ELS VAN TUYCKOM - NOTARISKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELS VAN TUYCKOM - NOTARISKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.803.676

Publication

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 24.05.2013 13128-0120-017
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 11.07.2012 12278-0153-017
04/01/2012
ÿþ11

" ZZ~~2,1105"

m'A 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN I(OOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) -`°. 2.1 DEC. 2011

r'.- .sarr

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.803.676

Benaming (voluit) : ELS VAN TUYCKOM o NOTAROSKANTO®R

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Moerkerkse Steenweg 120

8310 BRUGGE (SINT-KRUIS°

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Thomas Dusselier geassocieerd notaris te Knokke-Heist, vervangende zijn ambtgenoot meester Els Van Tuyckom, notaris te Brugge Sint Kruis, wettelijk belet op; 21 december 2011 :

I/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid de NAAM te wijzigen van "ELS VAN TUYCKOM; NOTARISKANTOOR naar "NOTARISKANTOOR ELS VAN TUYCKOM & GERT DE KESEL" en: wijziging artikel één der statuten:

Artikel 1.- Aard, rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die, zonder haar burgerlijke aard te verliezen, met' het oog op de verkrijging van rechtspersoonlijkheid de rechtsvorm van een besloten vennootschap, ' met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Haar doei is burgerlijk en zodoende verkrijgt zij' de hoedanigheid van koopman niet. Haar naam luidt:" NOTARISKANTOOR ELS VAN TUYCKOM &. GERT DE KESEL".

HH/ De algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva per 31 oktober 2011, aangezien iedere aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder erkent een afschrift: ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

III/ De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wiiziaen als; volgt en artikel drie te wijzigen als volgt:

Artikel 3 - Doei

De vennootschap heeft tot doel het in vennootschap uitoefenen van het beroep van notaris alleen of in associatief verband.

IV/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, tot wijziging van de volgende: artikelen der statuten, te weten artikel 6, 5e lid (overdracht en overgang van de aandelen), artikel 7: (bestuur en vertegenwoordiging, bezoldiging, aanstelling van de statutaire zaakvoerder), artikel 11 (ontbinding  vereffening), en toevoeging van een nieuw artikel 12, als volgt:

Artikel 6.- Aandelen Inschrijving

Overdracht en Overciano van de aandelen

AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam en moeten worden ingeschreven in een aandelenregister te

bewaren op de maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot moet beschikken over de hoedanigheid van kandidaat-notaris of (geassocieerd)

notaris of dient de professionele participatievennootschap te zijn van een (geassocieerd) notaris of

kandidaat-notaris. In het geval van een kandidaat-notaris (of een professionele . ,; participatievennootschap van een kandidaat-notaris) moet deze door de minister van justifie gemachtigd zijn de titel van geassocieerd notaris te voeren.

1/ Een vennoot kan het geheel of een deel van zijn aandelen overdragen onder de levenden mits,: eenparige goedkeuring van alle vennoten :

- aan een vennoot-(geassocieerd) notaris, of diens eenpersoonsvennootschap;

-aan een nieuwe vennoot-(geassocieerd) notaris of diens eenpersoonsvennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2/ Een vennoot is verplicht zijn aandelen over te dragen onder de levenden in geval van zijn ontslag of afzetting als (geassocieerd) notaris :

a) indien deze vennoot een notaris-titularis (of diens eenpersoonsvennootschap) was :

1) het geheel of een deel van zijn aandelen aan de notaris (of diens eenpersoonsvennootschap) benoemd als zijn opvolger;

2) eventueel een deel van zijn aandelen, mits eenparige goedkeuring van alle vennoten, daarin begrepen de nieuw-benoemde notaris-titularis :

aan een vennoot- (geassocieerd) notaris (of diens eenpersoonsvennootschap) en/of aan een nieuwe vennoot- (geassocieerd) notaris (of diens eenpersoonsvennootschap).

b) indien deze vennoot een geassocieerd notaris niet-titularis was mits eenparige goedkeuring

van de overblijvende vennoten :

aan een vennoot-(geassocieerd) notaris (of diens eenpersoons-vennootschap);

en/of aan een nieuwe vennoot-(geassocieerd) notaris (of diens

eenpersoonsvennootschap).

3/ De rechtverkrijgenden van een overleden vennoot zijn verplicht de aandelen over te dragen :

a) indien de overleden vennoot een notaris-titularis was : aan de notaris (of diens eenpersoonsvennootschap) benoemd als diens opvolger;

b) indien de overleden vennoot een geassocieerd notaris niet-titularis was, mits eenparige goedkeuring van de overblijvende vennoten :

aan een vennoot- (geassocieerd) notaris (of diens eenpersoonsvennootschap);

en/of aan een nieuwe vennoot- (geassocieerd) notaris (of diens

eenpersoonsvennootschap). Bij gebrek aan een vereiste eenparige goedkeuring zijn de vennoten ertoe gehouden zelf de overgedragen of over te dragen aandelen over te nemen.

De procedure van de overdracht en de waardering van de aandelen worden bepaald volgens de wet op het notarisambt, het wetboek van vennootschappen en hun uitvoeringsbesluiten. Aldus moet voor de bepaling van de vergoeding voor een externe overdracht (door een vennoot aan een toetredende vennoot) alsook voor een interne overdracht (door een vennoot aan een mede-vennoot) van aandelen een beroep gedaan worden op een schatter aan te stellen door de Nationale Kamer volgens de procedure voorzien in het KB van 10 augustus 2001.

Overdracht onder de levenden of na overlijden aan de opvolger van een notaris-titularis is toegestaan zonder goedkeuring van de andere vennoten. Een overdracht van aandelen moet worden onderworpen aan de voorafgaande goedkeuring van de kamer van notarissen.

Bij overlijden, ontslag of afzetting van een notaris-titularis, wordt de uitoefening van de ' rechten verbonden aan zijn aandelen of de aandelen gehouden door zijn participatievennootschap geschorst tot de eedaflegging van zijn opvolger.

Ingeval van overlijden van een geassocieerd notaris-titularis, gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen niet over op zijn erfgenamen. Zij hebben enkel recht op de waarde van de aandelen die hen zal worden uitbetaald door de opvolger van de overleden notaris.

Het overlijden, het ontslag of de afzetting van een geassocieerd notaris die geen titularis is heeft van rechtswege het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot of participerende vennoot via zijn participatievennootschap voor gevolg. De uitoefening van de rechten verbonden aan zijn aandeel of ; aandelen of deze van zijn participatievennootschap wordt geschorst. Deze rechten gaan bij zijn overlijden niet over op zijn erfgenamen, die enkel recht hebben op de waarde van de aandelen die wordt bepaald en uitgekeerd zoals hoger gemeld.

Artikel 7: Bestuur

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerders, één of meerdere.

De zaakvoerders beschikken over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanwijzen om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn, vennoot van de rechtspersoon zaakvoerder en de hoedanigheid hebben vereist om vennoot te zijn in deze vennootschap.

2 Vertegenwoordiging

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap en treden alleen handelend namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging, aard en duur van de opdracht

De zaakvoerders oefenen de hen verleende opdrachten uit tegen een vergoeding die door

J Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 .1

de algemene vergadering wordt bepaald

Hun opdracht is statutair en geldt voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Een zaakvoerder/bestuurder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder/bestuurder, zodra de betrokkene geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder/bestuurder maar ook, in geval van preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

4.Aanstelling van de statutaire zaakvoerder

Als statutaire zaakvoerders worden aangesteld en beiden aanvaarden :

11 de burcierliike vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELS VAN TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS", met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 120, opgericht blijkens akte heden voorafgaand verleden, voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier, te Knokke-Heist, vervangende zijn ambtgenoot notaris Els Van Tuyckom, te Brugge (Sint-Kruis), wettelijk belet, ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Waarvoor optreedt haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Els Van Tuyckom, voornoemd, hiertoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte.

21 de burgerliike vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERT DE KESEL GEASSOCIEERD NOTARIS", met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 120, opgericht blijkens akte verleden op 3 november 2011, voor notaris Andy Vandewiele, te Brugge, vervangende zijn ambtgenoot notaris Els Van Tuyckom, te Brugge Sint-Kruis, wettelijk belet, gepubliceerd in het Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 november 2011 onder nummer 11172945.

Waarvoor optreedt haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gert De Kesel, voornoemd, hiertoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte.

Artikel 11.- Ontbinding  Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden bij éénparig besluit van een buitengewone algemene vergadering of door een rechterlijke beslissing.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met unanimiteit en met inachtneming van de bijzondere in het wetboek van Vennootschappen ' voorgeschreven procedure.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit. In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder ten ware de algemene vergadering zou

" besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

De vennootschap kan niet worden vereffend zolang in haar vermogen de onlichamelijke bestanddelen verbonden aan het notariskantoor voorhanden zijn. Een vereffenaar kan slechts worden aangesteld nadat deze bestanddelen door de vennootschap zijn overgedragen uit haar vermogen en nadat het maatschappelijk doel aangepast is derwijze dat ze niet langer een notarisvennootschap is.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot' verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te " plaatsen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

In geen geval kan de vennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten. Artikel 12.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Iedere wijziging van de statuten en van het aandeelhouderschap mag slechts geschieden nadat de Kamer van Notarissen van de provincie West-Vlaanderen vooraf bevonden heeft dat de bewerking strookt met de wettelijkheid en dat ze verenigbaar is met de regels van de deontologie.

V/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van mevrouw Els Van Tuyckom, voornoemd als statutair zaakvoerder van de vennootschap en haar kwijting te verlenen voor haar daden van bestuur tot op heden.

De algemene vergadering heeft in de statuten nieuwe zaakvoerder-rechtspersonen benoemd, te weten:

1) de vennootschap "ELS VAN TUYCKOM GEASSOCIEERD NOTARIS" met als vaste vertegenwoordiger, de natuurlijke persoon Els Van Tuyckom, die in de statuten heeft aanvaard, en;

2) de vennootschap "GERT DE KESEL GEASSOCIEERD NOTARIS" met als vaste? vertegenwoordiger, de natuurlijke persoon Gert De Kesel, die in de statuten heeft aanvaard. De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De aldus statutair benoemde zaakvoerders, hebben verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

VI/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

VOLMACHT

De vennoten, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan BVBA "Lievens & Co", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Wittemolenstraat 47, en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Thomas Dusselier

Neergelegd :

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Verslag van de zaakvoerder

- Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 24.06.2011 11196-0112-016
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 24.06.2010 10207-0026-015
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 01.07.2009 09323-0294-015
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.08.2008 08635-0329-015
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 26.06.2007 07274-0123-015

Coordonnées
ELS VAN TUYCKOM - NOTARISKANTOOR

Adresse
MOERKERKESTEENWEG 120 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande