van snacks, het verstrekken van eenvoudige maaltijden, al dan niet via afhaal- of

meeneemformule.

-Het organiseren van vertoningen, feestelijkheden, manifestaties en happenings zoals daar onder andere en

zonder enige beperking zijn optredens, feesten, recepties, thema-avonden, diners en spektakels,

Diverse diensten aan derden, in de meest uitgebreide zin van het woord.

-het waarnemen van alle bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

-de aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t kort tussenpersoon in de handel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doe! te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de venwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

:veaeretee toc erijfk van de rechtbank van koophandel n~ugge - a Une~Qt~tencte

2 8 FEB. ~rmé ~!P ryr1f

I01

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel."

3. Derde besluit

Vervolgens worden de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, rekening houdend met de zojuist doorgevoerde statutenwijziging en. Deze statuten luiden als volgt:

STATUTEN

BENAMING ZETEL DOEL DUUR

ARTIKEL EEN

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en haar naam luidt : "ELRO".

Deze naam moet steeds - op aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vermeld worden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA', en het ondernemingsnummer.

ARTIKEL TWEE

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Vooruitgangstraat 2B, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge, afdeling Oostende,

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting `RPR' gevolg door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 7 van de statuten.

De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerder verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

ARTIKEL DRIE

De vennootschap heeft ais doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderhei&

De uitbating van een hotel, restaurant, café, cafetaria, tea-room, bistro en tafelhoudersbedrijf, dit alles in de ruimste zin van het woord.

De verkoop van dranken voor, in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door, café's, bars, nachtclubs, bierhallen of feestzalen.

-Het verstrekken van logies, de verhuur van kamers, al dan niet met ontbijt.

De verkoop van snacks, het verstrekken van eenvoudige maaltijden, al dan niet via afhaal- of meeneemformule.

-Het organiseren van vertoningen, feestelijkheden, manifestaties en happenings zoals daar onder andere en zonder enige beperking zijn optredens, feesten, recepties, thema-avonden, diners en spektakels.

Diverse diensten aan derden, in de meest uitgebreide zin van het woord.

-het waarnemen van aile bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen,

-de aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t kort tussenpersoon in de handel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de venwezeniijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

ARTIKEL VIER

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF

A,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatst kapitaal van de ven-'nootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel éénihonderd zesentachtigste (1(186ste) van het maatschappelijk kapitaal bedragend.

ARTIKEL ZES

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar,

indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting worden door de zaakvoerder opgevraagd op het door hem te bepalen tijdstip. Aan de vennoten wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een girorekening waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling door overschrijving of storting moet worden gedaan. De vennoot komt in verzuim door het enkel verstrijken van de In de kennisgeving bepaalde termijn.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de zaakvoerder worden gedaan.

AFSTAND EN OVERDRACHT VAN AANDELEN

ARTIKEL ZEVEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch vermaakt wegens overlijden dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

De toestemming waarvan sprake is in voorgaande alinea is niet vereist, wanneer de aandelen worden afgestaan of vermaakt

- aan een vennoot;

- aan voor- of nazaten in rechte lijn;

- aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater.

Ingeval een vennoot één of meer aandelen wil afstaan aan een persoon, die in de voormelde opsomming niet begrepen is, moet hij te dien einde zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief, aan zijn medevennoten, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede in geval van afstand onder bezwarende titel van de overeenge-komen prijs.

De weigering een afstand onder de levenden goed te keuren, zal moeten beschouwd worden ais een definitief veto zonder verhaal en zonder dat, om deze reden, de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap zou kunnen eisen.

De houders van aandelen die een afstand wegens overlijden hebben geweigerd, zijn verplicht de aandelen waarvan de afstand werd voorgesteld over te nemen tegen een overname prijs die jaarlijks na de gewone algemene vergadering zal worden vastgesteld door de vennoten, beslissend bij de gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Indien zulks voor een bepaald jaar zou zijn nagelaten, zal de ovemameprijs voor dat jaar, behoudens akkoord tussen partijen, worden vastgesteld door twee experten waarvan één door ieder der partijen aangeduid.

Indien de experten niet tot een akkoord kunnen komen, zullen deze een derde expert benoemen om met hen te beraadslagen.

Ingeval één der partijen weigerde zijn expert aan te duiden, of indien de twee experts het niet eens worden omtrent de keuze van een derde expert, zal de voorzit-iter van de rechtbank van eerste aanleg van de plaats waar de zetel gevestigd is, in deze benoeming voorzien op verzoek van de meest naarstige partij.

De waarde van de aandelen, ongeacht of zij wordt vastgesteld door de vennoten of door experts, dient te worden bepaald in functie van de onderneming in werking, volgens haar toestand voor en na de eventuele overdracht en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de afstanddoener.

De betaling van de prijs moet gebeuren binnen de zes maanden van de beslissing der experts of van het akkoord van de partijen, zo niet zuilen de erfgenamen als vennoot moeten worden aanzien en zullen zij de inschrijving op hun naam in het aandelenregister mogen eisen.

De ontbinding van de vennootschap zal evenwei niet kunnen geëist worden, indien de prijs niet betaald is binnen de voormelde termijn van zes maanden.

BESTUUR EN TOEZICHT

ARTIKEL ACHT

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL NEGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan de zaakvoerder(s) kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastge-'steld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL TIEN

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL ELF

Op eigen verantwoordelijkheid mag de zaakvoerder zich in zijn betrekkingen met derden laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard is.

ARTIKEL TWAALF

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij mag zonder deze te verplaatsen, inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze accountant wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking. In deze gevallen zullen de opmerkingen van de accountant worden medegedeeld aan de vennootschap.

Indien, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake van het Wetboek van Vennootschappen hef toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL DERTIEN

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap wordt gehouden de tweede vrijdag van de maand november om elf uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waarde zetel gevestigd is, als vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum een feestdag is heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering wordt op buitengewone wijze bijeengeroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandeelhouders, alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, worden uitgenodigd, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

De oproepingen bevatten de agenda. Samen met de oproepingsbrieven wordt aan de vennoten, de eventuele commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De houders van aandelen zonder stemrecht mogen deelnemen aan de algemene vergadering ; ze beschikken over dezelfde rechten als de houders van aandelen met stemrecht, behalve het stemrecht.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Met uitzondering van

-de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen,

en

-de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere Informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats In het rondschrijven vernield.

is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

R

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op nacm die met medewerking van de vennootschap uitgegeven zijn, hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eige-'naars toebehoort of indien een aandeel in pand werd gegeven worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid zijn om deze lidmaatschaps-'rechten uit te oefenen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vrachtgebruiker.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

INVENTARIS JAARREKENING WINSTVERDELING

ARTIKEL VEERTIEN

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder volgend jaar. leder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op en op zelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ARTIKEL VIJFTIEN

De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar. Van deze nettowinst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt.

De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

ONTBINDING VEREFFENING

ARTIKEL ZESTIEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot

ARTIKEL ZEVENTIEN

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de veref'fe'naar(s) benoemen en zijn/hun bevoegdheden bepalen, behoudens in het kader van een vereffening van de vennootschap overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden na de bevestiging of homologatie van zijn/hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van verdeling daartoe moet eerst door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL ACHTTIEN

Alle niet in België gedomicilieerde vennoten, zaakvoerders, commissarissen, en vereffenaars, verklaren woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten.

ARTIKEL NEGENTIEN

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

4. Vierde besluit:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen notaris Peter De Baets, te Koksijde, te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen niet de beslissingen hiervoor genomen en alle formaliteiten te vervullen die nodig zijn voor de publicatie dezer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging dd 31/01/2014

-expeditie van de akte gecoördineerde statuten dd 31/01/2014

-verslag van de zaakvoerder inzake doelswijziging

-staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2014
ÿþVc baht

aai

Bel Staa

Mod Word VIA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vatiqM vGD TER GR1FF1E VAN DE

ION1TEUR biELGERECHTBANI(VAN PtOOPMANeELTE

0 8 -01- 2014 op: 2 4 litt. LUIJ

De griffier.

ISCH STA

1111191V1

4<

ATSpL AD

Griffie

Ondernemingsnr : 0863035526

Benaming

(voluit) : FEUERSTEIN - KLEINSIMON

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ontvangersstraat 15 - 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - Verplaatsen maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2013 werden volgende beslissingen genomen : de maatschappelijke zetel wordt verplaatst van Ontvangersstraat 15 - 8000 Brugge naar Vooruitgangstraat 2 B 8400 Oostende. De Heer Feuerstein Volker en Mevrouw Feuerstein Gabriels nemen ontslag ais zaakvoerder en Mevrouw Roçaj Elisabeta wordt

benoemd tot zaakvoerder en dit alles vanaf 19 december 2013.

Roçaj Elisabeta

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 09.11.2012, NGL 15.02.2013 13035-0452-009
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.11.2011, NGL 17.02.2012 12037-0478-011
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 12.11.2010, NGL 14.02.2011 11033-0320-012
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 13.11.2009, NGL 02.02.2010 10035-0584-011
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.12.2008, NGL 17.12.2008 08852-0360-013
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 09.11.2007, NGL 18.12.2007 07832-0344-012
29/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 10.11.2006, NGL 28.11.2006 06883-1329-013
30/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 14.11.2005, NGL 27.12.2005 05917-5166-013
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.11.2015, NGL 15.01.2016 16014-0399-014
05/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ELRO

Adresse
VOORUITGANGSTRAAT 2 B 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande